Kometa Brno – Olomouc 1:2 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 4:2 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:2 (po s.n.)
Plzeň – Pardubice 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 3:6 (kon.) | Jihlava – Písek 2:3 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 2:5 (kon.)
po s.n.
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 25.02.2011, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Vsetín vstřelil branku!
    MATIN PTÁČNÍK je nakonec tím, kdo rozhoduje o zisku bonusového bodu pro Vsetín. Kromě něj proměnil svůj nájezd i Ondřej Slováček, který si své trestné střílení si musel zopakovat. Přesto zachoval chladnou hlavu a poslal puk za záda Gáby. Hosty naopak při obou pokusech vychytal gólman Svoboda.
     
    No, takže Slováček si dal repete, jen s tím rozdílem, že zamířil mezi gólmanovy betony a vystřelil pro Vsetín druhý bod.
     
    Ondřej Slováček nic nevymýšlel, přesně umístěnou střelou na lapačku pokořil Gábu. Oba celky již nastoupily na led s tím, že si budou podávat ruce ovšem pozor. Rozhodčí se nakonec rozhodl, neznámo proč, nájezd opakovat....
     
    Martin ptáčník je prrvním exekutorem nájezdů. Zamíchal před Gábou pukem a pak jej, i s trochou štěstí, prostřelil pod vyrážečkou.
     
    64:29
    Janeba se pokusil o bekhendovou kličku, Gába však proti němu předvedl ukázkovou práci holí a puk mu po Čechmánkovsku vypíchnul.
     
    64:29
    Janeba využil své rychlosti, protáhl se mezi hostujícími beky a tělem si pokryl puk. Jihočechům tak nezbylo nic jiného než jej faulovat. Hlavní rozhodčí nařizuje bez váhání trestné střílení.
     
    58:55
    Slováček byl za hostující brankou přímo před rozhodčím jasně faulován a domácí tak budou mít v závěru velkou šanci rozhodnout zápas. V signalizované výhodě se sám před gólmanem ocitl Ptáčník, na vyraženým puk ale nedosáhl.
     
    58:28
    Slováček se po křídle protáhl až před brankáře, Gábova lapačka zachránila hosty od pohromy.
     
    55:51
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a na Lapači je znovu srovnáno. Střelu Vítězslava Pelce od modré ještě Gába zastavil betonem, ve skrumáži na brankovišti se ale nejlépe zorientoval JOSEF DANĚK který na dvakrát přehodil natažený beton gólmanův. Asistence: Vítězslav Pelc.
     
    55:33
    Slováčkova křížná přihrávka našla Ptáčníka, ten tváří v tvář Gábovi neuspěl.
     
    54:37
    Nyní si ale situaci sami komplikují. Trummer předvedl ve středním pásmu faul vysokou holí a Vsetín si zahraje přesilovou hru.
     
    47:15
    Domácí se teď hodně dožadovali odpískání faulu, místo toho však jdou po Kohoutově krosčeku sami do čtyř.
     
    46:26
    Domácí bek si šlápl na puk, upadl a hosté jeli ve dvou na jednoho. Trummerovu střelu zastavila tyč.
     
    46:15
    Tomáš Prokop vyloučen na dvě minuty za faul loktem. Trefený Janeba se jen velmi těžce zvedá z ledu, nakonec odjíždí na střídačku po svých.
     
    42:10
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté se zvovu ujímají vedení. Martin Hájek šikovně obešel domácího beka, v zápětí sice puk ztratil, v nastalém zmatku si ale puk našel zcela osamocený JONÁŠ BÍLEK, který chladnokrevně přehodil ležícího gólmana VHK. Asistence: Martin Hájek, Jonáš Beneš.
     
    39:20
    ...ne ovšem na dlouho. Za nedovolené bránění putuje na lavici hanby Ťoupal.
     
    36:56
    Rodící se příležitost VHK zastavil Plášil jen za cenu faulu - dvě minuty, sekání.
     
    30:15
    Propok krosčekoval vsetínského útočnéka za Gábovou brankou a síly na ledě se na okamžik vyrovnají.
     
    30:02
    Obrovská chyba hostujícího brankáře, jehož rozehrávka z rohu našla vsetínského Žáka na modré. Jeden z hostujících hráčů ale na brankové čáře skvěle zastoupil svého gólmana a střelu která by nejspíš zapadla pod břevno dokázal vyrazit.
     
    28:32
    Nyní ale domácí svůj důraz při napadání přehnali. Ondřej Slováček putuje na trestnou lavici na dvě minuty za vražení na ohrazení.
     
    23:31
    Ovšem chybělo málo a Jihočeši znovu vedli. Beneš měl před sebou poloodkrytou bránu. Mířil dobře, nahoru, Svoboda ovšem předvedl krýsný skluz a zvednutými betony dokázal kotouč zastavit.
     
    22:13
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši vyrovnávají stav utkání ve vlastním oslabení. Českobudějovický obránce něšťastně škobrtnul na modré čáře. Využil toho DOMINIK POKORNÝ, který vypíchl sedícímu obránci puk a řítil se zcela sám na Gábu. Na hostujícího gólmana pak použil bekhendovou kličku, kterou provedl bezchybně a na Lapači máme vyrovnáno. Bez asistence.
     
    21:04
    Josef Daněk se ve vlastním obranném pásmu dopustil nedovoleného bránění a hosté se tak mohou těšit na svou první přesilovou hru v utkání.
     
    18:07
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Velká chyba Ondřeje Slováčka stála za úvodní brankou utkání. Jeho přihrávka na útočné modré totiž našla jen hole Jihočechů. Emila Švece ještě dokázal obránce Pelc zpacifikovat, puku se ale ujal rozjetý JONÁŠ BENEŠ, který následně udělal kličku dalece rozjetému Svobodovi a uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Emil Švec.
     
    10:42
    Tomáš Pařízek je vyloučen na dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    5:27
    Daněk dostal nádhernou přihrávku zpoza brány, v ideální pozici ale z bezprostřední blízkosti těsně minul hostující svatyni.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 23. Pokorný, 56. Daněk (Pelc), 65. Ptáčník - 19. Beneš (Švec), 43. Bílek (Hájek, Beneš)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Svoboda) - Žabčík, Pelc, Hradil, Žák, Báchor, Galia, Kovář, Štědrý - Surý, Daněk, Pokorný, Štrbík, Ptáčník, Stodůlka, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Podskalský) - Kříž, Plášil, Škopek, Ťoupal, Pařízek, Piegl, Prokop - Mareš, Rob, Beneš, Bílek, Trummer, Švec, Hájek, Svoboda, Ruda.
    bahis siteleri