Trenčín – Košice 3:4 (po s.n.)
po s.n.
HK DUKLA Trenčín
3:4 (0:1, 1:0, 2:2)
HC Košice
sk Čtvrtek 17.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    " Že vieme meniť históriu sme už dokázali, teraz dokážme, že sme fakt z inej galaxie "
     
    Tak znie hlavný plagát v sektore domáceho kotla. Už teraz si trúfam povedať, že vypredaný štadión čaká na nástup oboch tímov. V bráne hostí podľa očakávaní dnes Hudáček, v domácej Kováč. Domáca obrana dnes bez ďalšej opory Milana Hrušku, miesto v zostave tak našiel junior Tomáš Staňo, v útoku už s navráteným Radom Tyborom a bez Naurova.
     
    Michal Bujna na ľadovej ploche víta cca 200 košických fanúšikov pred úvodným nástupom v už teraz výbornej atmosfére na zimnom štadióne.
     
    Atmosféra s ohňami na ľadovej ploche ja dôstojnou k semifinále najvyššej ligy. Hostia na modrej, domáci za potlesku a povzbudzovania korčuľujú v tejto chvíli.
     
    10.ročný Kristián z umeleckej školy spieva štátnu hymnu SR.
     
    Nádhera vidieť a zažiť atmosferu, keď show okolo zápasu sprevádza, v základnej časti, zväčša nudnú a povinnú jazdu pred poloprázdnymi štadiónmi. Kiež by sa play off hralo celý rok...
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    01:29
    Chovanov zastrelovací pokus len do bočnej siete, vzápätí už ale prvá šanca, keď Mikula strelou švihom spomedzi kruhov trafil Hudáčka do masky, hlavný nevieme prečo prerušil hru, keďže golman hostí nejavil ani náznak nejakého otrasu a pokračoval v hre.
     
    02:10
    Ďalší Mikulov pokus a Jánoš v dorážke, pozorný Hudáček, domáci podľa očakávania začali náporom.
     
    03:16
    Blatného buly v útočnom pásme dozadu k Chovanivi, ľahký švih malinou pre lapačku Hudáčka.
     
    03:55
    Tybor s Tvrdoňom v náznaku šance, nedotiahnuté dokonca, Hudáček drží v lapačke po nahodení Tvrdoňa z pravej strany.
     
    04:45
    Hostia v prvej vážnejšej situácii, Dravecký potiahol po pravej strane, natlačil sa na bránu, kontakt dobiedzajúceho Pašeka s brankárom, hlavný píska.
     
    05:08
    Domáci po buly v útočnom pásme, slabá strela z ľavej obrany, Hudáček však len vyrazil pred seba, mikula to mal na dlhú hokejku, musel spraviť dva kroky k puku, tým sa dostal z uhlu a z otočky po ľade len slabúčko zakončil.
     
    05:35
    Hostia dávajú ušmatlaný gól, keď Gron potiahol do pásma po pravej strane, príklep tečovaný domácim obrancom ,jeden z košických hráčov zasiahol puk vysoko nad ľadom vo vzduchu a sklepol do brány, hlavný najskôr ukázal vysokú hokejku, následne šiel telefonovať.
     
    05:35
    Gól nebol uznaný, keďže bol dosiahnutý vysokou hokejkou.
     
    06:20
    Chyba domácej hry v strednom pásme, z čoho ťažil Haščák, po pravej strane do pásma, strela švihom na vyrážačku, Kováč kryje.
     
    07:20
    Hostia prestáli úvodný tlak domácich, teraz sami podkurujú v pásme, Zálešák sa v sekanej presadil za bránou, vykúzlil peknú spätnú prihrávku pred bránu k Pašekovi, ten z prvej, Kováč vykryl priestor pri žrdke.
     
    08:39
    Domáci Tybor fantasticky našiel Bartoša, ten do samostatného nájazdu, puk mu však ušiel po prechode modrou.
     
    08:54
    Košice dali gól!
    HC svoj tlak na rozdiel od domácich dokázalo zužitkovať, keď sa Marcel HAŠČÁK viac ako nečakane presadil strelou švihom z veľkého uhlu od mantinelu na pravej strane, puk na prekvapenie všetkých skončil v sieti. Asistencia Šterbák.
     
    10:48
    Hra úplne stratila tempo, množstvo technických chýb, rozkúsovaná hra a ešte aj reklamné zdržovanie.
     
    11:17
    Bartoš nasadil po ľavej strane okolo Chovana, backhandom z uhlu zakončil, Kováč vykryl priestor pri žrdke.
     
