Poprad – Banská Bystrica 7:5 (kon.)
konec
HK Poprad
7:5 (2:0, 3:3, 2:2)
HC MONACObet Banská Bystrica
sk Úterý 15.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:07
    Poprad dal gól!
    ARNE KROTÁK využil otvorenú obranu hostí a chybu v jej rozohrávke, obišiel ležiaceho obrancu, pred Ivanom Fedorom si puk narazil s Adamom Lapšanským a bez najmenších problémov zakončil do prázdnej bránky. Asistencia: Lapšanský.
     
    58:07
    Klouda teraz s radosťou spadol po Hlinkovom podrazení.
     
    54:48
    Bánská Bystrica dala gól!
    Spomínané priskoré bránenie Popradu by malo aspoň vyzerať ako defenzíva, domáci hráči iba stáli a pozerali ako Richard Šechný našiel v pravom kruhu ERIKA WEISSMANNA, nepristúpili ani k nemu a tak musí Miroslav Lipovský znovu loviť puk zo siete.
     
    51:20
    Kroták si na pravej strane faul doslova vypýtal, Vizvári sa nechal nalákať na držanie.
     
    49:18
    Bánská Bystrica dala gól!
    RICHARD ŠECHNÝ to teraz trafil naozaj parádne, napriahol v ľavom kruhu a vymietol pavučinku nad lapačkou Miroslava Lipovského, ktorý zostáva smutne ležať na ľade. Asistencie: Miroslav Hlinka, Miroslav Lažo.
     
    47:39
    Hlavný rozhodca po zvážení argumentov svojich kolegov posiela Škoviru po intímnom kontakte s Rumpelom na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    46:10
    Poprad dal gól!
    Akciu Stanislava Jasečka, keď prihrával až spoza hosťujúcej bránky, dokončil expresnou strelou do vinkla ponad lapačku Ivana Fedora ADAM LAPŠANSKÝ, i keď už bol na kolenách.
     
    43:07
    Klouda vylúčený za podrazenie, dovoľte mi vyjadriť nesúhlas, hlavný rozhodca mal dosť zlý pohľad na situáciu.
     
    38:19
    Bánská Bystrica dala gól!
    Z pohľadu domácej obrany znovu nepochopiteľne vypustená situácia pred Miroslavom Lipovským, po aktivite Miroslava Laža sa k jednoduchej dorážke do prázdnej bránky dostal ERIK WEISSMANN a do prázdnej bránky tak znižuje už na rozdiel dvoch gólov! Asistencia: Miroslav Lažo.
     
    36:55
    Bánská Bystrica dala gól!
    Ďalší z pokusov Mareka Kolbu priniesol po zbytočnom sklepnutí Jaroslava Kasíka otvorenú možnosť pre MIROSLAVA HLINKU, ten bezprostredne pred bránkoviskom neváhal a poslal puk popod vyrážačku Miroslava Lipovského.
     
    35:09
    Domáci s odpálením puku pridlho váhali, až musí po súboji s Rumpelom odísť na trestnú lavicu za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou Škovira.
     
    31:15
    Poprad dal gól!
    Úspešní strelci mi nedajú vydýchnuť, gól strelil tentoraz BRANDON ROGERS, Ján Brejčák s Miroslavom Lažom si v útočnom pásme Popradu chvíľu vymieňali puky, kým sa domáci obranca nerozhodol vychutnať si troch brániacich hráčov a ľahkou strelou pomedzi betóny aj Ivana Fedora. Asistencia: J. Brejčák.
     
    27:08
    Bánská Bystrica dala gól!
    Matej Češík využíva nepozornosť domácej obrany, puk spoza bránky posiela nepokrytému VLADIMÍROVI KÚTNEMU, toho výhodná pozícia stačila na zníženie. Asistencie: Češík Matej, Rumpel Jakub.
     
    25:59
    Poprad dal gól!
    Samuel Mlynarovič pri prechode do pásma padá, domáci však hrať neprestávajú, po pravej strane sa do pásma predral Jaroslav Kasík, prihral úplne voľnému JANOVI KOPECKÉMU, ktorý využíva chybné vykorčuľovanie Miroslava Šimonoviča a puk poľahky posiela do opustenej bránky. Asistencia: Jaroslav Kasík. Miroslav Šimonovič opúšťa bránku, strieda ho Ivan Fedor.
     
