Košice – Trenčín 5:0 (kon.)
konec
HC Košice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pondělí 14.03.2011, 18:00 • www.steelarena.sk • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Šeda, Grman, Deyl, Šterbák, Slimák - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Fabuš - Pašek, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Frolík a Haščák.

    HK Dukla Trenčín: Kováč - Sekeráš, Bednár, Hruška, Trefný, Chovan, Tomko, Jarábek, Staňo - Pardavý, Blatný, Melichárek - Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Ďuriš, Jánoš - Koložváry a Kopecký.

    Rozhodca: .
     
    Všetko je už pripravené na začiatok dnešného druhého zápasu semifinálovej série medzi hokejistami Košíc a Trenčína.
     
    Na dnešný zápas sa prišlo pozrieť podľa môjho odhadu mierne menej divákov ako včera, odhadom tak okolo 7000.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    0:24
    Hneď na začiatku zápasu šanca Košíc, pred bránu sa pekne predral Michel Miklík, ten bol však v zovretí dvoch hráčov Trenčína a zakončiť sa mu už nepodarilo.
     
    0:57
    Na opačnej strane strela Tvrdoňa, jeho pokus však nemal potrebnú silu aby prekonal košického brankára.
     
    2:08
    Začalo sa aktívne, hrá sa obojstranne útočný hokej, obidvaja brankári si už ohmatali puk.
     
    2:47
    Tempo zápasu je naďalej veľmi dobré, pred trenčiansku bránu sa teraz dostával jeden z hráčov Košíc, ku koncovke sa však nakoniec nedostal a tak sa hra presúva do stredného pásma.
     
    3:36
    Veľká šanca Košíc, keď sa po chybnej prihrávke dostal do šance košický Marek Vorel, jeho nájazd nemal potrebnú silu ani smer aby prešla za chrbát hosťujúceho brankára.
     
    4:18
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ondrej Mikula za hákovanie.
     
    4:30
    Košice dali gól!
    Len 12 sekúnd trebalo domácim hokejistom aby využili svoju prvú početnú výhodu, po Zálešákovej prihrávke sa k puku pred bránou dostal MICHEL MIKLÍK, ktorý sa presnou strelou nedal zahanbiť a otvára streleckú listinu dnešného stretnutia.
     
    4:57
    Trenčín opäť nezačína najlepšie, naviac si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Branislav Jánoš za držanie protihráča.
     
    5:34
    Košice sa dostali do útočného pásma, nevedia sa však zbaviť pozornej obrany svojho súpera.
     
    5:46
    Ďalšie vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si tentoraz odchádza sadnúť Ján Pardavý za hákovanie.
     
    6:09
    Košice sa usadili v útočnom pásme.
     
    6:31
    Obstrelovanie trenčianskej brány bude pokračovať po vhadzovaní pred Kováčom, domáci hokejisti budú hrať ešte 26 sekúnd presilovú hru 5 na 3.
     
    7:13
    Trenčín sa už bráni vo štvorici, tlak Košíc však naďalej pokračuje.
     
    7:29
    Frolík bol blízko k druhému gólu svojho tímu, 10 sekúnd pred návratom Pardavého domáci hokejisti márne dobíjajú bránu svojho súpera.
     
    8:05
    Trenčín prežili oslabenie o dvoch mužov v poli, domáci hokejisti si vypracovali pár sľubných príležitostí no nakoniec to nestačilo na druhý gólový zápis dnešného stretnutia, hra však pokračuje v obrannom pásme Trenčína.
     
    8:32
    Reklamná prestávka.
     
    10:09
    Zápas pokračuje v dobrom tempe, hlavne domáci hokejisti diktujú tempo na ľadovej ploche, Trenčín sa veľmi nepoučil zo včerajšieho zápasu.
     
    12:16
    Obraz hry sa posledné tri-štyri minúty nezmenil, hra sa momentálne presunula do stredného pásma, žiadne mužstvo nemá výraznejší tlak, hostia sa stále len veľmi veľmi ťažko dostávajú pred košického brankára.
     
