Košice – Trnava 1:3 (kon.)
konec
MFK Košice
1:3 (1:1)
FC Spartak Trnava
sk Středa 27.04.2011, 17:30Niké liga
     
    84
    Ďalšia žltá karta v dnešnom zápase, ktorú dostáva Patrik Gross
     
    82
    Trnava dala gól!
    Trnava pridáva tretí gól, keď po zaváhaní domácej obrany striela gól J. PETRÁŠ.
     
    80
    Striedanie hostí, prichádza Candido Da Silva, ktorý vymenil na ihrisku Ladislava Tomačeka.
     
    73
    Striedanie domáceho tímu, Miroslava Viazanka strieda na hraciu plochu Diaby.
     
    69
    Trnava dala gól!
    Domáci futbalisti sa vlastným zavinením pripravili o jedno gólové vedenie, po dobrej 30 minútovke v prvom polčase nasledoval útlm, ktorí hostia z Trnavy dokázali využiť a druhým gólom sa dostávajú do vedenia, presným "strelcom" bol v tomto prípade KONE KORO, od ktorého sa lopta so šťastím odrazila do brány.
     
    66
    Kamil Kuzma bol v dobrej pozícii faulovaný, za zákrok na neho dostáva žltú kartu J. Čarnota, Košičania budú navyše zahráva priamy kop z dobrej vzdialenosti.
     
    65
    Ďalšia žltá karta pre domácich, ktorú udeľuje hlavný rozhodca pre Martina Juhára.
     
    57
    Kone Koro sa dostal k lopte vo veľmi nebezpečnej situácii, keď mal pred sebou len košického brankára, čiarový rozhodca však dvihnutou zástavkou signalizoval ofsajd a Kone Koro tak nemohol pokračovať.
     
    56
    Dávid Škutka, ktorý čakal na strieda 3 ak nie 4 minúty sa konečne dočkal, z hracej plochy odchádza Róbert Ujčík.
     
    51
    Faul na prenikajúceho Čonku, hlavný rozhodca uďeluje v zápase ďalšiu žltú kartu pre Romana Procházku.
     
    44
    Trnava dala gól!
    Po tom čo domáci futbalisti zahrávali priamy kop, ktorý zachytil do náručia Raška, ten okamžite založil akciu svojho tímu, poslal loptu na TOMAČEKA a jeho zakončenie nad vybiehajúcim Prekovičom slávilo úspech, je vyrovnané.
     
    42
    Druhá žltá karta Trnavy v tomto stretnutí, hlavný rozhodca ju udeľuje relatívne čerstvému Jánovi Petrášovi, ktorý striedal v 29tej minúre.
     
    30
    Prvá žltá karta aj na strane hostí, ktorú dostáva Patrik Čarnota.
     
    29
    Prvé striedanie hostí, na hraciu plochu prichádza Ján Petráš, ktorý vymieňa na trávniku košického futbalového štadióna Martin Mikovič.
     
    17
    Košice dali gól!
    MARTIN JUHÁR sa konečne dočkal, konečne sa dokázal pred bránou presadiť, keď sa po nie príliš podarenej prihrávke od Miroslava VIazanka dostal do šance, ktorú následne aj po presnej strele premenil.
     
    13
    Nebezpečná príležitosť pred bránou hostí, po rohovom kope sa lopta dostala k Martinovi Juhárovi, ktorý to skúsil z vojela, jeho prudká strela však trafila len hráčov pred trnavskou bránou, akcia Košíc však pokračuje.
     
    10
    Prvá žltá karta v tomto zápase, keď hlavný rozhodca potrestal po faule na Romana Prochádzku domácu "14" Miroslava VIazanka.
     
    8
    Hrá sa na košické pomery v relatívne dobrom tempe, po ôsmych minútach prebrala košický "kotol" situuácia, keď Ujčík sklepol loptu na kopačky Uroša Matiča, ktorý peknou strelou ohrozil trnavskú bránu, opäť však lopta nesmerovala presnejšie.
     
    3
    Mikuláš Tóth pekne unikol s loptou až pred bránu, košický hráč však bol v zlom streleckom uhle preto sa rozhodol nahrávať na nohu svojho spoluhráča s číslom 23 Richardovi Ujčíkovi, posledný z obrancov Trnavy však včas zareagoval a zmaril prihrávku, ktorá by dostala Ujčíka do 100% šance.

    Rastislav Supik

    Branky: 17. Juhár - 44. Tomaček, 69. Kone Koro, 82. Petráš

    Karty:   10. Viazanko (KOS), 30. Čarnota P. (KOS), 42. Petráš (KOS), 51. Procházka (KOS), 65. Juhár (KOS), 66. J. Čarnota (KOS), 84. Gross (KOS)


    MFK Košice: Prekovič - Kuzma, Dobias, Juhár, Cicman, Viazanko, Tóth, Čonka, Ujčík, Šinglár (K), Matič - Ružinský, Dokovič, Skvašík, Diaby, Isola, Kavka a Škutka.
    FC Spartak Trnava: Raška (K) - Procházka, Mikovič, Tomaček, Čarnota, Ciprys, Gross, Čarnota, Kone Koro, Diallo, Kaščák - Slovenčiak, Kaprálik, Candido Da Silva, Bernáth, Hanzel, Kováč a Petráš.

    Rozhodčí: Richard Trutz

    Diváci: 920
    bahis siteleri