Kanci Uh. Brod – IHC Olomouc 5:9 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 9:4 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Devils Zlín 7:6 (kon.)
ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 7:3 (kon.) | Rakovník – IHC Pardubice 6:10 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
7:3 (1:1, 3:0, 2:1, 1:1)
IHC Slavia Praha
Sobota 07.05.2011, 14:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    40:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí nachází nejlepší možný způsob, jak odpovědět. Ujeli ve třech proti jednomu a i když David Šafránek blafákem neuspěl, ALEŠ PŮLPÁN už dorážel neomylně. Asistence: David Šafránek.
     
    39:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhý gól hostů v početní výhodě. MAREK LOSKOT si udělal ze dvou protivníků kužele a když zmátl i Lochmana, zasunul pod jeho padajícím tělem do sítě. Naděje pro Slavii. Asistence: Petr Kafka.
     
    29:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita. MAREK LOSKOT seřídil v levém kruhu mířidla přesně a podařilo se mu Lochmana obstřelit kolem lapačky. Asistence: Jan Knotek, Petr Kafka.
     
    25:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól ve slávistické síti. JIŘÍ ŠIMONÍČEK to zkusil z dálky a střela zaplula přesně k tyčce. Domácí vedou 6:1. Asistence: Ondřej Kohout.
     
    25:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí pokračují v přesvědčivém útočném představení. Zdeněk Čáp nastřelil kotouč směr brána a ONDŘEJ KOHOUT tečoval přesně, 5:1! Asistence: Zdeněk Čáp, Lukáš Karlík.
     
    22:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdeněk Čáp projel celé hřiště a našel před bránou volného VÁCLAVA PÁNKA, pro kterého by byla ostuda nedat gól. Hradec vede už 4:1. Asistence: Zdeněk Čáp, Bohdan Višňák.
     
    18:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sledovali jsme klidnou hru a najednou lup a třetí gól Hradeckých. Adam Svoboda nabídnul kotouč kolmo před branku a VÁCLAV PÁNEK ho přesně ztečoval do růžku slávistické branky! Asistence: Adam Svoboda, Bohdan Višňák.
     
    15:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí jdou z protiútoku zpátky do vedení. Před Meravým zůstal opuštěný ŠIMON MACHÁŇ a dostal dvě možnosti, z té druhé zakončil přesně k tyči. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    11:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hradečtí jsou specialisté na branky do šatny v tom smyslu, že je dostávají. Před Lochmanem se zjevil nepokrytý MICHAL BEZOUŠKA a po rychlé kličce vyrovnává na 1:1. Asistence: Ondřej David, Aleš Chamrád.
     
    06:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    První šance zápasu přináší první gól a starají se o něj domácí. Lukáš Karlík nahodil puk na Meravého a na dorážku byl připravený ONDŘEJ KOHOUT. Klička do forhendu a pohodové zakončení po zemi znamená vedení Hradeckých 1:0. Asistence: Lukáš Karlík.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Kohout (Karlík), 16. Macháň (Půlpán), 19. Pánek (Svoboda, Višňák), 23. Pánek (Čáp, Višňák), 26. Kohout (Čáp, Karlík), 26. Šimoníček (Kohout), 41. Půlpán (Šafránek) - 12. Bezouška (David, Chamrád), 30. Loskot (Knotek, Kafka), 40. Loskot (Kafka)


    ILHK Hradec Králové: Lochman (Vich) - Fiedler "C", Macháň, Půlpán, Šafránek - Čáp, Karlík, Šimoníček, Kohout - Svoboda, Višňák, Pánek, Janoušek - Komárek, Plíhal.
    IHC Slavia Praha: Meravý - Soldán "C", Sem, David, Loskot, Chamrád, Bezouška, Kafka, Knotek.

    Rozhodčí: Rozlílek, Loefner.