    22:40
    Sýkora pred Lipovským. Cebák zastavil puk na útočnej modrej a dostal Sýkoru do vyloženej šance, priam záchranársky zákrok predviedol Lipovský a hosťujúceho útočníka musel riadne nahnevať.
     
    22:03
    Hlinka nesúhlasne vyskúšal aj tvrdosť mantinelu na trestnej lavici - verdikt - držanie hokejky.
     
    20:51
    Lundberg vylúčený za hákovanie.
     
    20:27
    Poprad dal gól!
    KYLE WANVIG napravil menšiu chybičku, keď mu po úvodnom vhadzovaní ušiel útočník hostí, zúžitkoval pekný prechod do pásma Petra Kloudu a strelou z pravého kruhu nachytal Miroslava Šimonoviča na hruškách. Asistencie: Peter Klouda, Stanislav Jasečko.
     
    18:56
    Domáci stále tlačia na pílu, neujala sa Wanvigova strela spoza obrancu a Popradčania dostanú príležitosť hrať vo výhode o jedného hráča po Bambúchovom držaní Rapáča pri prechode do pásma.
     
    17:55
    Poprad dal gól!
    MARTIN KUĽHA je pri svojom trestnom strieľaní úspešný, Miroslava Šimonoviča prekvapil a prestrelil príklepom spomedzi kruhov!
     
    17:55
    Weissmannovo hákovanie. Kuľha bol v ideálnej šanci faulovaný a dostane tak príležitosť trestného strieľania!
     
    11:27
    Krotákovi odpískané sekanie, Hvilova hokejka plachtila vzduchom.
     
    10:12
    Poprad dal gól!
    Jan Kopecký založil útok prihrávkou v strednom pásme, Patrik Svitana na seba stiahol na ľavej strane obrancov i pozornosť Miroslava Šimonoviča a nezištnou prihrávkou našiel RICHARDA RAPÁČA bezpečne zakončujúceho ponad ležiaceho gólmana hostí. Asistencie: Patrik Svitana, Jan Kopecký.
     
    08:08
    Biro vylúčený za sekanie. Trestu predchádzala Lapšanského šikovná strela spoza obrancu, tento Popradčan snáď jediný nemá roztrasené kolená.
     
    07:16
    Češík na Hvilu. Opäť situácia dvoch proti jednému, Suchý nezabránil Češíkovej prihrávke, Hvila však vysoký puk netrafil a v páde posunul bránku.
     
    05:24
    Obrovská šanca Bystrice. Tománek dostal v oslabení, v situácii dvoch proti jednému prihrávku na ľavú stranu, snažil sa o prekvapivú otočku, no Lipovský mu vypichol puk.
     
    04:16
    Rapáč sa dostal k voľnému puku pred hosťujúcim bránkoviskom a iba kvôli Bambúchovmu hákovaniu nemohol dosť dobre zakončiť. Po odpískaní došlo k menšej strkanici, rozhodcovia zareagovali vylúčením Rogersa za hákovanie a Šechného pre hrubosť.
     
    02:32
    Lipovského semafor. Tománek natiahol strelou domáceho brankára a po spolupráci s Hudecom tak pripravili pekný hokejový moment.

    Marián Handzuš

    Branky a nahrávky: 11. Rapáč (Svitana, Kopecký), 18. Kuľha, 21. Wanvig (Klouda, Jasečko), 26. Kopecký (Kasík), 32. Rogers (J. Brejčák), 47. Lapšanský (Jasečko, Kroták), 60. Kroták (Lapšanský) - 28. Kútny (Češík, Rumpel), 37. Hlinka (Kolba, Lažo), 39. Weissmann (Lažo), 50. Šechný (Hlinka, Lažo), 55. Weissmann (Šechný)


    HK Poprad: Lipovský (Melicherčík) – Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, Kledrowetz, Rogers, Kramár, Vandas - Kuľha, Ludnberg, Škovira – Kroták, Klouda, Lapšanský – Wanvig, Rapáč, Svitana - Kopecký, Mlynarovič, J. Brejčák. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič (Fedor) – Cebák, Cuník, Vizváry, Kolba, Kubka, Bambúch, Biro, Vantroba, – Tománek, Hudec, Sýkora – Lažo, Hlinka, Weissman - Paľov, Šechný, Hvila – Rumpel, Češík, Kútny. Tréner – Staš Milan, asistenti trénera – Chudý Miroslav, Orzságh Vladimír.

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík - Valach, Smrek

    Diváci: 3679
    bahis siteleri