Rakousko – Nový Zéland 10:9 (po pr.) | Slovinsko – Švédsko 2:6 (kon.) | Chorvatsko – Austrálie 3:7 (kon.)
Finsko – Kanada 5:6 (kon.) | Velká Británie – Argentina 12:0 (kon.) | Česko – Slovensko 9:2 (kon.)
Maďarsko – Jihoafrická rep. 4:2 (kon.) | USA – Německo 16:1 (kon.)
konec
Maďarsko
4:2 (0:1, 0:0, 1:0, 3:1)
Jihoafrická republika
Čtvrtek 23.06.2011, 19:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    46:55
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle jsem ještě neviděl. Uznán, neuznán, a pak zase uznán. Snad už je rozhodnutí sudích definitivní. ATTILA ORBAN prostřelil hradbu těl před Bockem, který vůbec nic neviděl! Maďaři jsou kousek od semifinále. Asistence: Marton Bontovics.
     
    44:53
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A vzápětí Maďaři otáčejí zápas! TAMAS LENCSES odrazil svou bombu od tyčky do sítě! Asistence: Gergely Borbas, Zoltan Revak.
     
    44:35
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Úplně Jihoafričany lituju. K obrovskému smutku pardubického publika dokázal padající ZOLTAN REVAK dorazit puk mezi betony Bocka a vyrovnává na 2:2! Asistence: Gergely Borbas.
     
    41:24
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Hala nespadla, ale každopádně Jihoafričané přesilovku využívají!!! Kapitán ANDRE MARAIS to vzal na sebe a dělovkou z větší vzdálenosti prostřelil Balizse! Asistence: David Du Plessis, Gareth Miller.
     
    28:19
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak a máme vyrovnáno. Jihoafričané chybovali, nechali si ujet dva hráče proti jedinému obránci a MARTON BONTOVICS poslal puk do odkryté části branky přesouvajícího se Balizse. Asistence: David Szappanos.
     
    08:42
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Jihoafričané jdou poprvé na mistrovství do vedení! JOAQUIM VALADAS si nádherně odmítnul obránce a dlouhou forhendovou kličkou překonal Balizse! Asistence: Ian Aschworth, Ashley Bock.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Bontovics (Szappanos), 45. Revak (Borbas), 45. Lencses (Borbas, Revak), 47. Orban (Bontovics) - 9. Valadas (Aschworth, Bock), 42. Marais (Du Plessis, Miller)


    Maďarsko: Balizs (Kiss T.) - Lencses, Revak, Orban, Bontovics, Kordisz - Kiss A., Rafaj, Szappanos, Feil, Fekecs, Pilcsik, Dancsfalvi
    Jihoafrická republika: Bock (Berger) - Marais, Birrell, Asworth, Watson, Magmoed - Miller, Du Plessis, Valadas, Engelbrecht, Matthews, Jevons, Van Eeckhoven, Lyon, Jones

    Rozhodčí: Gleisner (SWE), Kuloaro (FIN)