    12:43
    Domáci hráči úplne prenechali aktivitu na hostí, Haščák v zakončení z ľavej strany. Košičania sú opäť rýchlejší, korčuliarskejší.
     
    13:28
    Krásny príklad. Tabaček na pravej modrej dostal po buly v útočnom pásme puk, vyrazil dopredu, dvojica domácich hráčov ustupovala až takmer k bráne, Tabaček z kruhu zakončil, puk zrazený, Tabaček obkorčuľoval bránu a v spätnom pohybe na modrej ešte stihol vypichnúť puk domácim. A to prosím Janko nie je žiaden mladícky rýchlik.
     
    15:55
    Hosti nasťahovaní v pásme, domáci statickí, teraz sa konečne vymanili spod východniarskeho útlaku a donútili Hudáčka k nejakému pohybu.
     
    17:16
    Chovanova strela Mikulom nebezpečne tečovaná, vzápätí Jánošov výborný pokus.
     
    17:28
    HC Košice, Deyl, 2 min. držanie. V súboji dvoch dvojičiek pri mantineli v rohu si deyl pomohol nedovoleným spôsobom, za čo ho o 15m od Kubuša ďalej stojaci Jonák posiela na trestnú.
     
    19:00
    Domáci v pásme, Trefného pokus z pravej modrej, miesto strely cez odkrytý priestor volil strieľanú prihrávku na vzdialenejšiu žrď, trafil len telo protihráča.
     
    19:30
    HC v plnom počte.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    20:30
    Melichárkov pokus z ostrého uhlu v pohode kryje Hudáček.
     
    20:50
    Bartoš v útočnom pásme na seba nalákal hneď dvojicu domácich obrancov, tí mu obaja skočili na návnadu, kapitán hostí na ľavú stranu pod nohy obrancov k Fabušovi, ten v tutovke premiešal puk, položil Kováča,ale zakončil len po ľade do betonu.
     
    21:19
    HC Košice, Deyl, 2 min. vrazenie na mantinel. Opäť tento košický obranca, za bránou v rohu zákrok zozadu
     
    22:27
    Domáci sa nedokážu udržať v pásme.
     
    22:31
    Teraz ale Pardavý z ľavej strany v pásme časovanou prihrávkou hľadal Melichárka, ten sám pred Hudáčkom na puk nedočiahol.
     
    23:20
    Hostia v plnom počte bez problémov ustáli aj druhú oslabovku.
     
    24:45
    Školácke chyby domácich, tak skúsený obranca ako Sekeráš pred útočnou modrou, náprah na strelu, obe krídla pochopiteľne do pásma, Sekeráš náprah zastaví a potiahne do pásma, pochopitelne do dvojmetrového ofsajdu. Technické finesy pre 6. triedu základnej školy.
     
    25:50
    Kristekov dobrý prienik po pravej strane, predral sa až pred Kováča okolo obrancov, zakončil a takmer si ešte aj sám dorazil. Obrovský nedôraz v domácej hre, hráči ako keby sa spoliehali vždy na toho druhého, že potiahne za nich. Tudy cesta nevede pánové...
     
    27:00
    Draveckého nebezpečná strela švihom spoza obrancu, následne našiel Pašeka, ten v šanci neuspel, hostia točia kolotoč a získavajú presilovku.
     
    27:33
    Dukla Trenčín, Tomko, 2 min. hákovanie. Domáci obranca v snahe zabrániť šanci hostí medzi kruhmi potiahol súpera.
     
    28:35
    Posúvaná popri mantineli, po minutke sa hostia usadili v pásme, Zálešák z bránkovej čiary na pravej strane cez pásmo naľavo na kruhu hľadal aj našiel Miklíka, tomu pri zakončení puk preskočil čepeľ.
     
    28:56
    Trenčín dal gól!
    Kapitán domácich Ján PARDAVÝ sa konečne presadzuje, naviac vo vlastnom oslabení. Na obrannej modrej získal puk, po ľavej strane vošiel do pásma, zakončil. Zrazený puk ostal na kruhu pre vhadzovanie, Pardavý sa otočkou k nemu znovu dostal, dva ťahy korčuľami na stred a zakončenie backhandom po ľade k ľavej žrdke skončilo povedľa betonu Hudáčka v bráne.
     
    29:35
    Dukla hrá v plnom počte.
     
    29:56
    Deylova delovka príklepom z ľavej modrej po zisku buly vypadla Kováčovi, Frolík v dorážke neuspel a jeduje sa na seba.
     
