Skotsko – Austrálie 3:12 (kon.) | Velká Británie – Francie 1:12 (kon.) | Itálie – Skotsko 11:1 (kon.)
Austrálie – Slovensko 2:12 (kon.) | Velká Británie – Česko 1:25 (kon.) | Skotsko – Francie 4:19 (kon.)
Slovensko – Velká Británie 20:2 (kon.) | Česko – Itálie 8:1 (kon.)
konec
Velká Británie
1:12 (1:7, 0:5)
Francie
Pátek 27.05.2011, 10:30MS v inline hokeji – kategorie Masters
Partner:
     
    34:09
    Francie právě vstřelila branku!
    Lišácké zakončení nyní předvedl FREDERIC GUIHEUX, jenž objel obránce, položil si brankáře a z velkého úhlu poslal kotouč pod břevno prázdné brány. Je to pro něj druhá branka utkání. Bez asistence.
     
    32:40
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouz s italským příjmením LAURENT SPINETTI propálil brankáře Smitha kolem pravé ruky. Bez asistence.
     
    31:28
    Francie právě vstřelila branku!
    Desátou branku Francie vstřelil dvě vteřiny před koncem přesilové hry FREDERIC GUIHEUX. Zakončil hezkou souhru do prázdné brány. Asistence: Denis Collet.
     
    26:48
    Francie právě vstřelila branku!
    Guiheux vybojoval za branou Smitha puk, předložil jej před brankoviště PIERRE YVES GERBEAUOVI, jenž překonal brankéře dívajícího se stále za svoji bránu. Asistence: Frederic Guiheux.
     
    21:29
    Francie právě vstřelila branku!
    EUGENE LEVEQUE se obtočil kolem ležícího brankáře Smitha a v klidu zavěsil do odkryté klece. Asistence: Denis Collet.
     
    18:24
    Francie právě vstřelila branku!
    I když byl v leže, stihl jeden z Francouzů nahrát zpoza brány před brankoviště svému kapitánu PIERRE YVES GERBEAUOVI, který kotouč doklepl do odkryté klece. Napravil tak předešlé promarněné přečíslení tři na jednoho, kdy trefil Smitha do lapačky. Asistence: Christophe Pasquier.
     
    15:07
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    V oslabení ujel svému strážci SCOTT CLARK a ač měl málo času, stihl zakončit na výbornou a trefil se Voyneauovi přesně vedle pravého betonu. Rozhodčí ukazoval, že bude vyloučovat, ale kvůli brance už Francouze potrestat nemůže. Bez asistence.
     
    14:07
    Francie právě vstřelila branku!
    Čtvrtý francouzský gól v přesilovce dává EUGENE LEVEQUE. Zůstal totiž před Smithem sám a propálil jej pod rameno. Asistence: Laurent Spinneti.
     
    13:49
    Francie právě vstřelila branku!
    Krásnou individuální akci předvedl LAURENT SPINETTI. Projel celé hřiště a kotouč zasunul po hrací ploše kolem tyče. Bez asistence.
     
    13:42
    Francie právě vstřelila branku!
    FREDERIC GUIHEUX procedil puk kolem výstroje Smitha a přidal druhý gól Francie z přesilové hry. Ta bude navíc stále pokračovat, protože pětiminutový trest se nedá zkrátit. Asistence: Christophe Pasquieur.
     
    06:09
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzský kapitán PIERRE YVES GERBEAU si najel mezi kruhy, zpracoval přihrávku a z těsné blízkosti zamířil mezi nohy Smitha. Francie díky tomu rychle využila přesilovou hru. Asistence: Pierre Yves Guiheux.
     
    01:24
    Francie právě vstřelila branku!
    LAURENT JOHAIS si vyjel před brankáře Smitha a bekhendem vypálil nad jeho levé rameno. Mířil do levé šibenice. Bez asistence.
     
    00:51
    Francie právě vstřelila branku!
    JEROME HOSTEIN se trefuje z pravé strany kolem betonu brankáře Smitha a otevírá brankový účet tohoto utkání. Bez asistence.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 16. Clark - 1. Hostein, 2. Johais, 7. Gerbeau (Guiheux), 14. Guiheux (Pasquier), 14. Spinetti, 15. Leveque (Spinetti), 19. Gerbeau (Pasquier), 22. Leveque (Collet), 27. Gerbeau (Guiheux), 32. Guiheux (Collet), 33. Spinetti, 35. Guiheux


    Velká Británie: Smith - Brien, Clark, Francis, Kerss, Wirt - Thompson, Dupley, Edwars, Fowler, Chalmers (C)
    Francie: Voyneau (od 15. min Dromain) - Collet, Sergent, Crettenand, Pasquier, Hostein, Garcia, Legallic, Gerbeau (C), Guiheux, Johais, Leveque, Spinetti