Varnsdorf – Sokolov 1:1 (kon.) | Karviná – Čáslav 5:0 (kon.) | Znojmo – Táborsko 1:4 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
1:4 (0:1)
FC SILON Táborsko
Neděle 22.05.2011, 17:00 • Městský stadion, Husovy sady - Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Sezimovo Ústí právě vstřelilo branku!

    Pěknou individuální akcí se prezentoval MARTIN JASANSKÝ, obešel tři hráče, našel si dobrou střeleckou pozici a míč umístil technickou střelou po zemi k pravé tyči. Opravdu krásný moment od hráče Spartaku.
     
    82
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    K penaltě se postavil domácí kapitán TODOR YONOV a počínal si velmi zkušeně. Míč umístil k pravé tyči, zatímco brankáře Fryštáka poslal na druhou stranu.
     
    67
    Sezimovo Ústí právě vstřelilo branku!

    Lukáš Mach ukázal svoji kvalitu, překonal obránce a řítil se po levé straně k brance. Zdálo se, že moment na přihrávku prováhal, jeho pas před bránu Hrubý tečoval. Balón se však dostal k nehlídanému VUKADINU VUKADINOVIČOVI, který se s míčem otočil a uklidil míč po zemi k pravé tyči.
     
    53
    Sezimovo Ústí právě vstřelilo branku!

    Ovšem hosté si spravili chuť za krátkou chvíli. Pas z pravé strany před bránu, uklidil nikým nehlídaný PAVEL SIMR v podstatě do prázdné brány.
     
    35
    Sezimovo Ústí právě vstřelilo branku!

    ...Jak jsem už zmiňoval šance přijde po standardních situacích a také přišla. Na centr si naskočil JAROSLAV NESVADBA a míč uklidil do sítě a dostává tak Sezimovo Ústí do vedení.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 82. Yonov - 35. Nesvadba, 53. Simr, 67. Vukadinovič, 90. Jasanský

    Karty:   33. Kováč (ZNO), 52. Hříbek (ZNO), 52. Krajičič (ZNO), 79. Podzemský (ZNO) - 13. Knakal (SEZ), 16. Ciferský (SEZ), 72. Fryšták (SEZ), 81. Nesvadba (SEZ)


    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Kazár, Trnovec, Yonov, Sukup (69. Zifčák) - Lukáš, Krajičič (59. Podzemský), Lacko, Hříbek - Vašíček, Kováč.
    FC SILON Táborsko: Fryšták - Novák, Rožboud (85. Rožboud), Knakal, Mašek, Simr (65. Mach), Ciferský, Nesvadba, Vukadinovič (90+. Hric), Jasanský, Javorek.

    Rozhodčí: Drahoslav Drábek - Emil Ubias, Adriana Šecová

    Diváci: 765
    bahis siteleri