Košice – Trnava 1:3 (kon.)
konec
MFK Košice
1:3 (1:1)
FC Spartak Trnava
sk Středa 27.04.2011, 17:30Niké liga
     
    Koniec zápasu. (19:19:10)
     
    90
    Nadstavovať sa budú ešte 2 minúty.
     
    87
    Tragédia na košickom štadióne pokračuje, bezradní výkon futbalistov z metropole východu v žalostnej atmofére, jasný ašpirant na zostup.
     
    84
    Ďalšia žltá karta v dnešnom zápase, ktorú dostáva Patrik Gross
     
    82
    Diváci už začínajú hromadne opúšťať štadión, sympatický výkon na začiatku vystriedalo tradičné košické trápenie.
     
    82
    Trnava dala gól!
    Trnava pridáva tretí gól, keď po zaváhaní domácej obrany striela gól J. PETRÁŠ.
     
    81
    Dnešné stretnutie sleduje 920 platiacich divákov.
     
    80
    Striedanie hostí, prichádza Candido Da Silva, ktorý vymenil na ihrisku Ladislava Tomačeka.
     
    79
    Na tráve momentálne leží dvojica Raška, Diaby, obidvaja hráči sa nepríjemne zranili a momentálne sú ošetrovaní.
     
    78
    Posledné minúty sa na košickom futbalovom štadióne hrá prevažne bago, jedna nepresná prihrávka strieda ďalšiu.
     
    76
    Momentálne bezvládny výkon košických futbalistov, ktorí začali vynikajúco dnešné stretnutie, ich ustrašená hra po úvodnom góle však priniesla trest v podaní dvoch gólov hostí, a zaslúžene.
     
    73
    Striedanie domáceho tímu, Miroslava Viazanka strieda na hraciu plochu Diaby.
     
    72
    Košičania teraz zamotali hlavu svojmu súperovi pred vlastnou bránou, Matič ani Viazanko však svoje akcie nakoniec nedokázail efektívnejšie zakončiť.
     
    69
    Trnava dala gól!
    Domáci futbalisti sa vlastným zavinením pripravili o jedno gólové vedenie, po dobrej 30 minútovke v prvom polčase nasledoval útlm, ktorí hostia z Trnavy dokázali využiť a druhým gólom sa dostávajú do vedenia, presným "strelcom" bol v tomto prípade KONE KORO, od ktorého sa lopta so šťastím odrazila do brány.
     
    68
    Martin Juhár z priameho kopu vyskúšal šťastie, jeho prudká strela však smerovala mimo priestoru trnavskej svätyne.
     
    67
    Košičania nachystali pascu pre hráčov Trnavy, nacvičený signál však domácim nevyšiel a Miroslav Viazanko sa k zakončeniu tesne pred bránou nedostal.
     
    66
    Kamil Kuzma bol v dobrej pozícii faulovaný, za zákrok na neho dostáva žltú kartu J. Čarnota, Košičania budú navyše zahráva priamy kop z dobrej vzdialenosti.
     
    65
    Ďalšia žltá karta pre domácich, ktorú udeľuje hlavný rozhodca pre Martina Juhára.
     
    64
    Trnava naďalej preberá aktivitu na hracej ploche, Tomáček pred pár sekundami otestoval pozornosť košického brankára, ktorý nakoniec s jeho pokus nemal ťažkosti.
     
    62
    Dávid Škutka v šanci neudržal rovnováhu, spadol a už nedokázal zakončiť.
     
    61
    Sympatická strela Patrika Čarnotu, jeho pokus z väčšej diaľky však nabral iný smer ako Čarnota očakával a lopta nakoniec skončila mimo brány.
     
    58
    Center pred bránu v podaní Uroša Matiča, pozorný Martin Raška však opäť výborne zareagoval, včas zareagoval a loptu zachytil s pokojom Angličana.
     
    57
    Kone Koro sa dostal k lopte vo veľmi nebezpečnej situácii, keď mal pred sebou len košického brankára, čiarový rozhodca však dvihnutou zástavkou signalizoval ofsajd a Kone Koro tak nemohol pokračovať.
     
