Omsk – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Kazaň – Ufa 0:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 17.03.2011, 17:30 • KV Arena • Play-off DHL extraligy juniorů
Partner:
     
    53:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tak to ještě bude zajímavé. Vítkovičtí se dostali před branku, kde překvapili obranu domácích a ADAM ŘEHÁK zasunul kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    39:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Kucsera vystřelil tvrdě z úhlu, Habal vyrazil kotouč jen na volného MICHALA HLINKU a ten poslal kotouč do branky. Asistence: Lukáš Kucsera.
     
    26:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Hned po buly se ke kotouči dostal DANIEL ZÁHORA, předvedl sprint přes celé hřiště a přesnou střelou mezi betony navyšuje skóre. Bez asistence.
     
    25:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A další využitá přesilovka. MARTIN ROHAN si najel do mezikruží a přesnou pumelicí vymetl všechny pavučiny v brance hostů. Bez asistence.
     
    22:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    MARTIN ROHAN dostal výbornou přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou posílá svůj tým znovu do vedení. Asistence: Martin Funk.
     
    15:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Po nedorozumění v obraně domácích se k puku dostal LUKÁŠ HRUZÍK a přesnou střelou vyrovnává skóre. Asistence: Lukáš Prokop.
     
    08:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    JAROMÍR KVERKA se dostal k odraženému puku a z velkého úhlu skvěle přehodil hostujícího brankáře. Asistence: Josef Kentoš.

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 9. Kverka (Kentoš), 23. Rohan M. (Funk), 26. Rohan M., 27. Záhora - 16. Hruzík (Prokop), 40. Hlinka (Kucsera), 54. Řehák


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Endal) - Urbančok, Valeš, Šik, Schusser, J. Tomeček, Funk, Rohan - V. Tomeček, Klíma ,Koblasa, Kentoš, Vaněk, Vachovec (C), Baar, Švec, Kverka, Zadražil, Záhora.
    HC Vítkovice Ridera: Taťák (Bartošák) - Pociecha, Pavelka, Kovář, Hruzík, Slavík, Koziol, Prokop, Žvatora - Vrána (C), Řehák, Včíslák, Šebesta, Richter, Maliník, Slovák, Kolouch, Hlinka, Kucsera, Mareček, Kilnar.
    bahis siteleri