Německo – Slovensko 9:0 (kon.) | Austrálie – Rakousko 4:8 (kon.) | Velká Británie – Maďarsko 3:2 (kon.)
Kanada – Švédsko 13:7 (kon.) | Česko – USA 3:2 (kon.)
konec
Velká Británie
3:2 (2:0, 1:2, 0:0, 0:0)
Maďarsko
Sobota 25.06.2011, 12:30Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Partner:
     
    22:26
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A pozor! Zřejmě uvidíme ještě zajímavý duel! Maďaři stahují náskok Britů už na rozdíl jediné branky. Postaral se o to DAVID SZAPPANOS, který střelou mezi betony nedal možnost vyniknout Tannerovi. Asistence: Tamas Lencses, Arnold Feil.
     
    18:43
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Ale Maďaři se také dočkávají trefy do černého, avšak velmi šťastně. Střelu Zoltana Revaka neudržel britský brankář a dojíždějící GERGELY BORBAS neohroženě zasunul volně ležící puk za brankovou čáru. Asistence: Zoltan Revak.
     
    14:19
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Ostrované však nabídnutou šanci plně chytili za pačesy. Po přihrávce Matta Vineye rozjásal britskou lavičku střelou z úhlu KURT WALLER a posouvá tak skóre na kostce o jedno číslíčko dopředu. Asistence: Matt Viney.
     
    10:31
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A Britové se dostávají již do dvoubrankového vedení! Pěknou individuální akci předvedl jeden z britských forvardů. Jmenovitě NATHAN FINNEY, ten se totiž v mezikruží zmocnil kotouče, proháčkoval se mezi dvěma maďarskými zadáky a nekompromisní střelou zápěstím rozvlněl levý horní růžek Kissovy svatyně. Bez asistence.
     
    05:16
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Ostrovní celek je ale přece jenom za svou zvýšenou aktivitu po zásluze odměněn. Střílenou přihrávku Matta Vineye pohotově dorazil do branky Maďarska JACK CLARKSON. Asistence: Matt Viney.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 6. Clarkson J. (Viney), 11. Finney, 15. Waller (Viney) - 19. Borbas (Revak), 23. Szappanos (Lencses, Feil)


    Velká Británie: Tanner (Birch) - Walsh, Clarkson, Hendy, Finney, Dolan, Hamer, Waller, Viney, Clarkson, Niamatali, Pearman, Hutchinson
    Maďarsko: Kiss T. (Balizs) - Revak, Bontovics, Orban, Lencses, Kordisz - Kiss A., Rafaj, Fekecs, Szappanos, Feil, Borbas, Pilcsik, Dancsfalvi

    Rozhodčí: Dreger (USA), Erd (AUT)