Havlíčkův Brod – Chomutov 4:7 (kon.) | Opava – Kladno 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 3:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 4:0 (kon.) | Pardubice – Olomouc 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:2 (2:0, 1:2, 4:0)
HC Olomouc
Pondělí 28.02.2011, 17:30 • ZS Kotlina • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové ještě nemají dost! Petr Šenkeřík napřáhl na modré, puk tečoval VÁCLAV MEIDL. Sedmá branka Rebelů už jistě rozhoduje o postupujícím celku. Asistence: Šenkeřík.
     
    56:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Prakticky stejná situace jako u páté branky. Tentokrát jeli dva na jednoho Lukáš Endál a VOJTĚCH NĚMEC. Druhý jmenovaný obdržel přihrávku a překonal už zcela odevzdaného Pruska. Asistence: Endál.
     
    55:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je nejspíše rozhodnuto! Olomouc chybovalo v útočném pásmu. Holec s MARTINEM ONDRÁČKEM ujížděli dva na jednoho. Holec přihrál Ondráčkovi těsně před Pruskem. A to už bylo pro havlíčkobrodského forvarda lehké. Touš zapadl přímo pod horní tyčku.
     
    51:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A to je studená sprcha pro hosty! V přečíslení 3 na 2 vzal všechnu zodpovědnost na sebe MARTIN ZÁBRANSKÝ. Střelou zápěstím přes obránce umístil puk nad Pruskův beton. Rebelové vedou znovu o dvě branky! Asistence: Marian Morava.
     
    37:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Šedivý v dobré pozici zlomil hůl, čehož využili Knotek a MIROSLAV HOLEC. Druhý jmenovaný střelou backhandem ukázkově zakončil pod břevno hostující svatyně. Rebelové tak udeřili při vlastním oslabení! Asistence: Knotek.
     
    30:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přece jenom se ale Mora do útočné třetiny dostala a je z toho gól. Po klasické přesilovkové formaci přihrával křižnou přihrávkou Nedbálek na úplně volného SZTURCE, který neměl už těžkou práci. Umístil puk do prakticky odkryté klece. Asistence: Nedbálek, Kucharczyk.
     
    20:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Velmi dobrý nástup Olomouce do třetiny. Kucharczyk na modré přihrál NEDBÁLKOVI, který si vybruslil do levého kruhu a střelou zápěstím krásně zavěsil puk do růžku domácí svatyně. Asistence: Kucharczyk, Tesařík.
     
    07:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    MICHAL KEMPNÝ obdržel puk, vybruslil si až do mezikruží, odkud přesně zaslal puk do sítě. Asistence: Meidl.
     
    03:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hoiec rozehrál za brankou, poslal puk na úplně volného Ondráčka, který si pohrál s Pruskem a střelou pod víko dává první branku.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 4. Ondráček (Holec, Knotek), 8. Kempný (Meidl), 38. Holec (Knotek), 52. Zábranský (Morava), 56. Ondráček (Holec), 57. Němec (Endál), 58. Meidl (Šenekřík) - 21. Nedbálek (Kucharczyk, Tesařík), 31. Szturc (Nedbálek, Kuchrczyk)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Slipčenko (Suchan) - Šenkeřík, Morava, Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Zohorna, Endál, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec, Meidl, Ondráček
    HC Olomouc: Prusek (Žigárdy) - Ministr, Szturc, Polodna, Šedivý, Černý, Brančík, Řípa, Mikel, Ondrušek, Tesařík, Zbořil, Janáček, Haluza, Vyrůbalík, Nedbálek, Bartoň, Lhotský, Kolouch, Hlinka, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Svoboda, Kalivoda - Klein, Skopal

    Diváci: 2089
    bahis siteleri