Česko – USA 4:0 (kon.) | Švédsko – Německo 5:2 (kon.)
konec
Česko
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
USA
Středa 11.05.2011, 16:15 • Orange arena, Bratislava • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    To tu ještě nebylo! Na led nyní létají čepice, protože se po krásné přesilovkové kombinaci prosazuje svým třetím gólem v zápase JAROMÍR JÁGR. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    50:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Marek Židlický zachytil rozehrávku USA, po mantinelu poslal puk na Frolíka, který ho parádně předložil TOMÁŠI PLEKANCOVI, na jehož tvrdou ránu pod břevno neměl Conklin nárok - 3:0. Asistence: Michael Frolík a Marek Židlický.
     
    24:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Timeout se vyplatil! Plekanec v rohu hřiště vyhrál souboj s obráncem, poslal puk po mantinelu na modrou, kde se neukvapil Karel Rachůnek. Český obránce zvedl hlavu, rozhlédl se kolem sebe a milimetrovou přihrávkou napříč celé třetiny nabil na volej JAROMÍRA JÁGRA. Osmašedesátka se podruhé v zápase nemýlila! Asistence: Karel Rachůnek, Tomáš Plekanec.
     
    18:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští reprezentanti se ujímají vedení! Roman Červenka zachytil na modré čáře špatnou rozehrávku soupeře a poslal do brejku JAROMÍRA JÁGRA. Ten vystřelil ze svého typického místa a kotouč doslova propasíroval mezi betony Conklina. Asistence: Roman Červenka.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jan Šimek

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 19. Jágr (Červenka), 25. Jágr (Rachůnek, Plekanec), 51. Plekanec (Frolík, Židlický), 57. Jágr (Plekanec)


    Česko: Pavelec - Michálek Z., Rachůnek, Židlický, Škoula, Krajíček, Čáslava, Němec - Červenka, Jágr, Plekanec - Michálek M., Frolík, Eliáš - Marek, Rolinek, Voráček - Novotný, Vampola, Průcha, Hubáček.
    USA: Conklin - Johnson, Komisarek, Stuart, Fowler, McDonagh, Shattenkirk, Wilson - van Riemsdyk, Palmieri, Shannon - Stepan, Smith, Wheeler - Kreider, Stastny, Stapleton - Brown, Skille, Porter, Gaustad.

    Rozhodčí: Burchell (CAN), Reiber (SUI) – Carlson (CAN), Murchison (CAN)

    Diváci: 9311