Riga – Jaroslavl 4:8 (kon.) | Mytišči – Petrohrad 0:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
4:8 (1:2, 1:5, 2:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 12.03.2011, 12:00 • Aréna Riga • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A to jim nevychází! Niživijs téměř hned ztratil puk, ten se dostal k MICHALU BARINKOVI, který střelou přes celé hřiště upravuje skóre na 8:4. Bez asistence.
     
    44:25
    Riga právě vstřelila branku!
    A pozor! Riga ji využívá a snižuje v 45.minutě na 7:4! Dnes to bude ještě zajímavé. MIKELIS REDLIHS nadvakrát šťouchl do puku a ten skončil za Kočněvem. Asistence: Brok Trotter.
     
    41:25
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se přece jen dočkali! Přesilovkovou kombinaci zakončuje přesnou dorážkou TOMÁŠ SUROVÝ. Asistence: Alexanders Niživijs a Mark Chartigan.
     
    37:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Začíná se z toho stávat exhibice. Jak jednoduché řešení má přečíslení tři na dva ukázal ALEXANDER GALIMOV, který se s ničím nerozpakoval a vystřelil. Stav je již 7:2! Asistence: Genadij Čurilov a Andrej Kirjučin.
     
    36:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A do třetice všeho dobrého! DANIEL TJARNQVIST se napřáhl na modré, trefil přesně a může se radovat z hattricku! Zato Riga je na ručník. Branka padla v přesilové hře. Asistence: Konstantin Ruděnko.
     
    34:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí opravdová rána! Ihned po skončení vlastní přesilové hře se přesnou střelou do růžku prosazuje KAREL RACHŮNEK! Asistence: Alexandr Koroljuk. Domácí střídají brankáře, zachytá si Kris Holt. Po pěti inkasovaných brankách svatyni opouští Tellqvist.
     
    30:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To se nám to ale s těmi brankami rozjíždí! Nyní přišla typická akce nedáš, dostaneš! Riga neproměnila tutovou příležitost a z protiútoku zvýšil na 4:2 přesnou dorážkou PAVOL DEMITRA. Bez asistence.
     
    29:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ale ne dlouho! Jaroslavl odpovídá tím nejlepším způsobem! Chybu domácího obránce využil DANIEL TJARNQVIST, který dostal pak na kruhy a přesně zakončíl, čímž dává svůj druhý gól v dnešním zápase. Asistence: Konstantin Ruděnko.
     
    28:43
    Riga právě vstřelila branku!
    A domácí se té šance zhostili nejlépe, jak mohli! Nádhernou kombinaci zakončil střelou do růžku LAURIS DARZINŠ. Asistence: Mikelis Redlihs a Sandris Ozolinš. Je vyrovnáno 2:2!
     
    17:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A hosté sice přesilovku nevyužili, jenže hned po návratu vyloučeného hráče udeřili! Chvilku klidu našel JOSEF VAŠÍČEK a zamířil velice přesně! Hosté opět vedou - 1:2! Asistence: Andrej Subotin a Pavol Demitra.
     
    11:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Už ale ne! Vyhození hostí rychle rozehrál brankář Tellqvist, puk se dostal až k ALEKSANDERSOVI NIŽIVIJSOVI, který skvělou bekhendovou kličkou překonal Kočněva. Je vyrovnáno - 1:1. Asistence: Mark Chartigan.
     
    5:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se překvapivě ujímají vedení! Po vyhraném buly se na modré čáře dostal k puku DANIEL TJARNQVIST a propálil vše před sebou - 1:0! Asistence: Daniel Sobčenko.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Niživijs (Chartigan), 29. Darzinš (Redlihs M. , Ozolinš), 42. Surový (Niživijs, Chartigan), 45. Redlihs M. (Trotter) - 6. Tjarnqvist (Sobčenko), 18. Vašíček (Subotin, Demitra), 30. Tjarnqvist (Ruděnko), 31. Demitra, 35. Rachůnek (Koroljuk), 37. Tjarnqvist (Ruděnko), 38. Galimov (Čurilov, Kirjučin), 58. Rachůnek


    Dinamo Riga: Tellqvist (35. Holt) - Lavins, Ozolinš, K. Redlihs, Sotnieks, Galvinš, Tsibulskis - Chartigan, Sprukts, Darzinš, Karsums, Niživijs, Džerinš, M. Redlihs, Štals, Podzinš, Petrovický, Surový, Ankipans, Trotter
    Lokomotiv Jaroslavl: Kočněv (Vjušin) - Rachůnek, Žukov, Vasiljev, Barinka, Kalimulin, Urych - Michnov, Galimov, Lehterja, Tkačenko, Čurilov, Ostapčuk, Kaljanin, Ruděnko, Demitra, Vašíček, Kirjučin, Sobčenko, Koroljuk

    Rozhodčí: Antropov, Romasko - Morozov, Kamurkin

    Diváci: 9050
    bahis siteleri