Poprad – Banská Bystrica 7:5 (kon.)
konec
HK Poprad
7:5 (2:0, 3:3, 2:2)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Úterý 15.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Aj v záverečnej tretine sme videli gólovú prestrelku. (47. Lapšanský, 60. Kroták - 50. Šechný, 55. Weissmann). Domáci odchádzajú s dvojgólovým rozdielom ako víťazi. (20:25:41)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Ofsajd hostí. Posledné prerušenie hry.
     
    59:46
    Vhadzovať sa bude pred Lipovským, no o víťazovi dnešného stretnutia už je rozhodnuté.
     
    59:07
    Poprad dal gól!
    ARNE KROTÁK využil otvorenú obranu hostí a chybu v jej rozohrávke, obišiel ležiaceho obrancu, pred Ivanom Fedorom si puk narazil s Adamom Lapšanským a bez najmenších problémov zakončil do prázdnej bránky. Asistencia: Lapšanský.
     
    58:35
    Lundbergova strela švihom končí na maske Fedora. Popradský útočník už dlhšie nevie nájsť strelecké šťastie a teraz mu k nemu chýbalo naozaj len pár centimetrov.
     
    58:07
    Klouda teraz s radosťou spadol po Hlinkovom podrazení.
     
    57:25
    Tímy sa prestreľujú, puk lieta z jednej strany na druhú a my ho sledujeme ako pri tenise.
     
    56:20
    Bambúchov zákrok pred Fedorom trochu pobúril napäté davy ľudí, pre divákov to musí byť atraktívny zápas.
     
    55:58
    Suchý dal ruky preč, aby mohol Kasík ihneď po buly vyprášiť Fedorovu lapačku, puk síce letel nad bránku, no istota je dôležitá.
     
    55:54
    Lažo po buly míňa bránku. Vhadzovať sa bude pred Fedorom, Kuľha dal pozor, aby hosťujúci brankár prikrytý puk nerozohral.
     
    55:41
    Lipovský nenechal puk Kledrowtzovi a radšej ho prikryl, následné strkanice sľubujú zápletku s emóciami.
     
    54:48
    Bánská Bystrica dala gól!
    Spomínané priskoré bránenie Popradu by malo aspoň vyzerať ako defenzíva, domáci hráči iba stáli a pozerali ako Richard Šechný našiel v pravom kruhu ERIKA WEISSMANNA, nepristúpili ani k nemu a tak musí Miroslav Lipovský znovu loviť puk zo siete.
     
    53:20
    Hostia v plnom počte, za zmienku stojí ešte Krotákov ťah na bránku, po ceste zvalcoval aj Lapšanského, no v útočnom pásme nenašiel spoluhráča pripraveného na prihrávku a následná strela Fedorovi nepodkúrila.
     
    52:00
    Češík na prvý krát puk nevyhodil, jednoducho ho netrafil, domácich však zmiatol a mal dostatok času aby našiel Bambúcha, toho kľučky vyzerali zaujímavo, no na obranu Popradu nestačili.
     
    51:20
    Kroták si na pravej strane faul doslova vypýtal, Vizvári sa nechal nalákať na držanie.
     
    50:31
    Popradčania sa priskoro sústredili na bránenie, dávajú tak hosťom jasný povel na útočenie, na Hlinkovu prihrávku si nakorčuľoval Lažo a Lipovský mal znovu čo robiť.
     
    49:18
    Bánská Bystrica dala gól!
    RICHARD ŠECHNÝ to teraz trafil naozaj parádne, napriahol v ľavom kruhu a vymietol pavučinku nad lapačkou Miroslava Lipovského, ktorý zostáva smutne ležať na ľade. Asistencie: Miroslav Hlinka, Miroslav Lažo.
     
    49:00
    Hlinkovu dobre mierenú strelu ešte dorážal Šechný, Lipovský puk víťazoslávne dvíha v lapačke.
     
    48:20
    Lundberg sám puk získal, posunul do útočného pásma a svojou prácou narobil riadne problémy v hosťujúcom prechode do pásma.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 11. Rapáč (Svitana, Kopecký), 18. Kuľha, 21. Wanvig (Klouda, Jasečko), 26. Kopecký (Kasík), 32. Rogers (J. Brejčák), 47. Lapšanský (Jasečko, Kroták), 60. Kroták (Lapšanský) - 28. Kútny (Češík, Rumpel), 37. Hlinka (Kolba, Lažo), 39. Weissmann (Lažo), 50. Šechný (Hlinka, Lažo), 55. Weissmann (Šechný)


    HK Poprad: Lipovský (Melicherčík) – Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kledrowetz, Rogers, Kramár, Vandas - Kuľha, Ludnberg, Škovira – Kroták, Klouda, Lapšanský – Wanvig, Rapáč, Svitana - Kopecký, Mlynarovič, J. Brejčák. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) – Cebák, Cuník, Vizváry, Kolba, Kubka, Bambúch, Biro, Vantroba, – Tománek, Hudec, Sýkora – Lažo, Hlinka, Weissman - Paľov, Šechný, Hvila – Rumpel, Češík, Kútny. Tréner – Staš Milan, asistenti trénera – Chudý Miroslav, Orzságh Vladimír.

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík - Valach, Smrek

    Diváci: 3679
    bahis siteleri