Česko – Rusko 6:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 0:2 (kon.)
konec
Česko
6:3 (1:0, 3:2, 2:1)
Rusko
Sobota 23.04.2011, 14:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:31
    Česko právě vstřelilo branku!

    Fantastický výkon korunuje JAROMÍR JÁGR brankou. Hvězda světového kalibru vybojovala na modré čáře kotouč a poté si s ním chvíli pohrála a krásným švihem do protipohybu překonal Košečkina. Asistence: Roman Červenka.
     
    52:24
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Bohužel jsem to malinko přivolal. DENIS GREBEŠKOV se prosadil individuálně, dostal se až před Pavelce, který nejprve fantasticky zasáhl pravým betonem, na dorážku a agresivní dotlačení ruského hráče byl ale krátký. Bez asistence.
     
    50:23
    Česko právě vstřelilo branku!

    Přežili jsme oslabení a v samotném závěru, kdy se Nakládal chystal vstoupit na led, ujela celé ruské formaci dvojice JIŘÍ NOVOTNÝ a Jakub Voráček, prvně jmenovaný dostal od svého spoluhráče přihrávku před bránu a poté napasoval kotouč za nic netušícího Košečkina. Ten kapituluje dnes již popáté, z toho čtyřikrát v nestandardním počtu hráčů. Asistence: Jakub Voráček.
     
    34:34
    Česko právě vstřelilo branku!

    Fantastická akce v podání dua JAKUB VORÁČEK - Jan Marek. Především druhý jmenovaný ukázal své rychlé brusle a neuvěřitelně přespurtoval Burmistrova, který mu jen stínoval a nedokázal mu zabránit v přihrávce na Voráčka. Ten s notnou dávkou štěstí prostřelil Košečkina, jemuž puk propadl pod betony a doklouzal se do sítě.
     
    29:10
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A branky nám nějak začaly padat. O jednu z dalších se postarala hostující družina. Po sérii šťasných odrazů se ke kotouči dostal ALEXEJ MOROZOV a z bezprostřední blízkosti překonává Pavelce, který neměl šanci zareagovat. Hosté tak korigují na rozdíl jedné branky. Asistence: Ilja Nikulin a Alexej Kajgorodov.
     
    24:45
    Česko právě vstřelilo branku!

    V pokračující přesilovce zavezl kotouč přes celé pásmo Jágr, předal kotouč svému parťákovi z Omsku ROMANOVI ČERVENKOVI a ten z první prostřelil Košečkina. Dvě rychlé branky a v Rondu je neuvěřitelný rámus a euforie. Asistence: Jaromír Jágr (0+3), Petr Průcha.
     
    24:17
    Česko právě vstřelilo branku!

    A ta je využita takřka ihned. RADEK MARTÍNEK (2+0) je dnes při střelecké chuti. Perfektně mu přihrál Jágr a náš obránce si najel do dobré pozice a bez větších rozpaků napálil kotouč za bezmocného Košečkina. Asistence: Jaromír Jágr.
     
    22:04
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Česká obrana nechala otevřená vrátka po VLADIMÍRA TARASENKA, který se tak sám řitil na Pavelce a zakončil svou akci skvěle, a to povedeným blafákem. Tak to je šok pro český tým a diváky, Rusko z ničeho nic udeřilo. Asistence: Konstantin Gorovikov.
     
    19:03
    Česko právě vstřelilo branku!

    Přesilovka je využita. Drtivému tlaku hosté neodolali. Červenka našel v rohu kluziště na pravém kruhu RADKA MARTÍNKA, který z voleje napálil kotouč na bránu a trefil se přesně nad Košečkinovu lapačku. Asistence: Roman Červenka a Jaromír Jágr.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 20. Martínek (Červenka, Jágr), 25. Martínek (Jágr), 25. Červenka (Jágr, Průcha), 35. Voráček (Marek), 51. Novotný (Voráček), 54. Jágr (Červenka) - 23. Tarasenko (Gorovikov), 30. Morozov (Nikulin, Kajgorodov), 53. Grebeškov


    Česko: Pavelec (Štěpánek) - Němec, Čáslava, Rachůnek, Škoula, Martínek, Krajíček, Nakládal, Mojžíš - Voráček, Marek, Rolinek (C) - Jágr, Červenka, Průcha - Klepiš, Vampola, Vondrka - Růžička, Novotný, Hubáček - Koukal.
    Rusko: Košečkin (Barulin) - Bělov, Nikulin, Birjukov, Aťušov, Grebeškov, Kornějev, Emelin, Ryilov - Zaripov, Kajgorodov, Morozov (C) - Arťuchin, Tereščenko, Afinogenov - Paršin, Gorovikov, Tarasenko - Dadonov, Burmistrov, Žarkov.

    Rozhodčí: Lärking, Persson - Barvíř, Blümel

    Diváci: 7200