Porto – Spartak 5:1 (kon.) | Benfica – Eindhoven 4:1 (kon.) | Villarreal – Twente 5:1 (kon.)
Dynamo Kyjev – Braga 1:1 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
4:1 (2:0)
PSV Eindhoven
Čtvrtek 07.04.2011, 21:05Estádio da Luz, Lisabon - Stadion je dílem architekta Damona Lavelleho a byl slavnostně otevř • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Benfica právě vstřelila branku!

    Tak přece to ještě přišlo. Maxi Pereira dostal dobrou přihrávku na pravém křídle za obranu. Dostal se až do vápna, míč si tam zasekl a přihrál SAVIOLOVI, který se na penaltě s míčem otočil a zamířil neomylně pod břevno.
     
    80
    PSV právě vstřelilo branku!

    Tak to je střídání jak hrom a naděje do odvety pro PSV. Labyad strávil na hřišti jen krátkou chvíli a hned se prosadil. Nejprve vytáhl Roberto střílený pas z levé strany a k odraženému míči se nejrychleji dostal Právě ZAKARIA LABYAD a rozvlnil síť. Hráči Benficy byli u střídajícího hráče příliš pozdě.
     
    52
    Benfica právě vstřelila branku!

    Parádní akce! EDUARDO SALVIO udělal s bránícího Pieterse a Marcelq malé školáky. Dostal se do vápna na pravé straně. Nejpve si poradil jeslemi s Pietersem. Pak se s míčem na chvíli zastavil, aby poté proběhl mezi Pietersem a Marcelem a vystřelil přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči.
     
    45
    Benfica právě vstřelila branku!

    Druhý úder domácích a navíc těsně před přestávkou, tedy gól do šatny. Coentrao si na levé straně trochu se štěstím dostal k míči, naservíroval prudkou přihrávku do vápna, na kterou si naběhl EDUARDO SALVIO a Isaksson neměl šanci. Nechytil se ani skluz poslední záchrany od Pieterse, jenž chtěl zblokovat předchozí přihrávku.
     
    37
    Benfica právě vstřelila branku!

    Domácí se přece jen dočkali. Gaitán upláchl po levé straně a našel pasem v pokutovém území Cardozo, ten ve skluzu trefil jen bránícího hráč. Odražený míč se však dostal k nabíhajícímu PABLO AIMAROVI, který si s ničím nelámal hlavu a propálil vše, co mu stálo v cestě.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 37. Aimar, 45. Salvio, 52. Salvio, 90+4. Saviola - 80. Labyad

    Karty:   86. García (BNF) - 54. Engelaar (PSV), 68. Pieters (PSV)


    Benfica Lisabon: Roberto - Maxi Pereira, Luisao, Jardel, Coentrao - Javi Garcia - Salvio, Gaitán (78. Jara) - Aimar (78. Peixoto) - Saviola, Cardozo (90. Menezes).
    PSV Eindhoven: Isaksson - Manolev, Marcelo, Bouma, Pieters (72. Wuytens) - Hutchinson, Bakkal, Engelaar - Lens, Berg (79. Labyad), Dzsudzsák.

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento - Nicola Nicoletti, Massimiliano Grilli - Luca Banti (Všichni ITA)
    bahis siteleri