Česko – Rusko 1:9 (kon.)
konec
Česko
1:9 (0:4, 0:4, 1:1)
Rusko
Pátek 22.04.2011, 17:00 • Kooperativa Aréna, Plzeň • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    49:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velká radost na tribunách Kooperativa Arény! Češi skórují při přesilovce, tedy při disciplíně, která jim dnes vůbec nešla. Branku vstřelil JAKUB VRÁNA! Asistence: Jonáš Ťoupal.
     
    44:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Střelu EVGENIJE GRTITSENKA Dvořák jen vyrazil před sebe a Gritsenko si vzal puk po druhé už se mu podařilo českého gólmana překonat ! Asistence: Sergej Tolčinskij.
     
    38:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové dávají další branku a v Plzni se schyluje k desítce. Osmou branku vstřílí po sólové akci VIKTOR ŠAKHVOROSTOV!
     
    28:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se opět prosazují. Po přistrčení Ničuškina se prosadil obránce NIKITA ZADOROV! Asistence: Valerij Ničuškin.
     
    25:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se prosazují po šesté! Znovu u gólu byl Viktor Šakhvorostov, tentokrát v roli nahravače. Branku vstřelil SERGEJ TOLČINSKIJ! Asistence: Viktor Šakhvorostov
     
    20:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme tu další gól, tentokrát hodně zvláštní! Z rohu nahodil na branku VALERIJ NIČUŠKIN a od Jekela se puk odrazil do branky! Asistence: Viktor Šakhvorostov
     
    19:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se prosazují v přesilovce a zápas už je asi rozhodnutý. Přihrávka od modré do mezikruží, kde byl RUSLAN TRUBKIN, který překonává Jekela! Asistence: Alexej Zakarljukin.
     
    14:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové dávají další branku! Nahození IVANA BARBAŠEVA si srazil Jekel za svá záda!
     
    11:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové získali puk a dostali se do přečíslení dva proti jednomu, Ilin přiťuknul VALERII NIČUŠKINOVI, který zavěsil pod horní tyč! Asistence: Savelij Ilin.
     
    8:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové využívají přesilovou hru, v závaru na brankovišti se nejlépe zorientoval VLADIMIR BRJUKVIN a dává první gól dnešního klání! Asistence: Ruzal Galejev, Viktor Šakhvorostov.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 50. Vrána (Ťoupal) - 9. Brjukvin (Galejev, Šakhvorostov), 12. Ničuškin (Ilin), 15. Barbašev, 20. Trubkin (Zakarljukin), 21. Ničuškin (Šakhvorostov), 26. Tolčinskij (Šakhvorostov), 29. Zadorov (Ničuškin), 39. Šakhvorostov, 45. Gritsenko (Tolčinskij)


    Česko: Jekel (21. Dvořák) - Košťálek, Ťoupal, Pisarik, Štencel, Kokeš, Andrlík, Němeček, Beránek - Pokorný, Kubalík, Zdráhal - Nádrazský, Kovářů, Rob - Vrána, Kohout, Sysala - Pašek, Mandát, Přikryl.
    Rusko: Filonenko (Serebrjakov) - Trubkin, Zadorov, Andrej Alexejev I., Lysenko, Rafikov, Gavrikov, Stetsenko, Maltsev - Ilin, Barbašev, Brjukvin - Ničuškin, Šakhvorostov, Galejev - Zakarljukin, Zakurin, Andrej Alexejev II. - Tolčinskij, Gritsenko, Zykov.

    Rozhodčí: Šindler - Svoboda, Lhotský