Rusko – Švýcarsko 8:3 (kon.) | Finsko – Česko 5:3 (kon.) | USA – Německo 7:3 (kon.)
Švédsko – Kanada 4:2 (kon.)
konec
Rusko
8:3 (4:0, 3:2, 1:1)
Švýcarsko
Úterý 19.04.2011, 15:30 • Crimmitschau Arena • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:38
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Štrnásť sekúnd po prestriedaní v ruskej bráne kapituluje Šegalo po strele SVENA ANDRIGHETTA.
     
    51:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Prečíslenie Rusi v oslabení využili, NIKITA KUČEROV zúžitkoval Grigorenkovu prihrávku a z pravej strany trafil opačný vinkel. Asistenciu si pripísal Michajl Grigorenko.
     
    39:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Z pravého kruhu sa strelou presadil MICHAJL GRIGORENKO. Asistenciu si pripísal Nikita Kučerov.
     
    33:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Opäť sú trošku bližšie k vyrovnaniu zásluhou kapitána JANA NEUENSCHWANDERA. Asistenciu si pripísal Sven Andrighetto.
     
    33:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Boltshauser i jeho spoluhráči sa sťažujú, no už nič nezmôžu. BOGDAN JAKIMOV zblízka dorazil do siete puk. Asistenciu si pripísal Anton Slepyšev.
     
    30:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Predsa sa dočkali aj "hostia" a Vasilevskij určite nebude mať čisté konto. Svoj tretí gól na šampionáte strieľa DARIO SIMION. Asistencie si pripísali Luka Hoffmann a Dean Kukan.
     
    30:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    NIKITA KUČEROV sa zblízka pred bránou dostal k puku, neváhal ani chvíľu a poslal ho do brány. Asistencie si pripísali Michajl Grigorenko a Albert Jarullin.
     
    19:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Prvý útok Rusov si opäť berie slovo a pre Švajčiarov to vyzerá zle nedobre. Osem sekúnd pred koncom prvej tretiny Boltshausera prekonal NIKITA KUČEROV. Asistencie si pripísali Nail Jakupov a Michajl Grigorenko.
     
    16:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Utešená kombinácia ruského tímu, Jakupov nabil za pravý kruh NIKITOVI NESTEROVI, ktorý z prvej rázne strieľa puk do protipohybu Boltshausera. Asistencie si pripísali Nail Jakupov a Albert Jarullin.
     
    9:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nedáš - dostaneš sa potvrdilo aj teraz, MICHAJL GRIGORENKO si v oslabení z ľavého kruhu nabehol do nájazdu a blafákom prekonáva Boltshausera. Asistencie si pripísali Nail Jakupov a Albert Jarullin.
     
    4:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    NAIL JAKUPOV si nakorčuľoval z pravej strany k bráne a podarilo sa mu strelou prekonať brankára Boltshausera. Asistencie si pripísali Michajl Grigorenko a Nikita Kučerov.
    Marken.cz

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 5. Jakupov (Grigorenko, Kučerov), 10. Grigorenko (Jakupov, Jarullin), 17. Nesterov (Jakupov, Jarullin), 20. Kučerov (Jakupov, Grigorenko), 31. Kučerov (Grigorenko, Jarullin), 34. Jakimov (Slepyšev), 40. Grigorenko (Kučerov), 52. Kučerov (Grigorenko) - 31. Simion (Hoffmann, Kukan), 34. Neuenschwander (Andrighetto), 54. Andrighetto


    Rusko: Andrej Vasilevskij (54. Šegalo) - Nesterov, Jarullin, Pedan, Šuvalov, Alexej Vasilevskij, Voršejev, Sabinin, Saveljev - Jakupov, Kučerov, Grigorenko - Michajlov, Slepyšev, Jakimov - Ivanjuženkov, Šalunov, Tkačev - Konkov, Smurov, Kuvajev.
    Švýcarsko: Boltshauser (34. Kuonen) - Guerra, Kreis, Kukan, Hebeisen, Hachler, Martin, Leu, Celio - Grassi, Neuenschander, Andrighetto - Bertaggia, Amstutz, Bertschy - Richard, Schmutz, Martschini - Balmelli, Simion, Hoffmann.

    Rozhodčí: Sidorenko (Blr.), Šír (Čes.) - Dahmen (Švé.), Suominen (Fín.)