Mladá Boleslav – Plzeň 2:3 (kon.) | Trenčín – Spartak Moskva 4:5 (po pr.) | Petrohrad – Třinec 1:0 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
4:5 (1:0, 1:2, 2:2)
Spartak Moskva
sk Středa 03.08.2011, 17:30 • Zimný štadión v Trenčíne • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Vítame vás pri sledovaní online prenosu z priateľského súboja medzi Duklou Trenčín a Spartakom Moskva. Dnes máme vonku konečne pekné počasie, čo sa prejavilo aj na dobrej klíme na štadióne, takže dnes sa hráči nebudú strácať v hmle.
     
    Kapitáni oboch tímov Tvrdoň a Radivojevič si vymenili pozdravy, hlavný rozhodca Novák je pripravený hodiť úvodné bully medzi Stumpela a Šťastného.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    0:30
    Marcel Hossa v prvej akcii, puk mu obranca zblokoval preč z tretiny.
     
    00:50
    Tybor spoza bránky hľadal voľného Tvrdoňa, ten prikrytý obranou Spartaka.
     
    1:40
    Tretí ruský útok na chvíľu zavrel Trenčanov v pásme, no Štindl nakoniec získava puk a vyváža ho z pásma.
     
    2:48
    Sojčík, Lelkeš a Radulay narobili problémy Moskovčanom v ich pásme, Kudělka sa takmer dostal k ohrozeniu Kasutinovej bránky.
     
    3:35
    Stumpel rozohral na Hossu, ten prenikol do útočného pásma, tam ho odzbrojil Chovan.
     
    4:21
    Seleznev z obrany skúšal dlhý pas na Belokoňa, mno tomu puk ušiel a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    4:30
    Po vyhratom vhadzovaní strieľal od modrej Gabriš, no Kasutin mal voľný výhľad a tak nemal s jeho pokusom problémy.
     
    5:35
    Štindl napriahol od modrej a poslal puk na bránku, tam ho tečoval Kopecký, a ešte sa dostal aj k dorážke, no Kasutin vyrazil.
     
    6:35
    Piganovič sa ocitol po odraze puku sám pred Hiadlovským, no na dvakrát nedal. Domáci gólman podržal svoj tím.
     
    7:34
    Žukov v pásme s pukom, prestrčil ho na Radivojeviča pred bránku, no jeho pokus stečoval obranca Bednár mimo nebezpečenstvo.
     
    8:18
    Radoslav Tybor dostal ideálny pas na útočnú modrú, spracoval si puk, a už sa rútil sám na brankára. Palenga zatiahol ručnú brzdu- trestné strieľanie!
     
    8:18
    Tybor skúsil blafák na forhend, no Kasutin jeho úmysel vystihol.
     
    8:39
    Kopecký nakorčuľoval s pukom do pásma, nastrelil na ruského gólmana, ten vyrazil puk pred seba, opätovná Kopeckého strela bola stečovaná a končí mimo plexisklo.
     
    10:30
    Pardavého odzbrojil v strednom pásme Baranka. Inak by domáci krídelník išiel sám na bránku.
     
    11:11
    Belokoň sa dostával do dobrej pozície, z uhla vystrelil, Hiadlovský jeho pokus vyrazil.
     
    12:29
    Obranca Jevgenij Kasutin - 2 min - hákovanie
     
    13:43
    Dukla rozostavila formáciu v pásme, Michal Imrich dobre vystrelil od modrej, Ďuriš sa snažil pred bránkou tečovať. Brankár Ivan Kasutin betónom reflexívne vyrazil.
     
    15:41
    Formácia Tybor-Gašparovič-Tvrdoň nadväzuje na dobrý výkon z pondelka. Aj hráči Spartaka majú problémy s jej eliminovaním.
     
    16:40
    Brejk Spartaka. Ružička s pukom medzi kruhmi, páli však mimo bránku.
     
    17:37
    Prvý úrok Dukly zatlačil Spartak do obrany. Najprv vyskúšal dvakrát pozornosť Kasutina Melichárek, vzápätí spoza bránky prihral puk Pardavému, ktorý z ľavého kruhu trafil švihom nádherne do vinkla nad vyrážačku brankára.
     
