Sparta – Olomouc 2:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:0 (0:0)
SK Sigma Olomouc
Pátek 22.04.2011, 20:15 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Sparta právě vstřelila branku!
    KAMIL VACEK ve své pozici nezaváhal a poslal míč k tyči Drobiszovy branky.
     
    90
    A na druhé straně se bude zahrávat pokutový kop! Pekhart se propasíroval za olomouckou obranu, načež jej Škerle srazil k zemi a sudí Bílek bez váhání ukázal na penaltový puntík. Škerle zároveň vidí žlutou kartu.
     
    86
    Závěrečný pokus olomouckého trenéra Psotky o oživení jedenáctky svých svěřenců na hřišti, do hry vběhl devatenáctiletý Tomeček místo Bajera.
     
    79
    Za velkého aplausu ochozů letenského stadionu je generálním sportovním manažerem Sparty Chovancem stažen ze hry střelec dosud jediné branky Leonard Kweuke, nahrazuje jej Tomáš Pekhart.
     
    74
    Hanákům středem hřiště uprchl Kamil Vacek, zezadu jej poslal k zemi Hořava a i on inkasuje žlutou kartu.
     
    74
    I třetím žlutě potrestaným hráčem dnešního utkání je Sparťan, tentokrát se nedovoleného prohřešku dopustil u postranní čáry Kladrubský.
     
    71
    Druhé střídání připravil olomoucký kouč Psotka, vysílá do boje Přikryla, po šichtě má Navrátil.
     
    68
    Matějovský na útočné polovině fauloval Hořavu a od sudího Bílka vidí žlutou kartu, je tak po Kušnírovi druhým žlutě napomínaným sparťanským fotbalistou.
     
    61
    Hosté poprvé střídají, Petra nahrazuje Šultes.
     
    60
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pískot na letenském stadionu střídá oslava úvodní branky! Sparťanům poprvé vyšla standardní situace, Matějovského centr hosté odvrátili místo do dálky pouze do výšky, na malém brankovém území se poté nejlépe zorientoval LEONARD KWEUKE a krátce před uplynutím úvodní hodiny hry hlavou přeloboval brankáře Drobisze.
     
    46
    ... a nečekané je především střídaní mezi tyčemi, kdy brankářskou jedničku a sparťanského hrdinu prvního poločasu mění na hřišti Daniel Zítka.
     
    46
    Sparťané dvakrát o přestávce vystřídali, Keriče nahrazuje Kladrubský ...
     
    33
    Hosté vystřihli na útočné polovině krásnou fotbalovou akci, kdy v pokutovém území Navrátil našel za sebou nabíhajícího Petra, jenž ještě vylepšil pozici pro Hořavu a olomoucký středopolař svoji pumelicí orazítkoval tyč Blažkovy branky!
     
    23
    Kušnír tvrdě fauloval Petra a vidí z ruky sudího Bílka zcela oprávněně žlutou kartu.
     
    10
    Do první brankové příležitosti se nečekaně prodrali hosté. Vepřek poslal přesný centr přímo od levé postranní čáry na Ordoše, jenž hlavičkou ve vyložené pozici nechal vyniknout sparťanského brankáře Blažka.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 60. Kweuke, 90. Vacek

    Karty:   23. Kušnír (SPA), 68. Matějovský (SPA), 74. Kladrubský (SPA) - 74. Hořava (OLO), 90. Škerle (OLO)


    AC Sparta Praha: Blažek (46. Zítka) - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamič - Matějovský, Vacek, Podaný - Kerič (46. Kladrubský), Kweuke (79. Pekhart), Kadlec
    SK Sigma Olomouc: Drobisz - Janotka, Škerle, Kučera, Vepřek - Rossi, Hořava, Bajer (86. Tomeček) - Navrátil (71. Přikryl), Ordoš, Petr (60. Šultes)

    Rozhodčí: Bílek - Handlíř, Tacina

    Diváci: 9 481
    bahis siteleri