Ufa – Magnitogorsk 1:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 05.04.2011, 17:10 • Werk aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vedou o dvě branky! Třineckým se podařilo vyhodit puk do středního pásma, kde byl Martin Růžička! Kanonýr Ocelářů pak našel rozjetého MARTINA ADAMSKÉHO, který přidává pojistku domácímu vítězství! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Zíb.
     
    58:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do vedení! Rychlá protiútok Ocelářů vedl Martin Růžička! Domácí forward se rozhodl vystřelit, kotouč však trefil jen připraveného Málka! Hostující obrana poté trestuhodně zapomněla na dojíždějícího Václava Varaďu, který doklepl vrtící se puk za bezmocného Málka! Asistence: Martin Růžička.
     
    51:38
    Vše nakonec skončilo u Málka, který takovým podivným způsobem rozeherál protiútok svého celku. V něm figuroval především Petr Pohl, který ale ani nadvakrát nevyzrál na Hamerlíka!
     
    48:48
    Neskutečné! Od modré pálil Zíb, kotouč Málkovi vypadl! Nejrychleji ho dojel Martin Růžička, který však trefil jen lapačku přesunujícího se Málka!
     
    48:15
    Peterek se snažil o průnik do pásma hostů, při svém počínání byl však faulován. Na trestnou lavici si půjde sednou Pavel Trnka, který se provinil podražením.
     
    44:46
    Akce hostů nakonec přinesla vyloučení na straně Třince. Vysokou holí hrál Václav Varaďa, který si tak půjde odsedět dvě minuty.
     
    44:46
    Obrovská šance pro hosty! Střelu jednoho z hostujících hráčů Hamerlík vyrazil jen na dojíždějícího Klimka, který ale nedokázal překonat ležícího Hamerlíka!
     
    42:52
    A další šance pro domácí! Do přečíslení dvou na jednoho se dostali Varaďa s Růžičkou. Nakonec zakončoval Varaďa, Málek byl připraven!
     
    39:41
    Květoň se snažil vystřelit ze svého oblíbeného místa! Kotouč nakonec trefil Málkovy betony!
     
    39:22
    Hosté se dostali do rychlého protiútoku. Všechno nakonec končí posunutou branku Hamerlíka. Vhazovat se bude v útočném pásmu Vítkovic.
     
    38:16
    A další vyložená šance pro domácí. Před Málkem se ocitl Vojtěch Polák, svou střelu ale nedokázal přesně umístit!
     
    33:21
    Do úniku se dostal Růžička! Domácího forwarda křižoval Malík, a tak Růžičkovi nezbylo nic než vystřelit! Kotouč jen tak tak minul pravou tyčku!
     
    32:20
    Rozhodčí budou vylučovat. Na brankovišti to se svým důrazem přehnal Lukáš Krajíček, který si tak půjde odsedět dvě minuty.
     
    32:20
    Od modré se napřáhl Trnka, Hamerlík jeho střelu nekryl. Kotouč pak poskakoval před brankovištěm domácích, kde jej, naštěstí pro Oceláře, odehráli hráči Třince do bezpečí.
     
    27:03
    Další vyložená šance pro domácí! Před Málkem stál zcela osamocen Erik Hrňa, kotouč však nedokázal usměrnit za záda hostujícího brankáře!
     
    25:26
    Obrovská šance pro Bonka! Domácí kapitán však netrefil branku!
     
    24:49
    Oceláři si nakonec svou aktivitou vynutili přesilovou hru. Vyloučen byl Ctirad ovčačík, který se provinil hákováním.
     
    16:04
    Obrovská šance pro Davida Květoně! Ten se snažil prodrat obranou hostů a Vítkovické defenzívě nezbývalo nic jiného, než faulovat! Dvě minuty za hákování si odsedí Jiří Burger. 10 vteřin 4 na 4.
     
    14:14
    Další přesilovka pro hosty. Vracející se Martin Adamský to trochu přehnal s důrazem a půjde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    11:32
    Roman Szturc se ocitl v další příležitosti, když ho obránce Krajíček trefil svou přihrávkou. Hostující forward však neměl dobrou rychlost a Krajíček se stačil vrátit.
     
    09:49
    Další velká příležitost pro domácí! Kohn hledal Květoně, ten však nezamířil přesně. Jeho neúspěch se může přičíst faulu hostujícího Pavla Trnky, který musel zatáhnout za ruční brzdu.
     
    04:41
    Poměr sil na ledě se vyrovnává, Oceláři totiž hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odpyká Erik Hrňa. Dvacet vteřin 4 na 4.
     
    03:37
    Další šance pro Radka Bonka! Tentokráte se domácí kapitán ocitl tváří v tvář Málkovi, ani tentokrát však nebyl úspěšný! Vítkovičtí vyhazují...
     
    03:01
    Rozhodčí nakonec rozpažují. Vyloučen byl Jiří Burger, který hrál vysokou holí.
     
    02:10
    Obrovská šance pro Martina Koudelku! Třinecký forward byl, po pasu Adamského, zcela nehlídán před Málkem, kotouč však trefil jen spojnici tyček!

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 59. Varaďa (Růžička), 60. Adamský (Růžička, Zíb)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Hudec, Seman, Zíb, Lojek, Krajíček, Hrabal - Varaďa, Bonk, Růžička - Polák, Polanský, Adamský - Orsava, Kohn, Květoň - Hrňa, Peterek, Koudelka - McGregor
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Trnka, Rehák, Vosátko, Ficenc, Punčochář, Ovčačík, Bartoň - Káňa, Ujčík, Tomas, Vrána, Huna, Húževka, Strapáč, Pohl, Klimek, Szturc, Sýkora, Burger

    Rozhodčí: Fraňo, Jeřábek - Pešek, Jelínek
    bahis siteleri