Magnitogorsk – Omsk 2:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Avangard Omsk
Sobota 19.03.2011, 13:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je blesk z čistého nebe! Po buly v před brankou OMsku se puk dostla na modrou k Aťušovovi, který ještě vrátil Fedorovi, který vystřelil a jeho střelu tečoval STANISLAV ČISTOV! Asistence: Sergej Fedrov a Vitalij Aťušov.
     
    29:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po zbytečném faulu Klimenka přichází trest. Přihrvku do typického místa na pravém kruhu dostal JAROMÍR JÁGR a střelou mezi betony překonává Gelašviliho a srovnává na 1:1! Asistence: Denis Kuljaš
     
    26:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to byla gól! Nepovedená přihrávka ve středním pásmu a k puku se dostal DENIS KHLYSTOV, který si nabruslil od mantinelu před Rämeho a vystřeli. jeho střela ještě byla tečovaná a puk se dostal do branky mezi betony finského gólmana Omsku. Asistence: Stanislav Čistov.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 27. Khlystov (Čistov), 60. Čistov (Fedorov, Aťušov) - 30. Jágr (Kuljaš)


    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (Lisutin) - Aťušov, Varlamov, Niskala, Mišarin, Malenkich, Ljubišin, Birjukov - Kvaša, Fedorov, Lisin, Ščitov, Khlystov, Platonov, Zdunov, Kontiola, Aaltonen, Kajgorodov, Klimenko, Abdullin, Potechin.
    Avangard Omsk: Rämo (Kuzněcov) - Angell, Rjabikin, Kuljaš, Škoula, Bondarev, Pěrvišin, Pivcakin - Vampola, Pěrvušin, Kurjanov, Volkov, Popov, Averin, Kalinin, Semin, Šiškanov, Vlasenkov, Jágr, Kaljužnij, Sentjupin.

    Rozhodčí: Odinš, Antropov - Parfenov, Tomilov
    bahis siteleri