    30:26
    Dukla Trenčín, Jánoš, 2 min. podrazenie. Jánoš na červenej napálil puk len do nôh protihráča, ten v šanci do protiútoku, Jánoš ho klepol do nôh a fauloval.
     
    31:15
    HC v pásme, Kristek s morom času na hornom oblúku na vhadzovanie na pravej strane naznačil strelu, prudko naľavo na kruh k Miklíkovi, ten z prvej po ľade triafa bočnú konštrukciu odkrytej brány Dukly.
     
    32:20
    Grman príklepom od modrej v dobrej pozícii trafil do strely padajúceho Tvrdoňa.
     
    32:27
    Dukla v plnom počte dostáva puk z pásma, Jánoš z trestnej po pravom krídle neustál súboj s Grmanom, priľahol puk a získal aspoň pásmo pre domácich.
     
    33:00
    Dve tutovky hostí po hrubej chybe domácej obrany v obrannom pásme, prvú mal už ani neviem kto, v druhej odrazený puk pred modrú príklepom posielal do odkrytej brány jenčík, ale trafil len nohy Blatného.
     
    33:50
    Ďalšia fatálna hrubica domácich, tentokrát v striedaní poslala dvojicu súperiacich hráčov samých na Kováča, ten sa vyznamenal v tutovke tutoviek.
     
    34:12
    A štvrtá tutovka hostí, Kristek z pravej bránkovej čiary perfektne našiel opäť Miklíka na ľavom kruhu, ten opäť z prvej a opäť nedal, kováč vykryl.
     
    34:25
    Protiútok domácich nezakončený po Blatného ťahu na bránu, ale faul hostí.
     
    34:25
    HC Košice, Homér, 2 min. hákovanie.
     
    36:39
    V presilovke domáci s náznakom šance, hostia v šanci po chybe Jarábka, ked si rukou spracovával vysoký puk, ale spracoval ho len pre súpera.
     
    36:26
    HC v plnom počte.
     
    38:00
    Chovanova chyba v rozohrávke, sám osamotený len naslepo odpálil puk po mantineli presne k voľnému obrancovi hostí, tí si hneď vytvorili tlak, tentokrát bez vážnejšieho zakončenia.
     
    39:59
    Záverečná minúta sa už len trapne dohráva.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:20
    Obrovská šanca hostí hneď v úvode nápadne pripomínajúca jeden z gólv HC v domácom prostredí, Chyba Dukly na útočnej modrej, prečíslenie 2na 1, Bartoš po pravej strane, pred ním Sekeráš, po ľavom krídle korčulúci Pašek, vracajúci sa Melichárek. Časovaná prihrávka Bartoša k Pašekovi, Melichárek nestíhal a zakončenie z prvej, tentokrát Kováč kryje.
     
    41:28
    Trenčín dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia, keď krátky tlak v pásme pretavil do gólu Roman TVRDOŇ, po asistenciaách Tybora a Gašparoviča. Medzi kruhmi pred bránou sa dostal nepokrytý k odrazenému puku a ponad ležiaceho Hudáčka poslal k pravej žrdke.
     
    42:00
    Hostia vzápätí v šanci, Kristek po pravej strane nebezpečne zakončil.
     
    43:00
    Fabuš v šanci pred bránou takisto neuspel.
     
    44:08
    Košice dali gól!
    Opäť ušmudlaný, tentokrát, vyrovnávajúci gól dáva ani nevie ako Martin FROLÍK. Hostia v peknej akcii, ktorej opäť predchádzala chyba domácej dvojice Tomko - Gašparovič, ktorý si nerozumeli v prenechávke puku na útočnej modrej, hostia v trojici do prečíslenia po pravej strane, prihrávka žabkou pred bránu, tú ešte zachytil vracajúci sa Gašparovič, puk sa odrazil napravo do klbka tiel a Frolík ho nejako dopravil popod telá hráčov zabránkovú čiaru.
     
    44:20
    Dukla hneď v nečakanej šanci po inkasovanom góle, strela od modrej prekvapila Hudáčka a skončila na spojnici.
     
    46:20
    HC Košice, Kristek, 2 min. hákovanie. Pretlačovaná po vhadzovaní v strednom pásme, Blatný si hodil napokon puk dopredu do jazdy, v rozlete ho jemným krátkym háčikom zastavil Kristek.
     
