Jihlava – Olomouc 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 4:5 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:7 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 6:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 2:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 5:4 (po s.n.)
Kladno – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.) | Letňany – Písek 5:8 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 12.03.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:15
    To však může změnit Hradec, jelikož si zahraje početní výhodu. Za katr již putuje Ondřej Starý, jenž dostává dvě minuty za držení.
     
    38:06
    Patrik Moučka si půjde odpočinou k trestoměřičům, jelikož se provinil sekáním. Hradec má tak příležitost srovnat stav tohoto střetnutí.
     
    35:10
    Pardubice si zahrají další početní výhodu. Martin Matějček smetl protihráče a dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    27:50
    Filip Ropický si půjde zchladit hlavu na dvě minuty, když držel protihráče. Pardubice mají příležitost otočit stav utkání.
     
    24:27
    Pro změnu Patrik Poulíček oslabí svůj tým a Hradci se naskýtá možnost opět strhnout vedení na svoji stranu. Pardubický forvard se totiž provinil hákováním a dostává dvě minuty.
     
    22:20
    Bude se vylučovat. Tentorkát na straně Hradce. Při útočné akci podrazil brankář Jaroslav Pavelka jednoho z hráčů Pardubic. Trest za hradeckého brankáře odpyká Lukáš Gabriel.
     
    15:05
    Lukáš Pravda se pustil do sóla, při kterém se mu podařilo proháčkovat se mezi celou obranou Pardubic, poté ho zastavil nedovoleným zákrokem Patrik Poulíček, za což si vysloužil dvě minuty. Hradec bude zahrávat krátkou početní výhodu čtyři na tři, poté se promění v pět na tři.
     
    14:15
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Ondřej Starý dostává dvě minuty taktéž za hákování, poprvé dnes uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    13:19
    Ondřej Vlček se postaral o první vyloučení dnešního klání. Na trestnou lavici totiž putuje za hákování, což znamená, že Pardubice mají možnost změnit stav tohoto utkání.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 17. Ropický (Vlček), 42. Kováč, 57. Pravda (Procházka) - 24. Chmelař (Starý), 37. Poulíček (Starý, Škvor)


    Královští lvi Hradec Králové: Pavelka (Dohnal) - Pilař, Matějček, Kováč, Kopsa, Konečný, Havlena, Novotný, Hercig - Gabriel, Pravda, Bartoň - Šeps, Ropický, Vlček "C" - Havlík, Procházka, Nedvídek - Ouzký, Klemenc, Půlpán
    HC Dynamo Pardubice: Bernart (Jirout) - Voženílek, Škvor, Starý, Pištora, Petira, Mládek, Moravec, Kubín - Havel, Březina, Moučka - Schneider, Chmelař "C", Poulíček - Zelinger, Bureš, Řezníček - Mejtský

    Rozhodčí: Kubeš - Špringl, Tasch
    bahis siteleri