Kladno – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Plzeň – Jihlava 4:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:4 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Opava – Havířov 3:4 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:0 (kon.)
Třinec – Zlín 3:7 (kon.) | Slavia – Vítkovice 5:8 (kon.) | Znojmo – Sparta 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 03.03.2011, 17:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:17
    Litvínov právě vstřelil branku!

    JAKUB ŠRÁMEK pečetí výhru svého celku, když se ze středového kruhu trefil do opuštěné klece. Asistence: Václav Čejka - 1:4.
     
    54:32
    Počet sil na ledě se vyrovná, Niko se provinil nedovoleným bráněním.
     
    53:44
    Kousalík vyhodil puk za hrazení a pyká za zdržování hry.
     
    51:08
    Jonák dostává dvě minuty za faul loktem. Chemici si zahrají v přesile.
     
    50:21
    Čejka nalezl parádní přihrávkou v mezikruží operujícího Švarce, jenž se bez rozmyslu opřel do kotouče. Jeho pumelice končí jen těsně vedle liberecké brány.
     
    45:12
    Miškovský v obrovské šanci pouze do brankáře! Domácí forvard obdržel přesný pas před brankoviště, ale uspěchanou ranou zasáhl pouze přesouvacícího se Nechvátala.
     
    43:40
    Havelka tvrdým úderem srazil k zemi Moronga, který se jen za pomoci spoluhráčů otřesen zvedá z ledu. Litvínovský obránce dostává dvě minuty + osobní desetiminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Hostující střídačka ještě důrazně protestuje, na trestu to ale nic nemění.
     
    43:10
    Liberec v náporu, Nechvátal musel před malým okamžikem odrážet jeden letící kotouč za druhým. Nebezpečně pálil především Maďar zprava, litvínovský gólman předvedl účinný zákrok vyrážečkou.
     
    41:12
    Modrobílí si zahrají přesilovu hru, za hákování je potrestán Jurčík.
     
    41:57
    Pavel Smolka ale ujel domácím zadáků a řítil se zcela sám na Sobotku. Zkoušel přímou střelu, jenže svůj pokus zaslal nad břevno.
     
    35:35
    Martin Sobotka vyhodil kotouč za mantinel a dostává menší trest za zdržování hry - další přesilovka pro litvínovské mladíky.
     
    33:38
    V oslabení unikla dvojice Jonák - Bulíř. Po spoluhráčově přihrávce zakončoval druhý jmenovaný, ale puk vyslaný z jeho čepele se otřel pouze o pravou tyč.
     
    31:43
    Převaha Tygrů bude na dvě minuty pozastavena, Skalický totiž za svůj prohřešek pyká na trestné lavici.
     
    30:31
    Litvínovský muž s maskou posléze vytěsnil také střelecký pokus Moronga, který se po Mikyskově přiťuknutí dostal až před brankoviště. Nechvátal v těchto chvílích drží své mužstvo nad vodou.
     
    24:42
    Po skvělé přihrávce Mikysky zpoza branky nebyl daleko od kontaktní trefy Jonák, ovšem ten svůj pokus z místa před brankovištěm namířil pouze do brankářovy hrudi.
     
    22:34
    Jakub Jelínek po třetí obdržené brance opouští svoji svatyni, libereckou klec bude hájit Josef Sobotka.
     
    22:34
    Litvínov právě vstřelil branku!

    PAVEL SMOLKA hned vzápětí navyšuje litvínovský náskok! Hostující útočník se prodral podél mantinelu až do útočného pásma a následně přesnou ranou překvapil Jelínka. Asistence: Jakub Matai, Rostislav Zilcher - 1:3.
     
    21:52
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Hosté jdou podruhé v zápase do vedení. Písařík vypálil zleva, domácí brankář jeho pokus odrazil betony do mezikruží, odkud neomylně zamířil do poloprázdné svatyně JAKUB ŠRÁMEK. Asistence: Pavel Písařík, Jakub Procházka - 1:2.
     
    18:22
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři využívají nabídnutou početní výhodu bleskurychle! Niko vypálil od modré čáry, těsně před Nechvátalem změnil směr letícího kotouče MICHAL BULÍŘ, po jehož teči zaplul puk přesně k tyči. Asistence: Ján Niko, Daniel Skalický - 1:1.
     
    18:17
    Procházka dostává menší trest za napadení, protesty hostující střídačky jsou zbytečné. Liberec bude hrát přesilovku.
     
    13:49
    Litvínov je v útoku hodně nebezpečný! Obránce Kousalík nyní bez větších problémů proklouzl až před Jelínka, který ale efektivním zákrokem odráží soupeřovu střelu.
     
    12:56
    Tygři se však nyní budou muset bránit, Skalický pyká za krosček.
     
    9:24
    Velká příležitosti Pavla Smolky, jenž si v nadějném přečíslení libereckých řad vyměnil kotouč se spoluhráčem a následně pálil zleva. Svůj pokus ale namířil těsně nad branku.
     
    5:45
    Ondřej Jurčík si ale posedí také na trestné lavici, provinil se napadením. Bílí Tygři si zahrají v přesile.
     
    4:19
    Jurčík mohl vzápětí navýšit vedení svého družstva, ale z dobré pozice před brankovištěm zaslal kotouč pouze nad břevno.
     
    3:23
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Hokejisté Benziny skórují z první větší příležitosti. Liberečtí zaváhali ve středním pásmu, Šrámek posunul kotouč na rozjetého MARKA ŠVARCE, jenž parádní ranou z pravého kruhu posílá svůj tým do vedení. Hostující forvard se trefil přesně do horního růžku, jeho střela ještě cinkla o tyčku. Asistence: Jakub Šrámek - 0:1.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 19. Bulíř (Niko, Skalický) - 4. Švarc (Šrámek), 22. Šrámek (Písařík, Procházka), 23. Smolka (Matai, Zilcher), 60. Šrámek (Čejka)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (od 23.Sobotka J.) - Niko, Šimek, Dám, Říha, Jandejsek, Plutnar, Šefl, Sobotka M. - Psota, Kouba, Bulíř, Kedršt, Skalický, Mulač, Mikyska, Miškovský, Jonák, Morong, Bittner, Maďar.
    HC VERVA Litvínov: Nechvátal (Horák) - Hora, Čejka, Brettschnieder, Kousalík, Havelka, Kasal, Ejem - Smolka, Švarc, Šrámek, Matai, Zavřel, Písařík, Procházka, Jurčík, Zilcher, Zdeněk, Kafan.

    Rozhodčí: Wagner - Hejl, Bosák.
    bahis siteleri