    47:49
    Trenčín dal gól!
    Tak aj domáci dávajú viac ako šťastný ušmatlaný gól. Tvrdoň získal buly v pásme dozadu na modrú k Martinovi CHOVANOVI, ktorý nahadzoval puk na bránu, ten neviem, či tečovaný vysokým oblúčikom zapadol do brány.
     
    49:09
    HC okamžite v odpovedi, tlak v útočnom pásme, tentokrát bez priameho zakončenia.
     
    50:42
    Teraz pre zmenu tlak domácich v pásme, tiež bez zakončenia. Momentálne hra hore dole, Gašparovič po ľavej strane do pásma, strela švihom do masky Hudáčka.
     
    51:36
    Košice dali gól!
    Tak to je už pomerne vtipné, hosťujúci autobus na ceste do Trenčína asi prechádzal niektorým z JRD a vyváľal kolesá v ..., keďže aj terí gól dávajú hostia s veľkou dávkou šťastia. Fabušov nevinný nahodený puk trafil medzi kruhmi Stana GRONA a od tela zmenil smer do protipohybu Kováča k opačnej žrdke a zapadol do siete.
     
    54:13
    Jánoš v zakončení po Ďurišovej prihrávke na kruhu, nepodarená, naviac zrazená strela mieri vedľa brány.
     
    55:50
    HC v akcii, Jenčík potiahol po pravom krídle do pásma, prihrávka zrazená obrancom domácich poskokom až pred kováča k Frolíkovi, ten však skákajúcu gume netrafil.
     
    57:09
    Už je to obojstranne opatrné.
     
    57:10
    Dnešné stretnuite sleduje 6.150 divákov - vypredané
     
    57:57
    Podobne skákajúci puk teraz aj pred Hudáčkom, ten ho prikryl pred Mikulov pod lapačkou.
     
    58:12
    Dukla Trenčín, Kopecký, 10 min. osobný trest, nešportové správanie, filmovanie.
     
    59:12
    Po pretlačovanej v rohu útočného pásma HC napokon Gron v šanci na ľavej žrdke, neprekonal, neprehodil ležiaceho Kováča, Fabušov pohyb v bránkovisku posiela hostí do stredného pásma.
     
    59:52
    Ešte Tabačkova nebezpečná strela príklepom z pravej modrej tesne vedľa.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    Úprava ľadovej plochy pred predĺžením.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:41
    Gašparovič cez celé klzisko, ľahké zakončenie backhandom po ľade.
     
    61:15
    Bartoš spoza brány Šedovi, ten príklepom z prvej, strela mu nesadla.
     
    61:54
    Obrovská šanca Dukly, Draveckého hrubka za vlastnou bránou, stratil puk, ten mu vzal Pardavý, naservíroval medzi kruhy Sekerášovi, ktorý švihom vystrelil do brankára.
     
    64:00
    Po opatrnej časti ďalšia obrovská šanca domácich, Mikula sa natlačil po pravej strane až pred brankára, zakončil, vyrazený puk k Jánošovi, ktorý v dorážke tesne minul bránu.
     
    65:31
    Bartošovi nebezpečná strela po prechode modrou na ľavej strane, švihom spoza hráča, nečakane k opačnej žrdke, špičkou betonu Kováč vyráža.
     
    66:54
    Opäť hostia, Kristekova dobrá strela švihom z pravej strany , Kováč pred seba a Miklík v dorážke neuspel.
     
    69:00
    Miklík s Kristekom teraz vytvorili veľký tlak v pásme, Miklík v dvoch šanciach, najskôr spomedzi kruhov, ale hlavne tá druhá, po Kristekovej prihrávke z pravého kruhu na ľavý, Miklík znovu dobre z prvej, prudko, Kováč predviedol asi zákrok zápasu.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    Čakajú nás samostatné nájazdy.
     
    Začína HC Košice.
     
    Bartoš - gól
     
    Pardavý - nedal
     
    Miklík - gól
     
    Tvrdoň - nedal
     
    Košice vyhrávajú samostatné nájazdy a upravujú stav série na 3 - 0 vo svoj prospech. (20:57:33)
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    65:00
    Košice dali gól!
    Rozhodujúci nájazd premenil PETER BARTOŠ.
     
    Koniec zápasu.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 29. Pardavý, 42. Tvrdoň (Tybor, Gašparovič), 48. Chovan (Tvrdoň) - 9. Haščák (Šterbák), 45. Frolík, 52. Gron (Fabuš), 65. Bartoš


    HK DUKLA Trenčín:
    HC Košice:

    Rozhodčí: Kubuš - Jonák

    Diváci: 6.150
    bahis siteleri