    13:21
    Tlak Košíc mierne ustál, hra sa častejšie odohráva v strednom pásme, diváci sú zatiaľ menej aktívny aj napriek jednogólovému víťazstvu domáceho tímu.
     
    14:43
    Prudká strela Jána Tabačeka od modrej, Kováč mal však odkrytý výhľad a včas stihol zareagovať na tento pokus košického obrancu.
     
    15:09
    Zmätok pred bránou hostí nakoniec "upratal" trenčiansky brankár, ani jeden z dvojice Zálešák, Dravecký sa tak už k puku nedostali.
     
    15:56
    Po dlhšom časovom úseku strelecký pokus hostí, Branislav Jánoš napriahol v útočnom pásme, jeho pokus bol však zblokovaný na ochrannú sieť.
     
    16:41
    Tempo zápasu momentálne nieje také ako z úvodu dnešného stretnutia, domáci hokejisti tlačili po úvodnom góle, mali aj presilovú hru 5 na 3, ktorú oceliari nevyužili.
     
    17:58
    Dve minúty pred koncom úvodnej tretiny vedú domáci hokejisti najmenším možným spôsobom 1:0, hostia však v útoku nevyvíjajú prakticky žiaden tlak a Július Hudáček má minimum práce.
     
    19:40
    Domáci hokejisti naďalej hrajú čo potrebujú, nemali vylúčeného ani jedného hráča a s prehľadom ovládajú vlastné obranné pásmo, cez prestávku by si mali vojaci vojsť opäť do svedomia a pripraviť sa lepšie na druhú tretinu.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:36
    Začalo sa aktívne, domáci hokejisti sa snažia niečo vymyslieť v útočnom pásme no vystreliť na Kováča sa im zatiaľ nepodarilo.
     
    21:56
    Košice stále prevažne držia puk v útočnom pásme, v tejto fázy stretnutia sa im však nedarí vypracovať si vážnejšiu šancu pred bránou svojho súpera.
     
    22:45
    Košice naďalej držia puk v útočnom pásme, zverenci Rostislava Čadu sa však momentálne nevedia dostať svojmu súperovi pod kožu, obraz hry sa nemení.
     
    23:54
    Šanca Košíc, akcia Stanislava Gronu však nezavoňala ku gólu, príležitosť Michala Grmana zneškodnil pozorný brankár hosťujúceho tímu, košice sú však naďalej pri puku.
     
    25:23
    Obrovská šanca Košíc, keď po dlho trvajúcom tlaku prišla šanca jedného z hráčov domáceho tímu, puk však zastavila len pravá konštrukcia Kováčovej brány, ožili už aj diváci.
     
    25:48
    Vylúčenie hostí - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Pardavý - hostia neustrieli počet hráčov na ľadovej plohe.
     
    25:51
    Len 3 sekundy po odchode Pardavého na trestnú lavicu tam korčuluje aj Slavomír Tomko za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou (2+2), Košice tak majú ideálnu príležitosť zvýšiť skóre na 2:0.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 7048 platiacich divákov.
     
    26:18
    Košice rozbiehajú svoj útočný kolotoč.
     
    26:36
    A ďalšie vylúčenie hostí, opäť si Trenčania nedali pozor na hráčov a na chvíľu ich bolo na ľadovej ploche o jedného viac ako trebalo, na trestnú lavicu korčuľuje Tvrdoň.
     
    26:54
    Košice opäť vyhrali buly v útočnom pásme a opäť rozbiehajú kolotoč pred Kováčom.
     
    27:24
    Košice nehrajú najlepšie svoju presilovú hru, je to až príliš pomalé a okaté, no oceliari naďalej ostávajú v útočnom pásme.
     
    27:54
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru 5 na 3, keď od modrej vypálil smerom na bránu Ján Homér, jeho pokus ešte pred bránou tečoval MIROSLAV ZÁLEŚAK, ktorý pridáva druhý gól svojho tímu.
     