    56
    Dávid Škutka, ktorý čakal na strieda 3 ak nie 4 minúty sa konečne dočkal, z hracej plochy odchádza Róbert Ujčík.
     
    56
    Tomaček nastrelil len hradbu tiel domácich hráčov pred bránou, lopta sa rýchlo dostáva na útočnú polovicu žlto-modrých.
     
    55
    Aktívna Trnava si momentálne prebíja cestu čoraz častejšie pred domáceho brankára, v krátkom časovom úseku druhý priamy kop hostí, tento druhý pokus bude zrejme zahrávať Tomaček.
     
    53
    Prenikajúci Juhár sa ku koncovke nakoniec nedostal, hlavný rozhodca odpískal útočný faul na Martina Rašku, ktorý môže o pár sekúnd odkopávať od svojej svätyne.
     
    51
    Faul na prenikajúceho Čonku, hlavný rozhodca uďeluje v zápase ďalšiu žltú kartu pre Romana Procházku.
     
    50
    Pokus o kombinačnú akciu v podaní domáceho tímu, Juhár s Matičom si však vpredu nerozumeli čo predznamenalo koniec košickej akcie.
     
    49
    Ďalšia podarená akcia domáceho tímu, pozorný Martin Raška však s chladnou hlavou zneškodnil túto šancu. žlto-modrých.
     
    49
    Nebezpečná strela Petra Šinglára, jeho prudký pokus však nakoniec smerovala tesne nad trnavskou bránou.
     
    48
    Trnava po dvoch minútach hrania začala lepšie, hostia začali v podobnom duchu ako sa skončil prvý polčas.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    V závere prvého polčasu rohový kop domáceho tímu, ktorý skončil podobne rýchlo ako vznikol, nadstavovať sa bude ešte 1 minúta.
     
    44
    Trnava dala gól!
    Po tom čo domáci futbalisti zahrávali priamy kop, ktorý zachytil do náručia Raška, ten okamžite založil akciu svojho tímu, poslal loptu na TOMAČEKA a jeho zakončenie nad vybiehajúcim Prekovičom slávilo úspech, je vyrovnané.
     
    42
    Druhá žltá karta Trnavy v tomto stretnutí, hlavný rozhodca ju udeľuje relatívne čerstvému Jánovi Petrášovi, ktorý striedal v 29tej minúre.
     
    40
    Košičania už miestami zaostávajú, záver prvého polčasu však ešte stále držia vo svojich rukách aj napriek pár kiksom v obrane.
     
    39
    Tomaček nenašiel pred bránou žiadneho zo svojich spoluhráčov, lopta končí na kopačke zverencov Štefana Tarkoviča a tá už smeruje do bezpečia.
     
    38
    Nedorozumenie v obrane domáceho tímu, hostia vybojovali rohový kop, jeho aktérom budeTomaček.
     
    36
    Martin Juhár dostal peknú prihrávku do behu, s loptou sa však zamotal a svoju akciu zabrzdil čo sa stalo pre neho osudné, lopta skončila na kopačke Grossa, ktorý ju posiela do bezpečia.
     
    35
    Trnava začína mať nebezpečné útočné náznaky vpredu, chýba však ešte niečo aby sa hostia dostali k poriadnej koncovke pred Prekovičom.
     
    34
    Rohový kop hosťujúceho tímu neskončil podľa predstáv hráčov z Trnavy, lopta smerovala k bližšej žrdi kde stál pozorný Čonka, ktorý ju odpálil do bezepčia.
     
    33
    Veľmi pekná akcia Romana Pricházku, ktorý si urobil s domácou obranou čo len chcel, pred bránou ho však pokryla trojica hráčov v žlto-modrom a je z toho nakoniec len rohový kop Trnavy.
     
    32
    Nebezpečný strelecký pokus Jána Petráša, ktorý to myslel dobre, prudko vypálil na bránu, jeho pokus ešte zblokoval jeden z jeho spoluhráčov a lopta nabrala nečakaný odraz s ktorým si nakoniec košický brankár poradil.
     
    30
    Prvá žltá karta aj na strane hostí, ktorú dostáva Patrik Čarnota.
     
    29
    Prvé striedanie hostí, na hraciu plochu prichádza Ján Petráš, ktorý vymieňa na trávniku košického futbalového štadióna Martin Mikovič.
     
    28
    Ďalšia z pekných akcií domáceho tímu, ku koncovke sa dostal opäť Martin Juhár, ktorému však strela nesadla ideálne a Raška s jeho pokusom veľa práce nemal.
     
