Omsk – Magnitogorsk 0:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:3 (2:0, 2:0, 1:3)
HC Slavia Praha
Pondělí 21.03.2011, 17:00 • Werk aréna, Třinec • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovský kámen ze srdce Ocelářů sestřelil nechytatelnou ránou DAVID KVĚTOŇ. Třinecký štírek si sjel na pravý kruh, odkud puk nasměroval přesně do vzdálenějšího růžku! Asistence: Vojtěch Polák, Jiří Polanský.
     
    51:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přeřadila na vyšší rychlostní stupeň a z jednoznačného zápasu je megadrama hodné semifinále play-off! Roth přečetl rozehrávku, poslal do úniku TOMÁŠE MICKU, který zakončil únik ránou mezi betony! Asistence: Vladimír Roth.
     
    48:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    A drama je na světě! Krejčík našel za obranou nabrusleného TOMÁŠE POSPÍŠILA, který řekl Hamerlíkovi dobrý den a nasměroval puk do prázdné brány za ležícího brankáře. Asistence: Lukáš Krenželok, Jakub Krejčík.
     
    44:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Martin Lojek trefil na modré Svobodu, od kterého se puk odrazil na JIŘÍHO VAŠÍČKA, který naskočil do hry z tresté lavice. Dostal se tak do samostatného úniku, ve kterém nadvakrát Hamerlíka se štěstím překonal! Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    39:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, MARTIN RŮŽIČKA prošel za obranou a ač faulován, přesto dokázal zakončit přesně. V pádu vykoupal Kopřivu, poslal puk do prázdné brány a překonal 15 let dlouhý rekord Viktora Ujčíka. Český reprezentant se trefil podesáté v deseti zápasech za sebou! Asistence: Daniel Seman.
     
    33:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrana Slavie si nerozuměla za vlastní brankou a Oceláři nemilosrdně trestali. Jan Peterek efektivní zadovkou našel před bránou MARTINA ADAMSKÉHO, který poslal puk nekompromisně pod víko, aby pak mohl Peterkovi smeknout helmou za efektivní nahrávku - 3:0! Asistence: Jan Peterek, Ladislav Kohn.
     
    7:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tlak Ocelářů graduje druhou brankou. LUKÁŠ KRAJÍČEK dostal útočné choutky, na červené čáře přebruslil obránce Kuboše, blafákem si položil Kopřivu a poslal puk do odkryté části klece - 2:0! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Zíb.
     
    4:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Osm let a čtyři minuty tvrvalo třinecké čekání na semifinálovou branku. Kdo jiný mohl čekání zlomit, než sám kapitán. RADEK BONK převzal v neutrální zóně puk, udělal tři rychlé kroky a hned za modrou ránou napálil puk přesně do levé šibenice. Kopřiva neměl nejmenší nárok - 1:0! Asistence: Martin Růžička, Josef Hrabal.

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 4. Bonk (Růžička, Hrabal), 8. Krajíček (Růžička, Zíb), 34. Adamský (Peterek, Kohn), 40. Růžička (Seman), 59. Květoň (Polák, Polanský.) - 45. Vašíček (Svoboda), 49. Pospíšil (Krenželok, Krejčík), 52. Micka (Roth)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Krajíček - Hrabal, Peterek, Bonk, Kohn, Polanský, Polák, Růžička, Orsava, Varaďa, McGeregor, Květoň, Adamský, Hrňa, Zagrapan

    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - ŽiŽka, Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Krejčík, Kolařík - Čermák, Holec, Svoboda, Vondrka, Jelínek, Pospíšil, Krenželok, Micka, Doležal, Endál, Třetina, Sklenář, Tomica

    Rozhodčí: Jeřábek, Hribik - barvíř, Blümel

    Diváci: 5200 (Vyprodáno)
    bahis siteleri