Česko – Dánsko 6:0 (kon.) | USA – Norsko 4:2 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 2:3 (po s.n.)
Švédsko – Rakousko 3:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
Dánsko
Pondělí 02.05.2011, 16:15 • Orange Aréna, Bratislava • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak dnes psaný jako třináctý útočník PETR PRŮCHA, dostal příležitost zahrát si ve třetí třetině a za tuto důvěru se mu tento útočníkem odměňuje brankou! Stál na brankovišti, dostal přihrávku od Frolíka a po zemi zakončil. Asistence: Michael Frolík.
     
    34:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Řekl bych, že z toho je pomalu exhibice! TOMÁŠ PLEKANEC zachytil špatně vyhozený kotouč, nechal si vyjet brankáře a poté zakončil přesně! Asistence: Roman Červenka.
     
    34:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka! Nahození od modré čáry tečoval přesně mezi betony Galbraitha MICHAEL FROLÍK a zvyšuje na 4:0! Asistence: Petr Čáslava a Jiří Novotný.
     
    33:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi dokázali přesilovku stoprocentně využít! Překrásnou akci předvedli čeští útočníci a po několika přihrávkách stál před odkytou brankou MILAN MICHÁLEK, který neměl problém doklepnout puk do odkryté klece - 3:0! Asistence: Martin Havlát a Patrik Eliáš.
     
    31:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu druhá branka! Pěkný pas Marka Židlického na MILANA MICHÁLKA, který roztáhl bekhendovou kličkou Galbraithovi nohy a zasunul kotouč do sítě. Asistence: Marek Židlický.
     
    02:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika se ujímá velmi brzy vedení! MICHAEL FROLÍK dostal puk na polovině hřiště a v přečíslení dva na jednoho místo přihrávky vystřelil forhendem a více než přesně zakončil. Česko tedy vede 1:0! Asistence: Petr Hubáček a Zbyněk Michálek.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 3. Frolík (Hubáček, Michálek Z.), 32. Michálek M. (Židlický), 34. Michálek M. (Havlát , Eliáš), 35. Frolík (Čáslava , Novotný), 35. Plekanec (Červenka), 57. Průcha (Frolík)


    Česko: Pavelec (Štěpánek) - Škoula, Rachůnek, Židlický, Čáslava, Michálek Z., Krajíček - Jágr, Červenka, Plekanec - Havlát, Eliáš, Michálek M. - Voráček, Marek, Rolinek - Frolík, Novotný, Hubáček - Průcha.

    Hlavní trenér: Alois Hadamczik.

    Dánsko: Galbraith (Andersen) - Nielsen, Lassen, Jensen K., Jensen J. 1, Bodker Ma., Hersby, Eskesen, Storm - Green, Starkov, Hardt - Madsen, Jakobsen, Jensen J. 2 - Staal, Christensen, Bodker Mi. - Degn, Dresler, Poulsen.

    Hlavní trenér: Per Backman.

    Rozhodčí: Olenin, Reiber - Carlson, Hollenstein