Norsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
9:2 (4:0, 2:0, 3:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 01.04.2011, 17:30 • Městský zimní stadion • Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DANIEL BOHÁČ se dnes nakonec dočkal. Při úniku dva na jednoho ho oslovil Pabiška a Cikánek neměl šanci. Asistence: Lukáš Pabiška.
     
    56:08
    Mrázek se krásně prokličkoval až před branku, ale ještě hledal Kallu a nahrávka bohužel pro domácí nebyla nejpřesnější.
     
    52:20
    Dvě minuty za držení dostává Petr Chaloupka (MBL). Domácím se naskytuje šance na kotlem vyvolávanou desítku.
     
    49:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Látal nahrál Nedvědovi, který si sjel od modré. Jeho rychlá střela mířila těsně vedle, ale do branky jí přesně usměrnil DAVID STIELER. Asistence: Jaroslav Nedvěd, Martin Látal.
     
    46:10
    Jan Eberle ujel sám na Willa, kterého ale střelou mezi betony nepřekonal.
     
    45:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí odpověď je skutečně rychlá. JAKUB VALSKÝ zachytil na modré nepřesnou rozehrávku, čímž se Kladno dostalo do akce tři na dva. Kalla předložil na brankovišti právě Valskému a ten se trefil přesně pod břevno. Asistence: Jaroslav Kalla, Vítězslav Bílek.
     
    45:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Drtina připravil Cikánka o možnou nulu a tak se není co divit, že od svého brankáře schytal několik ostrých slov. Na modré Drtina ztratil puk a ZDENĚK BAHENSKÝ jel sám na Cikánka. S ničím se nepáral a tvrdým příklepem se trefil přesně k tyči. Bez asistence.
     
    42:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Will se vydal za branku pro puk, kde ho ale ztratil, Strnad našel TOMÁŠE KNOTKA a ten neměl vůbec žádný problém trefit prázdnou branku. Asistence: Jakub Strnad.
     
    39:07
    Zámek Kladna skončil třemi pokusy domácích. Jenže Will všechny šance Kladna zlikvidoval. Boris Žabka (MBL) dostává ale dvě minuty za vysokou hůl.
     
    33:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kalla vystřelil hned z buly a jeho střelu usměrnil za Willa VÍTĚZSLAV BÍLEK. Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    32:39
    Ondřej Šmach (KLA) dojížděl Bahenského a jeho zákrok určil sudí Hradil jako faul - 2 minuty za hákování.
     
    31:38
    Nedvěd od mantinelu skvěle našel Stielera, jehož teč pod horní tyč zázračně, ale přitom výborně, zneškodnil Will. Výborný zákrok mladého gólmana.
     
    27:00
    Marušákovu střelu tečoval do protipohybu Cikánka Štefanka. Kladenský brankář ale stihl zareagovat!
     
    26:10
    Nejprve hezky střílel Hay, jehož střelu vyrazil Cikánek jen těsně. Na druhé straně poté střílel Knotek, ale trefil přesně vyjetého Willa.
     
    23:37
    Bělohlav se nechtěně vystavil do ofsajdu a tak nechal puk za sebou. Boleslavští se ho ujali a Boháč (dalo by se říct: Kdo jiný) pádil sám na Cikánka. Naznačil rameny a roztáhl si kladenského brankáře. Střelu po ledě ale domácí brankář stihl betonem zastavit.
     
    21:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAROSLAV MRÁZEK ve vlastním oslabení ujel ze strany na Willa a poté mu puk ujel od hokejky přesně mezi betony. Otázka je, jestli mu ujel úmyslně nebo ne, to nejsem schopný posoudit. Bez asistence.
     
    21:00
    Žabka od modré trefil břevno!
     
    20:53
    Přesilovka pro hosty, dvě minuty za podražení dostává Jaroslav Kalla (KLA).
     
    19:41
    Smoleňák sám před Schwarzem nedal!
     
    19:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přes Hovorku se dostal puk na modrou k obránci Drtinovi, jehož střelu na bránu tečoval přesně po horní tyčku DAVID STIELER. Asistence: Jiří Drtina, Marek Hovorka.
     
    18:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bělohlav od mantinelu se štěstím protlačil puk na Eberleho, který si ale poradil výborně a přihrávkou za obráncem přes brankoviště našel MARTINA LÁTALA, který překonal přesouvajícího se Schwarze. Asistence: Jan Eberle, Radek Bělohlav.
     
    15:17
    Demel se prosmýkl mezi dva domácí obránce a Jiří Drtina (KLA) si musel vypomoci hákováním, aby ho zastavil.
     
    13:09
    Daniel Boháč je v první třetině spalovač mladoboleslavských šancí. Puk se k němu dostal na brankoviště. Cikánek měl na ledě beton a byla to jediná část výstroje, kterou mohl zabránit Boháčovi ve skórování. Hostující útočník jí však trefil.
     
    10:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno odskakuje na rozdíl dvou branek. Mnatsyan odpálil puk do středního pásma, kde ho převzal MAREK HOVORKA, jenž dlouhým obloukem objel Dudáše a poté v ponechané výhodě zamířil přesně mezi betony. Asistence: Samuel Mnatsyan.
     
    8:36
    Kladno dlouho uzavřelo Boleslav v pásmu. Jenže poté přišla špatná nahrávka a Boháč ujížděl sám na Cikánka. Mířil mezi betony, kde si to ale kladenský brankář pohlídal.
     
    7:52
    Jaroslav Kalla (KLA) dostává dvě minuty za napadení, protože se to kladenskému útočníkovi nelíbilo, tak si navíc odnesl ještě desítku.
     
    6:44
    Díky tomu se dostávali domácí do přečíslení, které právě Jiří Marušák (MBL) zastavil nedovoleným bráněním. 53 sekund 4/4.
     
    5:37
    Navíc hosté si zahrají přesilovou hru. Marek Hovorka (KLA) dostává dvě minuty za podražení.
     
    3:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bílek vybruslil z rohu hřiště a předložil před branku na volného JAKUBA VALSKÉHO, který se trefil přesně do růžku. Asistence: Vítězslav Bílek.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 4. Valský (Bílek), 11. Hovorka (Mnatsyan), 19. Látal (Eberle, Bělohlav), 19. Stieler (Drtina, Hovorka), 22. Mrázek, 34. Bílek (Kalla), 43. Knotek (Strnad), 46. Valský (Kalla, Bílek), 50. Stieler (Nedvěd, Látal) - 46. Bahenský, 59. Boháč (Pabiška)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Lejsek) - Mrázek, Drtina, Šmach, Kužel, Nedvěd, Růžička, Mnatsyan - Bělohlav, Smoleňák, Dalecký - Valský, Kalla, Bílek - Hovorka, Knotek, Strnad - Látal, Stieler, Eberle.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Will) - Hay, Dudáš, Marušák, Lehikoinen, Chaloupka, Macháček, Žabka, Čížek - Macho, Hrdel, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Jiránek, Belay, Matějovský, Pabiška, Lenc, Boháč, Demel.

    Rozhodčí: Husička, Hradil - Jílek, Jindra
    bahis siteleri