Norsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
9:2 (4:0, 2:0, 3:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 01.04.2011, 17:30 • Městský zimní stadion • Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DANIEL BOHÁČ se dnes nakonec dočkal. Při úniku dva na jednoho ho oslovil Pabiška a Cikánek neměl šanci. Asistence: Lukáš Pabiška.
     
    49:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Látal nahrál Nedvědovi, který si sjel od modré. Jeho rychlá střela mířila těsně vedle, ale do branky jí přesně usměrnil DAVID STIELER. Asistence: Jaroslav Nedvěd, Martin Látal.
     
    45:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí odpověď je skutečně rychlá. JAKUB VALSKÝ zachytil na modré nepřesnou rozehrávku, čímž se Kladno dostalo do akce tři na dva. Kalla předložil na brankovišti právě Valskému a ten se trefil přesně pod břevno. Asistence: Jaroslav Kalla, Vítězslav Bílek.
     
    45:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Drtina připravil Cikánka o možnou nulu a tak se není co divit, že od svého brankáře schytal několik ostrých slov. Na modré Drtina ztratil puk a ZDENĚK BAHENSKÝ jel sám na Cikánka. S ničím se nepáral a tvrdým příklepem se trefil přesně k tyči. Bez asistence.
     
    42:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Will se vydal za branku pro puk, kde ho ale ztratil, Strnad našel TOMÁŠE KNOTKA a ten neměl vůbec žádný problém trefit prázdnou branku. Asistence: Jakub Strnad.
     
    33:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kalla vystřelil hned z buly a jeho střelu usměrnil za Willa VÍTĚZSLAV BÍLEK. Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    21:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAROSLAV MRÁZEK ve vlastním oslabení ujel ze strany na Willa a poté mu puk ujel od hokejky přesně mezi betony. Otázka je, jestli mu ujel úmyslně nebo ne, to nejsem schopný posoudit. Bez asistence.
     
    19:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přes Hovorku se dostal puk na modrou k obránci Drtinovi, jehož střelu na bránu tečoval přesně po horní tyčku DAVID STIELER. Asistence: Jiří Drtina, Marek Hovorka.
     
    18:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bělohlav od mantinelu se štěstím protlačil puk na Eberleho, který si ale poradil výborně a přihrávkou za obráncem přes brankoviště našel MARTINA LÁTALA, který překonal přesouvajícího se Schwarze. Asistence: Jan Eberle, Radek Bělohlav.
     
    10:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno odskakuje na rozdíl dvou branek. Mnatsyan odpálil puk do středního pásma, kde ho převzal MAREK HOVORKA, jenž dlouhým obloukem objel Dudáše a poté v ponechané výhodě zamířil přesně mezi betony. Asistence: Samuel Mnatsyan.
     
    3:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bílek vybruslil z rohu hřiště a předložil před branku na volného JAKUBA VALSKÉHO, který se trefil přesně do růžku. Asistence: Vítězslav Bílek.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 4. Valský (Bílek), 11. Hovorka (Mnatsyan), 19. Látal (Eberle, Bělohlav), 19. Stieler (Drtina, Hovorka), 22. Mrázek, 34. Bílek (Kalla), 43. Knotek (Strnad), 46. Valský (Kalla, Bílek), 50. Stieler (Nedvěd, Látal) - 46. Bahenský, 59. Boháč (Pabiška)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Lejsek) - Mrázek, Drtina, Šmach, Kužel, Nedvěd, Růžička, Mnatsyan - Bělohlav, Smoleňák, Dalecký - Valský, Kalla, Bílek - Hovorka, Knotek, Strnad - Látal, Stieler, Eberle.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Will) - Hay, Dudáš, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Žabka, Čížek - Macho, Hrdel, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Jiránek, Belay, Matějovský, Pabiška, Lenc, Boháč, Demel.

    Rozhodčí: Husička, Hradil - Jílek, Jindra
    bahis siteleri