Rakousko – Nový Zéland 10:9 (po pr.) | Slovinsko – Švédsko 2:6 (kon.) | Chorvatsko – Austrálie 3:7 (kon.)
Finsko – Kanada 5:6 (kon.) | Velká Británie – Argentina 12:0 (kon.) | Česko – Slovensko 9:2 (kon.)
Maďarsko – Jihoafrická rep. 4:2 (kon.) | USA – Německo 16:1 (kon.)
konec
Česko
9:2 (3:1, 3:0, 1:0, 2:1)
Slovensko
Čtvrtek 23.06.2011, 18:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    45:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Radost slovenskému týmu dlouho nevydržela. Na hranici kruhu našel Jakub Čuřík najíždějícího TOMÁŠE DEMELA, který střelou z první proměňuje svoji šanci. Asistence: Jakub Čuřík, Luděk Brož.
     
    44:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Čistý průstřel českou obranou si z hranice kruhu připisuje Marcel Holovič. Asistence: Henrich Ručkay, Miroslav Kristin.
     
    38:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovku. LUDĚK BROŽ prostřelil z kruhu gólmana mezi betony. A fanoušci si žádají desítku! Asistence: Patrik Šebek, Tomáš Demel.
     
    29:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Luděk Brož naznačil střelu, ovšem poté se rozhodl k přihrávce na volného PATRIKA ŠEBKA, který zakončoval do odkryté branky. Asistence: Luděk Brož.
     
    23:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ta slovenská nyní opět spadla! Pavel Strýček našel před gólmanem úplně volného LADISLAVA VLČKA, který dnes pošesté rozvlnil slovenskou klec. Asistence: Pavel Strýček.
     
    21:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přečíslení dva na jednoho. Patrik Šebek našel volného LUĎKA BROŽE, který střelou pod horní tyčku upravuje na 5:1. Asistence: Patrik Šebek.
     
    17:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN KOUDELKA vystřelil z mezikruží a kotouč si to zamířil přímo do branky. Ondrejka vůbec nic neviděl. Asistence: Vladimír Kameš, Tomáš Mojžíš.
     
    09:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další gól českého výběru! JIŘÍ POLANSKÝ se svým důrazem prokličkoval k brance a střelou z ostrého úhlu zvyšuje náskok svých barev. Asistence: Pavel Strýček.
     
    08:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Luděk Brož vyslal zpětnou přihrávku na volného PATRIKA ŠEBKA stojícího v mezikruží a ten se střelou po zemi nemýlil. Asistence: Luděk Brož, Martin Vozdecký.
     
    02:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Hosté však brzy vyrovnávají. Na konci pohledné kombinace v útočném pásmu stál MARTIN GÁLIK, jenž bez problému prostřelil Handla. Asistence: Henrik Ruckay, Roman Šimůnek.
     
    01:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Do protiútoku se dostal LUDĚK BROŽ, nejel si před gólmana a bekhendovým blafákem přehodil jeho beton. Asistence: Petr Tenkrát.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 2. Brož (Tenkrát), 9. Šebek (Brož, Vozdecký), 10. Polanský (Strýček), 18. Koudelka (Kameš, Mojžíš), 22. Brož (Šebek), 24. Vlček (Strýček), 30. Šebek (Brož), 39. Brož (Šebek, Demel), 46. Demel (Čuřík, Brož) - 3. Gálik (Ruckay, Šimůnek), 45. Holovič (Ručkay, Kristin)


    Česko: Handl (Sedlář) - Mojžíš, Kameš, Tenkrát, Koudelka - Šebek, Demel, Brož, Vozdecký - Vlček, Strýček, Polanský, Besser - Čuřík.
    Slovensko: Ondrejka (Hrušovský) - Priechodský, Čunderlík, Novajovský, H. Ručkay - Strapatý, J. Ručkay, Šimůnek, Gálik - Klučár, Kristin, Novák, Holovič - Ertel.

    Rozhodčí: Erd (AUT), Friday (CAN)