Poprad – Banská Bystrica 4:3 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:4 (3:1, 0:1, 2:2)
Piráti Chomutov
Úterý 22.03.2011, 18:00 • Zlatopramen Arena, Masarykova 232, Ústí nad Labem • Play-off Chance ligy • . kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Ofsajd domácích. Navíc vyloučen Handlovský (UNL) na deset minut za nesportovní chování, nadále pokračuje přesilovka Ústí nad Labem.
     
    55:31
    Zbyněk Hrdel (CHM) za zásah na Poživila vyloučen na 2+2 minuty za vysokou hůl. Ústečtí Lvi by měli závěr teoreticky ovládnout.
     
    44:01
    Nyní i početní výhoda pro domácí. Marek Sikora (CHM) vykázán na dvě minuty za podražení.
     
    41:46
    Chomutov vstoupil do třetí třetiny ukázkově. Nyní má před sebou i přesilovou hru, kdy je Handlovský (UNL) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    37:53
    Hampl (UNL) musí odpykat zcela nesmyslné dvě minuty za hrubost. Nejprve měl spaseno na Hyláka Kovář, který vystřelil od modré a pokusil se o dorážku, kterou mu chomutovská defenziva násilím nepovolila. Jak ale již bylo zmíněno, trest ale pouze pro Ústí nad Labem.
     
    33:03
    I nyní drží žlutomodří puk co nejdále od své branky. S pukem si pohráli jak Handlovský, tak Mikulík, který si před Hyláka došel pro faul. Dvě minuty + deset minut osobní trest obdržel Jakub Grof za zásah do oblasti hlavy a kruku.
     
    32:08
    Lukáš Poživil (UNL) po menším nátlaku Chomutova vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    29:03
    Na programu je i přesilovka pro hosty. Jan Kovář (UNL) inkasoval menší trest za hrubost.
     
    26:50
    Téměř sám mohl jít na Hyláka Hanzl. Zahákoval ho ale František Bombic (CHM) a ten si musí jít odsedět svůj trest ke stolku časoměřiů.
     
    21:43
    Další přesilovka pro armádu Lvů. Zbyněk Hrdel (CHM) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    18:54
    Zbyněk Sklenička (UNL) "vyfasoval" dvě minuty za nedovolené bránění. Hosté tak mají možnost snížit gólem "do šatny".
     
    15:36
    Radek Duda (CHM) to opět přehnal a za hrubost oslabuje na dvě minuty svůj tým. Devět sekund se bude hrát při vyrovnaném počtu, 4 na 4.
     
    13:45
    Diváci ve Zlatopramen Areně sledují prozatím strhující podívanou, rozhodčí mají nastavený metr hodně vysoko a každý souboj se dohrává, ať už čistě či nikoli. Faul na Davídka ale už sudí pískli a za hákování inkasoval menší trest Miroslav Gureň (UNL).
     
    10:28
    Hosté jdou do tří! Tomáš Slovák (CHM) obdržel za vystřelení puku mimo hříště dvě minuty. Třicet pět sekund tak musí hosté čelit dvojnásobnému oslabení.
     
    09:04
    Slovákovu jedovku Francouz bez obav zneškodnil. S důrazem to ale před domácí brankou přehnal Radek Duda (CHM), jenž je vykázán na dvě minuty za krosček a Lvům nabízí početní výhodu.
     
    02:10
    Chomutov vstřelil branku, ale ne regulérně. Rozhodčí v tu dobu již avizoval vyloučení hostů a Milan Kraft (CHM) obdržel menší trest za hrubost. 0:34 min. se bude hrát 4 na 4.
     
    00:44
    Kraft si po pravé straně kluziště najížděl před Francouze. Byl ale zastaven nedovoleným způsobem a na dvě minuty si musí jít odpočinout Milan Mikulík (UNL) za držení protihráče.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky a nahrávky: 6. Hanzl (Kloz), 12. Kloz (Hanzl, Černý), 17. Roubík (Šagát, Pojkar), 48. Mikulík (Jeřábek), 52. Šagát (Sklenička) - 7. Hruška (Duda), 34. Kraft (Hruška, Bombic), 42. Stránský (Hruška, Skořepa), 52. Procházka (Kraft, Jíra)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz – J. Jeřábek, Pojkar, do 56. L. Poživil, P. Hořava, Gureň, Sklenička, Klobouček, K. Černý - Mikulík, Roubík, Ludvík – J. Kovář, Alinč, Hampl – Čurilla, Pajič, Šagát – Kloz, R. Hanzl, Handlovský. Trenéři: Petr Rosol, Milan Skrbek.
    Piráti Chomutov: Hylák - Bombic, Pulpán, Slovák, Mucha, Pavlas, Havíř, do 44. Grof, do 20. Schnabel - do 20. Kuběna, Kraft, M. Procházka - D. Hruška, Hrdel, do 20. Duda - Jíra, Skořepa, Stránský - Davídek, Sikora, do 20. F. Seman. Trenér: Milan Kašpárek, Jaroslav Liška.

    Rozhodčí: Pešina, Trombík - Klein, Skopal

    Diváci: 6 330