Žižkov – Karviná 1:0 (kon.) | Čáslav – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Kladno – Znojmo 0:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
1:0 (0:0)
MFK Karviná
Neděle 29.05.2011, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    89
    Závěrečné střídání dnešního zápasu, Kaloda na závěrečné desítky sekund nahrazuje Novotný.
     
    89
    Za žižkovskou obranou se ocitl Vrána, brankář Vaclík výborným zákrokem udržel domácím vedení.
     
    87
    Za útočný faul na Kropíka inkasuje žlutý kartónek také Látal.
     
    85
    Žlutou kartu vidí Radzinevičius.
     
    85
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení pět minut před koncem! Rovněž získali možnost rohového kopu, Zapalač našel před brankou hlavu Markoviče, jehož střelu ještě tečoval do sítě kapitán Procházka.
     
    83
    Po rohovém kopu Karviné "vyrostl" v pokutovém území Motyčka, hlavou namířil míč k tyči a brankář Vaclík se musel hodně natáhnout, aby nebezepčnou hlavičku kryl.
     
    82
    Poslední střídání hostů, odchází Milosavjlev, zahraje si Radzinevičius.
     
    78
    Další střídání domácích, Bořil přepouští své místo Dočekalovi.
     
    76
    Změna v domácím dresu, ze hry je stažen Marcel Štastný, nahrazuje jej Michal Houžvička.
     
    67
    ... a do hry vbíhají Josef Hoffmann s Michalem Gondou.
     
    67
    Hosté dvakrát střídají, ze hry jsou stažení Radek Slončík s Elvistem Cikuem ...
     
    59
    Hosté si připravili svoji dosud největší příležitost ke skórování! Látal přihrávkou z levé strany našel před brankou zcela osamoceného Vránu, jenž ztroskotal na skvělém zákroku Vaclíka, dorážející Ciku pak nedokázal trefit poloodkrytou branku.
     
    52
    Na druhé straně proběhl Markovič kolem tři protihráčů, dokázal jemně přehodit Kafku a míč se dokutálel jen několik centimetrů vedle tyče hostující branky.
     
    49
    Šťastnému utekl Ciku, domácí středopolař poté už bez možnosti získat míč zatáhl soupeře za dres a zaslouženě vidí z ruky arbitra Kovaříka žlutou kartu.
     
    44
    Zajímavá možnost hostů, šedesátimetrový pas Slončíka odkopl daleko vyběhnuvší Vaclík pouze k Vránovi, od nějž se míč odrazil na volného Látala, hostující útočník se vydal vstříc Vaclíkovi, ale nedokázal žižkovského brankáře překonat.
     
    32
    Rušno je i na druhé straně, Milosavljev si uvnitř pokutového území narazil míč s Látalem, ocitl se sám před Vaclíkem a přízemní ranou k tyči nechal žižkovského brankáře vyniknout.
     
    30
    Domácí získali rohový kop, kterým si připravili další velikou příležitost k otevření střeleckého účtu. Po Zapalačově centru hlavičkoval Kalod, brankář Kafka míč pouze vyrazil ke své tyči, kde ještě stačil vychytat dorážejícího Procházku.
     
    28
    Karvinský brankář Kafka měl plné ruce práce, aby vytlačil Zapalačův centr, jenž se snášel pod břevno jeho branky. Odraženého míče se poté zmocnil Štastný a z osmnácti metrů jej přízemní ranou poslal těsně vedle tyče hostující branky.
     
    9
    Hosté přežili další pohromu. Viktoria získala možnost rohového kopu, v závaru před brankou propadl míč na nohu Kropíka, jenž už překonal brankáře Kafku, ale střelecký pokus ještě stihl z brankové čáry vykopnout jeden z karvinských hráčů!
     
    7
    Při hostech stáli všichni svatí a brankář Kafka! Markovič si našel v pokutovém území prostor ke střele, Kafka míč pouze vyrazil před sebe, kde se zjevil naprosto osamocený Kalod, mohl se zeptat soupeřova brankáře, kam mu má míč poslat, ale ve více jak stoprocentní pozici Kafku pouze trefil! Nicméně nutno dodat, že mu karvinský brankář ještě stačil trochu zmenšit střelecký úhel.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 85. Procházka

    Karty:   49. Šťastný (ZIZ) - 85. Radzinevičius (KAR), 87. Látal (KAR)


    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Slodowy, Kropík, Procházka, Čermák - Bořil (78. Dočekal), Štastný (76. Houžvička), Súkenník, Zapalač - Markovič, Kalod (89. Novotný)
    MFK Karviná: Kafka – Pavlík, Motyčka, Mráz, Knötig – Ciku (67. Gonda), Jursa, Slončík (67. Hoffmann), Milosavljev (82. Radzinevičius) – Vrána, Látal

    Rozhodčí: Kovařík - Čecháček, Tacina

    Diváci: 1 756
    bahis siteleri