    27
    Pekná idnviduálna akcia Uroša Matiča s nepodareným koncom, keď košický hráč pekne pozvŕtal obranu hostí, pred bránou sa však rozhodol prihrávať a keďže sa lopta nedostala k svojmu adresátovi tak je aj po domácej šanci.
     
    25
    Kamil Kuzma to tentoraz napálil len rovno do náručia trnavského brankára, ktorý bez problémov zachytil loptu do bezpečia.
     
    25
    Aktívna hra domácich prináša ovocie, na rade je ďalší rohový kop opäť s tradičným aktérom dnešného stretnutia Kamil Kuzma.
     
    23
    Rohový kop prišiel zahrávať Kamil Kuzma, ten to poslal pekne pred bránu no hlavný rozhodca odpískal faul jedného z domácich hráčov a akcia žlto-modrých je tak u konca.
     
    22
    Domáci futbalisti pokračujú v podobnom hernom prejave ako doteraz, len veľmi málo púšťajú svojho dnešného súpera k lopte, momentálne vybojovali aj rohový kop.
     
    19
    Pekná kombinačná akcia dvojice Juhár, Čonka, druhý menovaný po sérii prihrávok prudko nacentroval pred bránu, lopta však bola až príliš prudká a už sa k nej nedostal žiaden z Čonkových spoluhráčov.
     
    18
    Košice spravodlivo vyhrávajú 1:0, od začiatku stretnutia sú lepším mužstvom, mali viacej šancí a aj ich herný prejav je lepší ako hostí z Trnavy, uvidíme ako dlho toto nadšenie vydrží na kopačkách žlto-modrých.
     
    17
    Košice dali gól!
    MARTIN JUHÁR sa konečne dočkal, konečne sa dokázal pred bránou presadiť, keď sa po nie príliš podarenej prihrávke od Miroslava VIazanka dostal do šance, ktorú následne aj po presnej strele premenil.
     
    16
    Mikuláš Tóth smeroval s loptou smerom na bránu, včas ho však dokázala odstaviť pozorná obrana hosťujúceho tímu a lopta momentálne smeruje k stredovej čiare.
     
    15
    Trnava sa stále nevie chytiť, veľmi sa im nedarí dostať s loptou až pred bránu a ani na začiatku 15tej minúty ešte nedokázali vystreliť strelu medzi žrde košickej brány.
     
    14
    Martin Juhár opäť v nebezpečnej príležitosti, keď sa opäť dostal k lopte v dobrej príležitosti, jeho strela sa navyše dostala až k brankárovi Raškovi, ten s jeho pokusom problémy nemal a aj preto je v Košiciach stav v 14tej minúte naďalej 0:0.
     
    13
    Nebezpečná príležitosť pred bránou hostí, po rohovom kope sa lopta dostala k Martinovi Juhárovi, ktorý to skúsil z vojela, jeho prudká strela však trafila len hráčov pred trnavskou bránou, akcia Košíc však pokračuje.
     
    12
    Kamil Kuzma to nezahral zle, lopta prešla pekne pred bránu a chýbali milimetre aby sa jeden z hlavičkujúcich domácich dostal k lopte, zahrávať sa však bude ďalší rohový kop.
     
    12
    Košičania si vybojovali prvý rohový kop v zápase, k rohove zástavke odchádza Kamil Kuzma.
     
    11
    Po dlhom čase akcia hostí, Ján Čarnota centroval pred bránu kde si domáca obrana nepokryla Martina Mikoviča, ten však bol vo väčšom streleckom uhle a už nedokázal aj po dobrej práci obrany žlto-modrých zakončiť.
     
    10
    Prvá žltá karta v tomto zápase, keď hlavný rozhodca potrestal po faule na Romana Prochádzku domácu "14" Miroslava VIazanka.
     
    9
    Košice sa snažia hrať, útočia a snaha sa im nedá uprieť, no aj tentoraz dostal peknú prihrávku rovno na nohu Miroslav Viazanko, ten však z prvej prestrelil bránu svojho súpera.
     
    8
    Hrá sa na košické pomery v relatívne dobrom tempe, po ôsmych minútach prebrala košický "kotol" situuácia, keď Ujčík sklepol loptu na kopačky Uroša Matiča, ktorý peknou strelou ohrozil trnavskú bránu, opäť však lopta nesmerovala presnejšie.
     
