Košice – Trenčín 5:0 (kon.)
konec
HC Košice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pondělí 14.03.2011, 18:00 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:20:12)
     
    59:10
    50 sekúnd pred koncom zápasu si na trestnú lavicu odchádza schladiť hlavu Zdeněk Blatný - 10 minútový osobný trest. Marek Vorel - taktiež 10 minútový trest za nešportové správanie.
     
    58:34
    Necelé dve minúty pred koncom dnešného zápasu sa v Steel aréne bujaro oslavuje druhý bod v tejto semifinálovej série.
     
    57:31
    Košice dali gól!
    Ďalšia pekná akcia domáceho tímu končí gólom, keď po ľavej strane ušiel s pukom do útočného pásma Jaroslav Kristek, ten ho cez dvoch obrancov poslal na hokejku MICHELA MIKLÍKA, ktorý presnou strelou nad trenčianskeho brankára zvyšuje už na 5:0.
     
    56:54
    Steel arénou sa už valí prvá mexická vlna.
     
    56:21
    Košice sa naďalej nevzdávajú aj za jendoznačného stavu 4:0, hostia už zrejme majú v hlavách teplnú sprchu a oddych v šatni.
     
    55:20
    Reklamná prestávka.
     
    54:42
    Košice dali gól!
    MARTIN FROLÍK sa dnes konečne dočkal, keď sa dostal k puku pred bránou, prešiel s ním pár metrov aby po následnom presnom pokus zvýšil skóre dnešného zápasu už na 4:0.
     
    54:25
    Košičania dobrým napádaním zmarili aj tú najmenšiu šancu hostí, výborná práca vpredu hlavne od Vladimíra Draveckého.
     
    53:08
    Trenčín sa ani v tejto presilovej hre nevie dostať do rytmu, absolútne sa im nedarí vymyslieť ani len slabučkú akciu, niečo vážnejšie pred bránou.
     
    52:23
    Vylúčenie Košíc - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Tabaček - hákovanie.
     
    52:17
    Košice aj v tejto fáze stretnutia kontrolujú priebeh na ľadovej ploche, čoraz väčšia nedisciplinovanosť môže však ešte stáť oceliarov pár nervov naviac.
     
    50:43
    Tempo zápasu sa mierne zvýšilo, hlavne domáci hokejisti opäť vo zvýšenej miere skúšajú pozornosť trenčianskeho brankára, ten si však dobre postavil svoju bránu a v dnešnom zápase ho niekoľkokrát podržala konštrukcia jeho svätyne.
     
    49:31
    Trenčín nevyužil ani túto možnosť na prípadný gól a zmiernenie nepriaznivého skóre, hostia prakticky ani len nevystrelili smerom na Hudáčka.
     
    48:18
    Košice sa oslobodzujú a môžu pokojne vystriedať svoju unavenú formáciu, Dukla pôsobí stále veľmi bezzubo.
     
    47:24
    Mám pocit, že to bol Martin Hruška, ktorý za pomoci svojich spoluhráčov a klubového lekára odišiel na striedačku, Stanislav Gron dostáva za tento zákrok 2 minúty za faul lakťom.
     
    47:24
    Hra je momentálne prerušená, na ľadovej ploche leží jeden z hráčov hostí po tvrdom osobnom súboji.
     
    46:53
    Obrovská šanca Martina Frolíka v útočnom pásme, domáci hráč však svojou strelou do odkrytého priestoru trafil len pravú tyč trenčianskej brány.
     
    45:58
    Trenčín absolútne bezzubý, hostia pôsobia aj v tejto tretine veľmi odovzdane a dnes si už ani nezaslúžia obrat podľa môjho názoru.
     
    45:01
    Ani Trenčín sa nevie dostať v útočnom pásme do pohody, vojaci len nahadzujú puk pred bránu kde ho však veľmi rýchlo strácajú.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 5. Miklík (Zálešák, Vorel), 28. Zálešák (Homér), 38. Grman (Vorel), 55. Frolík (Haščák), 58. Miklík (Kristek)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Šeda, Grman, Deyl, Šterbák, Slimák - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Fabuš - Pašek, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Frolík a Haščák.
    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Sekeráš, Bednár, Hruška, Trefný, Chovan, Tomko, Jarábek, Staňo - Pardavý, Blatný, Melichárek - Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Ďuriš, Jánoš - Koložváry a Kopecký.

    Rozhodčí: Müllner Róbert , Jonák Peter, Gajan Rastislav, Tvrdoň Jozef

    Diváci: 7048
    bahis siteleri