Ufa – Magnitogorsk 1:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 05.04.2011, 17:10 • Werk aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:15
    Peterek se snažil o průnik do pásma hostů, při svém počínání byl však faulován. Na trestnou lavici si půjde sednou Pavel Trnka, který se provinil podražením.
     
    44:46
    Akce hostů nakonec přinesla vyloučení na straně Třince. Vysokou holí hrál Václav Varaďa, který si tak půjde odsedět dvě minuty.
     
    32:20
    Rozhodčí budou vylučovat. Na brankovišti to se svým důrazem přehnal Lukáš Krajíček, který si tak půjde odsedět dvě minuty.
     
    24:49
    Oceláři si nakonec svou aktivitou vynutili přesilovou hru. Vyloučen byl Ctirad ovčačík, který se provinil hákováním.
     
    16:04
    Obrovská šance pro Davida Květoně! Ten se snažil prodrat obranou hostů a Vítkovické defenzívě nezbývalo nic jiného, než faulovat! Dvě minuty za hákování si odsedí Jiří Burger. 10 vteřin 4 na 4.
     
    14:14
    Další přesilovka pro hosty. Vracející se Martin Adamský to trochu přehnal s důrazem a půjde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    09:49
    Další velká příležitost pro domácí! Kohn hledal Květoně, ten však nezamířil přesně. Jeho neúspěch se může přičíst faulu hostujícího Pavla Trnky, který musel zatáhnout za ruční brzdu.
     
    04:41
    Poměr sil na ledě se vyrovnává, Oceláři totiž hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odpyká Erik Hrňa. Dvacet vteřin 4 na 4.
     
    03:01
    Rozhodčí nakonec rozpažují. Vyloučen byl Jiří Burger, který hrál vysokou holí.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 59. Varaďa (Růžička), 60. Adamský (Růžička, Zíb)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Seman, Zíb, Lojek, Krajíček, Hrabal - Varaďa, Bonk, Růžička - Polák, Polanský, Adamský - Orsava, Kohn, Květoň - Hrňa, Peterek, Koudelka - McGregor
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Trnka, Rehák, Vosátko, Ficenc, Punčochář, Ovčačík, Bartoň - Káňa, Ujčík, Tomas, Vrána, Huna, Húževka, Strapáč, Pohl, Klimek, Szturc, Sýkora, Burger

    Rozhodčí: Fraňo, Jeřábek - Pešek, Jelínek