    7
    Trnava zatiaľ v metropole východného slovenska ešte prakticky nič nepredviezdla, Miloje Prekovič nemusel zasahovať a momentálne sa môže spoľahnúť na svojich spoluhráčov v zadných radoch.
     
    6
    Zápasu tradične chýba atmosféra, divákov teraz mohol potešiť Uroš Matič, ktorý využil zaváhanie obrany hosťujúceho tímu, Matič však spomalil svoju akciu a jeho strela nakoniec nebola presná, pokračovať sa bude odkopom od trnavskej brány.
     
    5
    Ladislav Tomaček to skúsil sám, prudko vypálil smerom na bránu no jeho strelecký pokus nebol presný a lopta nakoniec skončila mimo košickej svätyne v ktorej stojí zatiaľ neotestovaný Miloje Prekovič.
     
    4
    Hlavný rozhodca odpískal faul jednému z domácich hráčov na prenikajúceho Ladislava Tomačeka, ktorý po pár sekundách vstal a momentálne sa pripravuje na zahratie priameho kopu.
     
    3
    Mikuláš Tóth pekne unikol s loptou až pred bránu, košický hráč však bol v zlom streleckom uhle preto sa rozhodol nahrávať na nohu svojho spoluhráča s číslom 23 Richardovi Ujčíkovi, posledný z obrancov Trnavy však včas zareagoval a zmaril prihrávku, ktorá by dostala Ujčíka do 100% šance.
     
    2
    Košičania začali aktívnejšie, obidva ich útočné výpady však skončili veľmi rýchlo, obidva pokusy smerovali po pravej strane kde si dali hostia na útočné snahy Martina Juhára pozor.
     
    1
    Miroslav Viazanko sa aktívnou hrou snažil prejsť cez rozum obrane hosťujúceho tímu, z posledných síl nahrával rozbehnutému Juhárovi, ten však pri rohovej zástavke už nedokázal spracovať loptu, ktorú následne získavajú hostia a vysúvajú hru na svoju útočnú polovicu.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Rozohrávať budú hostia.
     
    Všetko je už pripravené na začiatok dnešného stretnutia, hráči už nastupujú na hraciu plochu a hra začne o pár sekúnd.
     
    Dnes sú tribúny na košickom futbalovom štadióne ešte prázdnejšie ako obvykle, v sektore domácich fanúšikov je prázdno, zrejme kvôli tomu, že sa v podobnom čase hrá v metropole východného slovenska - hádzaná, basketbal aj futbal.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Prekovič - Kuzma, Dobias, Juhár, Cicman, Viazanko, Tóth, Čonka, Ujčík, Šinglár (K), Matič - Ružinský, Dokovič, Skvašík, Diaby, Isola, Kavka a Škutka.

    FC Spartak Trnava: Raška (K) - Procházka, Mikovič, Tomaček, Čarnota, Ciprys, Gross, Čarnota, Kone Koro, Diallo, Kaščák - Slovenčiak, Kaprálik, Candido Da Silva, Bernáth, Hanzel, Kováč a Petráš.

    Rozhodca: Richard Trutz.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Rastislav Supik

    Branky: 17. Juhár - 44. Tomaček, 69. Kone Koro, 82. Petráš

    Karty:   10. Viazanko (KOS), 30. Čarnota P. (KOS), 42. Petráš (KOS), 51. Procházka (KOS), 65. Juhár (KOS), 66. J. Čarnota (KOS), 84. Gross (KOS)


    MFK Košice: Prekovič - Kuzma, Dobias, Juhár, Cicman, Viazanko, Tóth, Čonka, Ujčík, Šinglár (K), Matič - Ružinský, Dokovič, Skvašík, Diaby, Isola, Kavka a Škutka.
    FC Spartak Trnava: Raška (K) - Procházka, Mikovič, Tomaček, Čarnota, Ciprys, Gross, Čarnota, Kone Koro, Diallo, Kaščák - Slovenčiak, Kaprálik, Candido Da Silva, Bernáth, Hanzel, Kováč a Petráš.

    Rozhodčí: Richard Trutz

    Diváci: 920
    bahis siteleri