    V hre sa momentálne nepokračuje, rozhodcovia sa dohadujú o trestoch pre hráčov hostí, zrejme sa nevie či majú hrať vojaci v pätici alebo vo štvorici.
     
    28:24
    Prvé vylúčenie domáceho tímu, za sekeru si odchádza na 2 minúty schladiť hlavu Ján Tabaček.
     
    29:18
    Po dlhšom čase podarená strela hostí, Trefný však netrafil ideálne a Július Hudáček jeho pokus vyrazil ramenom do rohu klziska.
     
    29:46
    Stanislav Gron sa už už dostával pred bránou do šance, košický útočník však neustál osobný súboj a pred Kováčom už nedokázal zakončiť.
     
    30:41
    Po ďalšom úspešnom zákroku košického brankára nasleduje krátka reklamná prestávka a úprava ľadovej plochy.
     
    31:56
    Košice stále hrajú čo potrebujú, hostia mierne ožili počas svojej presilovej hry no stále to nestačí na dobre namazanú mašinu košického tímu.
     
    33:03
    Po dlhšom čase pekná šanca hostí, Melichárek si najprv obišiel bránu, pred Hudáčkom skúsil šťastia, košický brankár nezachytil puk, ktorý sa následne dostal k Pardavému no ani jemu šťastie neprialo.
     
    33:56
    Hostia zvýšili aktivitu na ľadovej ploche, oceliari zbytočne nečakajú a taktiež zabrali na vyšší rýchlostný stupeň, hra sa momentálne odohráva pred bránou Trenčína.
     
    35:54
    Košice stále hrajú čo potrebujú, hostia evidentne nestačia a už veľa času nemajú na prípadný zvrat už v tejto tretine, vojaci dnes toho opäť veľa nevymysleli v útočnom pásme, obrana už hrá lepšie ako včera ale stále to nieje ono.
     
    37:43
    Košice dali gól!
    MICHAL GRMAN dostal puk po vhadzovaní, domáci hráč neváhal prešiel s pukom pred bránu kde lišiacky zakončil a zvýšili na celkových 3:1, asistencia : Marek Vorel
     
    38:53
    Pre Trenčín bol tento gól už asi posledný klinec do rakvy, hostia ani dnes nestačia svojmu súperovi, uvidíme čo vojaci vymyslia na svojom piesočku, po dvoch zápasoch bilancia 1:12 počas dvoch zápasov nieje najlepšia vizitka.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Cez prestávku ešte prebehli na ľadovej ploche menšie "nepokoje" Jaroslav Kristek dostáva osobný 10 minútový osobný trest, Martin Chovan dostáva 2+2+10+20 a v dnešnom stretnutí si už nezahrá.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    41:00
    Minúta z vylúčenie Chovana je preč a domáci hokejisti ešte nenabehli na svoj tradičný režim v útočnom pásme, smerom na Kováča ešte neposlali žiaden strelecký pokus.
     
    41:51
    Hostia sa opäť dokázali ubrániť, vyhodili však puk na domácu striedačku a tak sa bude pokračovať po vhadzovaní v ich obrannom pásme.
     
    42:47
    Košice momentálne nezvládajú hru v presilovej hre, oceliari sa len veľmi veľmi ťažko dostávajú pred svojho súpera v bráne, Kováč ešte nemusel v tejto časti stretnutia zasahovať.
     
    44:18
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Radek Deyl, ktorý sa previnil v obrannom pásme hákovaním.
     
    45:01
    Ani Trenčín sa nevie dostať v útočnom pásme do pohody, vojaci len nahadzujú puk pred bránu kde ho však veľmi rýchlo strácajú.
     
    45:58
    Trenčín absolútne bezzubý, hostia pôsobia aj v tejto tretine veľmi odovzdane a dnes si už ani nezaslúžia obrat podľa môjho názoru.
     
    46:53
    Obrovská šanca Martina Frolíka v útočnom pásme, domáci hráč však svojou strelou do odkrytého priestoru trafil len pravú tyč trenčianskej brány.
     
