Česko – Rusko 3:2 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Slovinsko – Bělorusko 1:7 (kon.)
Lotyšsko – Rakousko 4:1 (kon.)
konec
Slovinsko
1:7 (0:2, 1:3, 0:2)
Bělorusko
Neděle 08.05.2011, 20:15Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Další skvostný moment ANDREJE MICHAJLOVA. Běloruský útočník proměnil svůj další nájezd a završil nádherným způsobem svůj hattrick. Nevadil mu totiž ani faul obránce. Michajlov s přehledem vymíchal brankáře i v pádu! Asistence: Michail Grabovskij, Dmitrij Korobov.
     
    55:07
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    V oslabení neskutečným způsobem přesprintoval dva bránící hráče ANDREJ MICHAJLOV, blafákem vykoupal brankáře a navýšil běloruské vedení. Nevadila mu ani hozená hokejka obránce! Asistence: Dmitrij Korobov.
     
    37:13
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové zřejmě definitivně lámou slovinský odpor! Stepanov z levého kruhu namazal na modrou ANDREJI KOSTICYNOVI, jehož volej zapadla k levé tyči! Asistence: Andrej Stepanov, Andrej Michajlov.
     
    35:52
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové ovšem buly vyhráli a bezhlavě vyrazili dopředu. Ugarov zatáhl puk do útočného pásma a zařídil branku pro ANDREJE MICHAJLOVA. Tomu stačilo jen natáhnout hůl a usměrnit puk do poloprázdné brány! Asistence: Alexej Ugarov, Vladimír Denisov.
     
    31:51
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinsko se nevdává! Jeglič se sice před bránou důrazně neprosadil, puk ale přebral Pajič, vybruslil ve třetině půlkruh, nabil ROBERTU SABOLIČOVI, který se trefil přesně mezi betony Mezina! Asistence: Rok Pajič, Ziga Jeglič.
     
    28:21
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Velký tlak nakonec přecejen v branku vyústil. Kosticyn ještě v jasné šanci netrefil puk ideálně, ten se ale došoural před bránu, kde se nejlépe orientoval ANDREJ STEPANOV! Asistence: Alexandr Kitarov, Andrej Kosticyn.
     
    7:23
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    ANDREJ KOSTICYN si mohl v obranném pásmu dělat co chtěl. Běloruská hvězda dostala tolik prostoru, že dokázala objet bránu a z otočky vypálit puk za Kristanova záda! Asistence: Jevgenij Kovyršin, Alexandr Kulakov.
     
    6:02
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělusové jdou z nenápadné akce do vedení! SERGEJ DĚMAGIN jen tak z bůhdarma nahodil puk na bránu, před kterou projel Ugarov. I přes to, že puk nedokázal tečovat, zapadlo Děmaginovo nahození mezi betony Kristana! Asistence: Michail Grabovskij, Dmitrij Meleško.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 32. Sabolič (Pajič, Jeglič) - 7. Děmagin (Graboskij, Meleško), 8. Kosticyn (Kovyršin, Kulakov), 29. Stepanov (Kitarov, Kosticyn), 36. Michajlov (Ugarov, Denisov), 38. Kosticyn (Stepanov, Michajlov), 56. Michajlov (Korobov), 58. Michajlov (Grabovskij, Korobov)


    Slovinsko: Kristan (41. Hočevar) - Kužnik, Krajnc, Gregorc, Robar, Tavzelj, Devarič, Pavlin, Kovačevič - Razingar, Rodman D., Rodman M. - Jeglič, Sabolič, Pajič - Ankerst, Goličič, Hebar - Sivič, Hočevar, Pance.

    Bělorusko: Mezin - Kostjučenok, Korobov, Goroško, Kolosov, Stasenko, Denisov, Gotovec - Meleško, Děmagin, Grabovskij - Michalev, Ugarov, Stas - Děmkov, Stepanov, Kovyršin - Drozd, Kostitcyn, Kitarov.

    Rozhodčí: Burchell (CAN), Persson (SWE) - Tillerkvist-Jonsson (SWE), Valach (SVK)