Mytišči – Petrohrad 1:2 (po pr.) | Riga – Jaroslavl 2:6 (kon.)
po prodl.
Atlant Mytišči
1:2 (-:-, -:-, -:-)
SKA Petrohrad
Pondělí 14.03.2011, 17:30 • Arena Mytišči • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    78:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Barulin si vybruslil proti samostatnému nájezdu Panova, puk se ale dostal zpět k útočníkovi SKA, který se dostal za branku, Barulin byl daleko z branky a proto hledal najíždějící spoluhráče a tím kdo nakonec puk zasáhl v skrumáži byl SERGEJ BRYLIN!
     
    59:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají!!! Puk se dostal na modrou k DENISI DENISOVOVI, který propálil vše co mu stálo v cestě a že toho bylo. Asistence: Maxim Sušinskij a Anton But.
     
    6:57
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, střelu Chomického tečoval před Jakubem Štěpánkem EDUARD LEWANDOWSKI! Asistence: Vadim Chomickij, Jan Marek.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 7. Lewandowski (Chomickij, Marek) - 60. Denisov (Sušinskij, But), 79. Brylin (Panov)


    Atlant Mytišči: Barulin (Andrjuchov) - Tracahnov, Obšut, M. Semenov, Chomickij, Bykov, Gorochov - Mozjakin, Lewandowski, Neprjaev, Petrov, Musatov, Upper, Fedorov, Gluchov, Irgl, Nesterov, Marek, Bulis, Lee. Trenér: Miloš Říha.
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Sokolov) - Višněvskij, Denisov, Markov, A. Semenov, Grebeškov, Berdjukov, Fransson - Krjukov, Martensson, But, Průcha, Čajánek, Brylin, Sušinskij, Rybin, Arťuchin, Afinogenov, Panov, Weindhandl. Trenéři: Václav Sýkora a Jan Votruba.

    Rozhodčí: Olenin, Bělov
    bahis siteleri