Jaroslavl – Riga 5:4 (po pr.) | Petrohrad – Mytišči 1:3 (kon.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
5:4 (2:3, 0:1, 2:0 - 1:0)
Dinamo Riga
Středa 16.03.2011, 17:00 • Lokomotiv Arena 2000 - 9046 diváků • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Riga byla sice v prodloužení lepší, sezóna však pro ni končí. Celou situaci začal Čurilov, který obkroužil bránu, ale Holta nepřekonal. Puk se vrátil za bránu, kde však nepřesně rozehrál jeden z hostujících hráčů a to tak nešikovně, že přímo na hůl opět Čurilova stojícího na vrcholech kruhů. Ten posunul puk ještě na pravý kruh, kde stál ALEXANDER KALJANIN, jenž poslal puk k tyči. Holt se natahoval marně. Asistence: Genadij Čurilov.
     
    47:55
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Vyrovnáno! Konečně to domácím vyšlo v přesilové hře. A dvorním střelcem ve třetí třetině se stává ALEXANDER GALIMOV, který střelou švihem našel místo mezi betony nešťastného Holta. Asistence: Alxander Guskov, Genadij Čurilov.
     
    44:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Ťeď už ovšem ano a bude to ještě pořádně dramatické. Tjarnqvist nahazoval na bránu, puk byl tečovaný hostujícím obráncem do betonu Holta a vyražený puk u pravé tyče dorazil do sítě duchapřítomný ALEXANDER GALIMOV. Asistence: Daniel Tjarnqvist.
     
    31:04
    Riga právě vstřelila branku!

    A jak je zvykem, z ničeho nic udeřila Riga. Ovšem teď pořádně zachyboval v obraně Michnov, který se nechal obrat o puk TOMÁŠEM SUROVÝM, který se následně ocitl sám před Vjušinem, jenž po slovenském forwardu vystartoval. Surový ho ale objel a nezastavila ho ani vytrčená hůl domácího brankáře, následně už dával puk do prázdné brány. Bez asistence.
     
    16:23
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Gólová pasáž pokračuje! Riga zapomněla na zadní vrátka a moc si hleděla ofenzivní činnosti. Přišla však o puk a ve středním pásmu dostal puk do jízdy osamocený PAVOL DEMITRA, ktrerý rychle uprchl obránce a prostřelil Holta mezi betony. Asistence: Josef Vašíček.
     
    15:23
    Riga právě vstřelila branku!

    Tak to je tedy sprcha, jak má být. ANDRIS DŽERINŠ si vybruslil od mantinelu na pravý kruh a střelou švihem prostřelil Kočněva, který nepředvedl moc jistý zákrok a puk mu propadl zřejmě někde pod rukou. Asistence: Robert Petrovický, Ainars Podžinš.
     
    14:39
    Riga právě vstřelila branku!

    Tak se podívejme, z tlaku Jaroslavle se narodil vedoucí gól Dinama. Perfektně to provedl Trotter, který si s pukem nabruslil na vrcholy kruhů. Místo střely volil nahrávku na LAURISE DARŽINŠE, který byl nabruslený k levé tyči. Dostal puk a zavěsil, Kočněv se už roztáhnout nestačil. Druhý gól Daržinše v utkání. Asistence: Brock Trotter.
     
    05:41
    Riga právě vstřelila branku!

    Odpověď na sebe nenechala příliš dlouho čekat. LAURIS DARŽINŠ dostal dostatek prostoru najel si podél pravé strany na kruh a prostřelil Kočněva nad vyrážečku. Asistence: Kristaps Sotněks.
     
    04:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Domácí se dostávají rychle do vedení, což slovenskému trenéru Šuplerovi přidělalo vrásky na čele. ALEXANDER KALJANIN dostal přiťuknuto na levý kruh a odtud prostřelil Holta mezi betony. Asistence: Alexander Galimov, Genadij Čurilov.

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 5. Kaljanin (Galimov, Čurilov), 17. Demitra (Vašíček), 45. Galimov (Tjarnqvist), 48. Galimov (Guskov, Čurilov), 66. Kaljanin (Čurilov) - 6. Daržinš (Sotněks), 15. Daršinš (Trotter), 16. Džerinš (Petrovický, Podžinš), 32. Surový


    Lokomotiv Jaroslavl: Kočněv (Vjušin) - Rachůnek, Vasiljev, Guskov, Tjarnqvist, Žukov, Kalimulin, Uryčev, Guskov - Subotin, Demitra, Vašíček - Galimov, Čurilov, Kaljanin - Lehtera, Ruděnko, Koroljuk - Tkačenko, Kirjučin, Sobčenko.
    Dinamo Riga: Holt (Tellqvist) - Lavins, Sotněks, Ozolinš, Cibulskis, Redlihs K., Redlihs J., Andersons - Sprukts, Karsums, Ankipans - Hartigan, Niživijs, Surový - Darzinš, Redlihs M., Trotter - Džerinš, Podžinš, Petrovický.

    Rozhodčí: Olenin, Anisimov - Birin, Zacharenkov (všichni Moskva)
    bahis siteleri