Real Madrid – Tottenham 4:0 (kon.) | Inter – Schalke 2:5 (kon.)
konec
Real Madrid
4:0 (1:0)
Tottenham Hotspur
Úterý 05.04.2011, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    87
    Real právě vstřelil branku!
    Real se dočkal i čtvrtého gólu! Centra Kaká našel volného CRISTIANA RONALDA , který z voleje po zemi prostřelil Gomese, který v tomto případě mohl podle mě, udělat více. Ale neudělal, je to 4:0!
     
    72
    Real právě vstřelil branku!
    Tak toto byla opravdová lahůdka! Nejprve Gomese protáhl Özil, brankář Tottenhamu si nestihl ani odpočinout, než přišla přesná střela ANGELA DI MARII do pravé šibenice branky Hotspur - 3:0!
     
    57
    Real právě vstřelil branku!
    A to jsem opět zakřikl! Tohle sice nebyla žádná světoborná akce, ale účinnost měla stoprocentní. Marcelo dostal od Cristiana Ronalda přihrávku a poslal míč přímo na hlavu EMANUELA ADEBAYORA, který byl sám ve vzduchu a samozřejmě se nemýlil - 2:0!
     
    5
    Real právě vstřelil branku!
    A domácí svůj tlak přetavují ve vedoucí gól! Rohový kop, po již zmiňované šanic, směřoval přímo na hlavu EMANUELA ADEBAYORA, který, ač přes bystrou reakci Gomese, umístil míč do branky - 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Adebayor, 57. Adebayor, 72. Di Maria, 87. Cristiano Ronaldo

    Karty:   12. Adebayor (REA), 36. Pepe (REA) - 9. Crouch (TOT), 20. van der Vaart (TOT), 74. Defoe (TOT)   15. Crouch (TOT)


    Real Madrid: Casillas - Marcelo, Carvalho, Pepe, Ramos - Khedira (61. Diarra), Alonso, Di Maria (77. Kaká) - Cristiano Ronaldo, Özil, Adebayor (75. Higuaín)

    Náhradníci: Adan, Arbeloa, Garay, Granero

    Tottenham Hotspur: Gomes - Čorluka (80. Bassong), Gallas, Dawson, Assou - Ekotto - Lennon, Sandro, Modrič, Bale - van der Vaart (46. Defoe), Crouch

    Náhradníci: Cudicini, Huddlestone, Jenas, Krancjar, Pavljučenko

    Rozhodčí: Brych - Schiffner, Borsch
    bahis siteleri