Poprad – Banská Bystrica 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (-:-, -:-, -:-)
HC Sparta Praha
Úterý 22.03.2011, 17:30 • KV Arena • Play-off DHL extraligy juniorů
Partner:
     
    66:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí se dostali do útoku, obrana Sparty nestíhala a k dorážce do prázdné branky se dostal TOMÁŠ KLÍMA. Asistence: Jaromír Kverka, Martin Rohan.
     
    47:03
    Sparta právě vstřelila branku!

    A začínáme od začátku. Domácí gólman Habal sice stačil pokrýt střelu i následnou dorážku, na bekhendovou střelu LUKÁŠE ŽALČIKA by ale nedosáhl ani Dominik Hašek v nejlepších letech. Asistence: Stanislav Eis.
     
    32:43
    Sparta právě vstřelila branku!

    A hosté jsou zpátky! Obránci Energie nedokázali odehrát puk pryč z pásma, ke kotouči se dostal volný FILIP ŠVAŘÍČEK a přesnou střelou vrací svůj tým do zápasu. Bez asistence.
     
    16:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A další gól! Energetici předvedli v útočném pásmu rychlou a přesnou kombinaci, na jejímž konci byl DOMINIK VANĚK , který zakončoval prakticky do prázdné branky. Asistence: Michal Vachovec, Daniel Záhora.
     
    15:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí se rychle dostali do pásma, k dorážce se dostal TOMÁŠ KLÍMA a pěkným obloučkem využívá přesilovku. Asistence: Jaromír Kverka, Josef Kentoš.

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 16. Klíma (Kverka, Kentoš), 17. Vaněk (Vachovec, Záhora), 67. Klíma (Kverka, Rohan) - 33. Švaříček, 48. Žalčik (Eis)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Endal) - Valeš, Šik, Schusser, Tomeček, Funk, Rohan - Klíma, Koblasa, Kentoš, Vaněk, Vachovec (C), Baar, Švec, Kverka, Záhora.
    HC Sparta Praha: Sedláček (Kocián) - Sobotka, Švaříček, Veselý, Kolář, Drvota, Žovinec, Dvořák - Kniazev, Forman, Přibyl, Kučera, Antončík, Rubeš, Eis, Žalčik, Sovík (C).
    bahis siteleri