Kanci Uh. Brod – IHC Olomouc 5:9 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 9:4 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Devils Zlín 7:6 (kon.)
ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 7:3 (kon.) | Rakovník – IHC Pardubice 6:10 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
9:4 (2:0, 3:3, 3:1, 1:0)
IHC Čerti Kladno
Sobota 07.05.2011, 11:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherný gól uzavírá velmi povedení utkání Hradce Králové! JIŘÍ JANOUŠEK se doposud trochu trápil, ale teď u levého mantinelu napřáhl a div, že neprotrhnul kladenskou síť! Bez asistence.
     
    35:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže čtvrtina ještě neskončila! ŠIMON MACHÁŇ uháněl na Jirátka úplně sám a bekhendovým blafákem zvyšuje na 8:4! Bez asistence.
     
    35:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už byl Petr Lochman bezmocný. JAROSLAV KALLA si ho pěkně rozpohyboval a následně snižuje na 7:4. Hradečtí opět dostávají gól do šatny. Bez asistence.
     
    29:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Radek Jirátko se natahoval po puku ze svého brankoviště, jenže ten mu vyklouznul a DAVID ŠAFRÁNEK střílí asi nejjednodušší gól své kariéry. Asistence: Adam Svoboda.
     
    25:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec znovu odskakuje. Adam Svoboda viděl před bránou volného VÁCLAVA PÁNKA, který puk fikaně tečoval do protipohybu Jirátka. Asistence: Adam Svoboda, Bohdan Višňák.
     
    23:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovková kombinace přináší další gól naděje pro Kladno. Petr Lochman se nestihl dobře přesunout a ALEŠ JIŘÍK z úhlu trefil přesně. Asistence: Petr Tenkrát, Jaroslav Kalla.
     
    21:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale domácí důležitým úderem zase odskakují. JIŘÍ ŠIMONÍČEK se položil do střely a z první trefil přesně k tyčce! Asistence: Zdeněk Čáp, Ondřej Kohout.
     
    20:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Žeby Hradci začalo téct do bot? Aleš Jiřík našel rozjetého PETRA TENKRÁTA, kterého nestihl Aleš Půlpán dobruslit a je to 4:2. Asistence: Aleš Jiřík.
     
    17:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen prosazují. První velkou šanci ještě Jiříkovi Lochman výborně chytil, jenže o chvilku později Jiřík nahrál JAROSLAVU KALLOVI, který hradeckého brankáře totálně vymíchal. Do prázdné brány snižuje na 4:1. Asistence: Aleš Jiřík.
     
    16:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lahůdková kombinace a je to už 4:0! Lukáš Karlík nahrál doprava Zdeňku Čápovi, který vysnul JIŘÍHO ŠIMONÍČKA a ten se sám před Jirátkem nemýlil, kolem vyrážečky střílí čtvrtý gól! Asistence: Zdeněk Čáp, Lukáš Karlík.
     
    13:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další puk loví Radek Jirátko ze své sítě. ONDŘEJ KOHOUT to zkusil z levého kruhu a hostujícímu brankáři kotouč propadl. Hradec vede 3:0. Asistence: Lukáš Karlík.
     
    07:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to druhý zářez domácí sestavy! Šimon Macháň poslal před branku ideální nabídku na teč DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který se prosadil a Hradec vede 2:0! Asistence: Šimon Macháň.
     
    03:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí jdou zaslouženě do vedení. Ondřej Fiedler nastřelil puk na Jirátka a důrazný DAVID ŠAFRÁNEK napodruhé doráží úspěšně! Asistence: Ondřej Fiedler.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Šafránek (Fiedler), 8. Šafránek (Macháň), 14. Kohout (Karlík), 17. Šimoníček (Čáp, Karlík), 22. Šimoníček (Čáp, Kohout), 26. Pánek (Svoboda, Višňák), 30. Šafránek (Svoboda), 36. Macháň, 48. Janoušek - 18. Kalla (Jiřík), 21. Tenkrát (Jiřík), 24. Jiřík (Tenkrát, Kalla), 36. Kalla


    ILHK Hradec Králové: Lochman (Vich) - Fiedler "C", Macháň, Půlpán, Šafránek - Čáp, Karlík, Šimoníček, Kohout - Svoboda, Višňák, Pánek, Janoušek - Komárek, Plíhal.
    IHC Čerti Kladno: Jirátko (Exner) - Kameš, Tenkrát, Kalla, Petrák, Jiřík "C", Vyskočil, Jelínek, Bláha, Plichta, Piskáček, Knotek.

    Rozhodčí: Rozlílek, Loefner.