Real Madrid – Tottenham 4:0 (kon.) | Inter – Schalke 2:5 (kon.)
konec
Inter Milán
2:5 (2:2)
FC Schalke 04
Úterý 05.04.2011, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Milan • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    75
    FC Schalke 04 právě vstřelilo branku! Už jsem chtěl říct, že je to snad špatný vtip. Farfán si totiž s Juradem parádně vyměnili balón. Druhý jmenovaný se dostal tváří tvář před Césara. Zakončil, ale při pokusu o dorážku klopýtl o vlastní nohy a gól to nebyl. Míč se však dostal zpět na hranici pokutového území, kde se jej zmocnil EDU, obtočil se kolem obránce Interu a krásnou střelou ke vzdálenější tyči zvyšuje na hrozivých 2:5 z pohledu Milánu!
     
    57
    FC Schalke právě vstřelilo branku! Zkáza rodu Leonardů pokračuje! Jurado utekl po pravé straně, ve vápně se pokusil o křižnou přihrávku na Edua, jenže ještě před ním nešťastně zasáhl ANDREA RANOCCHIA a "obranným" zákrokem posílá míč za záda vlastního brankáře! JE to 2:4!
     
    53
    FC Schalke 04 právě vstřelilo branku! Tuším, že to byl Farfán, který po vydařené narážečce s jedním ze svých kolegů v záloze prošťouchl míč na RAÚLA GONZÁLEZE, jenž odolal ataku stopera soupeře a posílá Schalke do skvělého vedení!
     
    40
    FC Schalke 04 právě vstřelilo branku! Tak přestřelka dnešního večera nekončí! Brazilec Edu dostal zajímavý míč do běhu. Jeho zakončení vyrazil Julio César. Šikovný EDU ale míč doběhl, fantasticky se prosadil přes bránícího Chiva a ve veletěžké akrobatické pozici nasměroval balón do sítě!
     
    33
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Pohledná akce domácí skvadry! Zanetti od autové čáry posunul na Cambiassa. Esteban Cambiasso krásným centrem za obranu našel Sneijdera, jehož přihrávka hlavou zastihla Milita zcela neobsazeného jen několik metrů od Neura. DIEGO MILITO ve vyložené příležitosti nezklamal a posílá Internazionale do vedení!
     
    17
    FC Schalke 04 právě vstřelilo branku! Obrovskou šanci nejdříve promarnil Papadopoulos, když osamocený na malém vápně hlavičkoval doprostřed brány, kde stál César. Z dorážky se ovšem trefuje mladík JOEL MATIP! Je to 1:1.
     
    1
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Diváci se ještě nezahřáli a máme tu první gól zápasu! Cambiasso zleva povedeným dlouhým pasel vyslal na zteč Milita. Neuer však pozorně vyběhl a míč vyrazil k půlícímu kruhu. Tam stál ale šikovný srbský matador DEJAN STANKOVIC a krásným dlouhým lobem posílá Inter do vedení!

    David Bohata

    Branky: 1. Stankovic, 33. Milito - 17. Matip, 40. Edu, 53. Raúl, 57. Ranocchia (vla.), 75. Edu

    Karty:   13. Stankovic (INM) - 45+3. Farfán (SCH), 53. Chivu (SCH), 60. Sarpei (SCH), 67. Papadopoulos (SCH), 85. Raúl (SCH)   62. Chivu (INM)


    Inter Milán: Julio Cesar - Zanetti, Chivu, Ranocchia, Maicon - Cambiasso, Motta (76. Nagatomo), Sneijder, Stankovic (24. Kharja, 63. Cordóba) - Milito, Eto'o | Trenér: Leonardo
    FC Schalke 04: Neuer - Sarpei, Höwedes, Matip, Uchida - Baumjohann (76. Schmitz), Jurado (84. Draxler), Papadopoulos, Farfán - Edu, Raúl (87. Karimi) | Trenér: Rangnick

    Rozhodčí: Atkinson - Mullarkey, Kirkup (všichni ANG)
    bahis siteleri