Jaroslavl – Mytišči 1:6 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
Atlant Mytišči
Středa 23.03.2011, 17:00Play-off KHL
Partner:
     
    57:23
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A toje pro domácí hodně nešťastný konec. K odraženému puku se před brankářem Kočněvem dostal nehlídaný IVAN NĚPRJAJEV a rozhoduje dnešní zápas.
    Asistence: Alexandr Nestěrov.
     
    56:48
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Nedáš - dostaneš. Do samostatného úniku se dostal OLEG PETROV a dává pátou branku.
     
    39:21
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě před koncem druhé části kuriózně odskakují. Irgl nahodil na branku domácích, Kočněvovi prošel puk mezi betony a zastavil se těsně před brankovou čárou. Brankář ovšem nevěděl, že touš nemá ve svém moci, tak jej dojel JAN MAREK a dopravil jej do branky.
    Asistence: Zbyněk Irgl a Jan Bulis.
     
    27:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Už už to vypadalo, že se domácí opravdu dnes na nic nezmůžou a přichází - možná - spása v podobě vstřeleného gólu. Český hráč JOSEF VAŠÍČEK si nabruslil doprostřed útočného pásma a nikým neatakován krásnou střelou k tyčce prostřelil brankáře Barulina.
    Asistence: Ivan Tkačenko.
     
    22:20
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A hosté bleskurychle svou první početní výhodu využívají. Od zadního mantinelu se puk dostal na zcela volného SERGEJE MOZJAKINA, který se ranou z bezprostřední blízkosti nemýlil.
     
    11:46
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    ILJA GOROCHOV dostal přihrávku na modrou čáru, popojel si trochu dopředu a střelou k tyčce zvyšuje stav na 2:0. Domácí brankář Kočněv a následně i kapitán Rachůnek vehementně protestovali, neboť zcela evidentně stál jeden z hráčů Atlantu v brankovišti, ale branka platí.
    Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    04:43
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A nyní střílí gól a vede. Gluchov se hezky protočil kolem domácí branky, zde přihrál najíždějícímu IVANU NĚPRJAJEVOVI, který posílá hosty do vedení.
    Asistence: Alexander Nestěrov.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 28. Vašíček (Tkačenko) - 5. Něprjajev (Nestěrov), 12. Gorochov (Mozjakin), 23. Mozjakin, 40. Marek (Irgl, Bulis), 57. Petrov, 58. Něprjajev (Něsterov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kočněv (Vjušin) - Rachůnek, Vasiljev, Guskov, Tjarnqvist, Žukov, Kalimulin, Uryčev, Guskov - Subotin, Demitra, Vašíček, Galimov, Čurilov, Kaljanin, Lehtera, Ruděnko, Koroljuk, Tkačenko, Kirjučin, Sobčenko
    Atlant Mytišči: Barulin (Andrjuchov) - Bykov, Semjonov, Trachanov, Obšut, Chomickij, Gorochov - Petrov, Kablukov, Mozjakin, Irgl, Bulis, Marek, Fjodorov, Upper, Lewandowski, Nestěrov, Gluchov, Něprjajev
    bahis siteleri