    47:24
    Hra je momentálne prerušená, na ľadovej ploche leží jeden z hráčov hostí po tvrdom osobnom súboji.
     
    47:24
    Mám pocit, že to bol Martin Hruška, ktorý za pomoci svojich spoluhráčov a klubového lekára odišiel na striedačku, Stanislav Gron dostáva za tento zákrok 2 minúty za faul lakťom.
     
    48:18
    Košice sa oslobodzujú a môžu pokojne vystriedať svoju unavenú formáciu, Dukla pôsobí stále veľmi bezzubo.
     
    49:31
    Trenčín nevyužil ani túto možnosť na prípadný gól a zmiernenie nepriaznivého skóre, hostia prakticky ani len nevystrelili smerom na Hudáčka.
     
    50:43
    Tempo zápasu sa mierne zvýšilo, hlavne domáci hokejisti opäť vo zvýšenej miere skúšajú pozornosť trenčianskeho brankára, ten si však dobre postavil svoju bránu a v dnešnom zápase ho niekoľkokrát podržala konštrukcia jeho svätyne.
     
    52:17
    Košice aj v tejto fáze stretnutia kontrolujú priebeh na ľadovej ploche, čoraz väčšia nedisciplinovanosť môže však ešte stáť oceliarov pár nervov naviac.
     
    52:23
    Vylúčenie Košíc - na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Ján Tabaček - hákovanie.
     
    53:08
    Trenčín sa ani v tejto presilovej hre nevie dostať do rytmu, absolútne sa im nedarí vymyslieť ani len slabučkú akciu, niečo vážnejšie pred bránou.
     
    54:25
    Košičania dobrým napádaním zmarili aj tú najmenšiu šancu hostí, výborná práca vpredu hlavne od Vladimíra Draveckého.
     
    54:42
    Košice dali gól!
    MARTIN FROLÍK sa dnes konečne dočkal, keď sa dostal k puku pred bránou, prešiel s ním pár metrov aby po následnom presnom pokus zvýšil skóre dnešného zápasu už na 4:0.
     
    55:20
    Reklamná prestávka.
     
    56:21
    Košice sa naďalej nevzdávajú aj za jendoznačného stavu 4:0, hostia už zrejme majú v hlavách teplnú sprchu a oddych v šatni.
     
    56:54
    Steel arénou sa už valí prvá mexická vlna.
     
    57:31
    Košice dali gól!
    Ďalšia pekná akcia domáceho tímu končí gólom, keď po ľavej strane ušiel s pukom do útočného pásma Jaroslav Kristek, ten ho cez dvoch obrancov poslal na hokejku MICHELA MIKLÍKA, ktorý presnou strelou nad trenčianskeho brankára zvyšuje už na 5:0.
     
    58:34
    Necelé dve minúty pred koncom dnešného zápasu sa v Steel aréne bujaro oslavuje druhý bod v tejto semifinálovej série.
     
    59:10
    50 sekúnd pred koncom zápasu si na trestnú lavicu odchádza schladiť hlavu Zdeněk Blatný - 10 minútový osobný trest. Marek Vorel - taktiež 10 minútový trest za nešportové správanie.
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:20:12)

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 5. Miklík (Zálešák, Vorel), 28. Zálešák (Homér), 38. Grman (Vorel), 55. Frolík (Haščák), 58. Miklík (Kristek)


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Šeda, Grman, Deyl, Šterbák, Slimák - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Fabuš - Pašek, Zálešák, Dravecký - Jenčík, Frolík a Haščák.
    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Sekeráš, Bednár, Hruška, Trefný, Chovan, Tomko, Jarábek, Staňo - Pardavý, Blatný, Melichárek - Gašparovič, Tvrdoň - Mikula, Ďuriš, Jánoš - Koložváry a Kopecký.

    Rozhodčí: Müllner Róbert , Jonák Peter, Gajan Rastislav, Tvrdoň Jozef

    Diváci: 7048
    bahis siteleri