Rakousko – Slovinsko 3:2 (kon.) | Bělorusko – Lotyšsko 3:6 (kon.) | Dánsko – Německo 4:3 (po s.n.)
Norsko – Kanada 2:3 (kon.) | Finsko – Slovensko 2:1 (kon.) | USA – Francie 3:2 (kon.)
po s.n.
Dánsko
4:3 (1:1, 1:1, 1:1)
Německo
Sobota 07.05.2011, 16:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Rozhodující nájezd proměnil MIKKEL BODKER.
     
    57:33
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Z nudného hokeje nás krásným způsobem probrala přenádherná kombinace a branka Dánska! Morten Green na modré nezazmatkoval, objel útočníka a přihrál přes celou třetinu NICHLASU HARDTOVI, který zamířil mezi betony přesunujícího se Endrase! Asistence: Morten Green.
     
    41:32
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo udeřilo a je poprvé v zápase ve vedení! Frank Hördler namazal na modrou KEVINU LEVALLEE, který si dlouze zpracovával puk. I to ale hrálo svou roli. Před brankoviště se totiž stihl nahrnout velký val, přes který Andersen na přesnou ránu neviděl! Asistence: Frank Hödrler, Marcel Müller.
     
    22:05
    Německo právě vstřelilo branku!
    26 vteřin. Tak dlouho dánské vedení trvalo! Červené družstvo nedokázalo vyhodit puk z pásma, Markus Kink se před bránou neukvapil krátkou přihrávkou prodloužil vedle sebe a ALEXANDER BARTA pálil do prázdné brány! Asistence: Marcus Kink, Patrick Reimer.
     
    21:39
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale ano a jdou podruhé v zápase do vedení! MIKKEL BODKER zajel za Endrasovu bránu, zamíchal s pukem a v neskutečné rychlosti zasunul puk u volné levé tyče! Asistence: (doplníme).
     
    10:15
    Německo právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Nenápadnou akci po pravé straně zakončil JOHN TRIPP naprosto nekompromisním způsobem. Nic složitého nevymýšlel, dojel na pravý kruh, napřáhl vysoko nad sebe a poslal kotouč k tyči! Asistence: Marcel Müller, Christoph Ullmann.
     
    8:09
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Učebnicově rychle využitá přesilová hra. Dánsko vyhralo buly, roztáhlo svůj obrazec a udeřilo. Z pravé strany pálil Christensen. Endras sice jeho ránu vyrazil, ale na dorážku MADSE BODKERA do prázdné brány už nemohl mít nárok! Asistence: Mads Christensen, Julian Jakobsen.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.
    Branky a nahrávky: 9. Bodker Mads (Christensen, Jakobsen), 22. Bodker Mikkel, 58. Hardt (Green), 66. Bodker Mikkel - 11. Tripp (Müller, Ullmann), 23. Barta (Kink, Reimer), 42. Levallee (Hördler, Müller)


    Dánsko: Andersen - Nielsen, Lassen, Jensen K., Jensen J. B, Bodker M., Hersby, Eskesen - Green, Starkov, Hart - Degn, Dresler, Madsen - Jakobsen, Christensen, Bodker M. - Storm, Staal, Poulsen - Jensen J.
    Německo: Endras - Krueger, Dietrich, Holzer, Braun, Levallee, Hördler, Reul, Kreutzer - Wolf, Hospelt, Rankel - Tripp, Müller, Ullmann - Mauer, Schütz, Gogulla - Barta, Reimer, Kink.

    Rozhodčí: Baluška (SVK), Burchell (CAN) - Hollenstein (AUT), Valach (SVK)

    Diváci: 9299