    19:40
    Radivojevič sa snažil odpovedať na trenčiansky zásah. Prešiel s pukom popri pravom mantineli a z uhla napálil na Hiadlovského. Ten vyrazil puk k svojmu obrancovi.
     
    19:55
    Trenčania v pásme, puk ostal voľný na modrej, zmocnil sa ho rozbehnutý Kudělka a pomedzi chumáč hráčov sa preháčkoval až do zakončenia. Jeho pokus zblízka Kasutin pokryl.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Spartak Moskva: Ivan Kasutin – Piganovič, Baranka, Palenga, Jevgenij Kasutin, Seleznev, Makarov – Marcel Hossa, Stumpel, Ružička – Belokoň, Radivojevič, Žukov - Pavlov, Batrak, Denežkin. Tréner: Viktor Pačkalin
     
    Dukla: Hiadlovský – Chovan, Bednár, Trefný, Gabriš, Štindl, Hlubuček, Kudělka, Imrich – Pardavý, Šťastný, Melichárek – Tybor, Gašparovič, Tvrdoň – Ďuriš, Kopecký, Koložváry – Radulay, Sojčík, Lelkeš. Tréner: Dušan Gregor
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:20
    Stumpel vystihol rozohrávku a poslal puk pred bránku nabiehajúcemu Hossovi. K tomu sa však nakoniec puk nedostal, lebo dobrý postreh osvedčil Hiadlovský a vypichol puk preč z pásma.
     
    21:45
    Gašparovič vysunul v strednom pásme Tybora, ten zatiahol po pravej strane puk cez modrú čiaru, prenechal ho Tvrdoňovi a jeho prudkú strelu z prvej vyrazil Kasutin.
     
    21:55
    Druhý útok Dukly opäť usadený v pásme, Tybor zamestnal hráčov pred bránkou, obranca s námahou vyhadzoval puk, zachytil ho na modrej Hlubuček a ohrozil strelou Kasutina.
     
    22:30
    Stumpel z pravej strany prihrával do dobrej parkety Hossovi na ľavú, ten vystrelil do protipohybu Hiadlovského, no trenčiansky brankár stihol reflexívne vyraziť.
     
    23:26
    Belokoň v dobrej streleckej pozícii medzi kruhmi, jeho pokus Hiadlovský zmaril.
     
    24:28
    Gašparovič dobre zamiešal puk v tretine, zbavil sa hráča a spomedzi kruhov vystrelil. Kasutin vyrazil puk pred seba, kde prikorčuľoval Gabriš, no nedokázal ho prepasírovať za ruského gólmana.
     
    24:29
    Palenga, 2 min - podrazenie
     
    25:59
    Gašparovič posunul na modrej Trefnému, ten napriahol k strele, no puk letel len do plexiskla.
     
    26:28
    Spartak sa ubránil presilovke Dukly.
     
    27:20
    Hlubučekov nedôrazný odpal puku vo vlastnom pásme zachytil forčekujúci Stumpel a cez Ružičku sa puk dostal až k zakončujúcemu Hossovi. Do strely mu však v poslednej chvíli Hlubuček vložil hokejku a strela tak nebola presná.
     
    27:52
    Hlubuček, 2 min - hákovanie
     
    28:21
    Radivojevič miešal puk, posunul ho Makarovovi, ktorý z pravého kruhu tvrdo vypálil. Hiadlovský dobre pokryl bránku.
     
    28:57
    Piganovič strieľal od modrej. Jeho tvrdý projektil skrotil Hiadlovský pod ramenom len s námahou.
     
    29:15
    Dobre zahratý presilovkový vzorec, Piganovič poslal Stumpelovi a ten videl pri tyčke voľného Hossu. Krížnu prihrávku v poslednej chvíli stečoval obranca.
     
    29:57
    Tvrdoň, 2 min - podrazenie
     
    30:11
    Dukla pohrozila v oslabení. Gabriš vysunul Tybora na ľavom krídle, ten zatiahol puk do pásma. Všetci čakali prihrávku na nabiehajúceho Melichárka, no Tybor prihral dozadu Gabrišovi, ktorý tvrdou strelou mieril na lapačku gólmana. Ten puk vyrazil.
     
    31:00
    Obojstranné vylúčenie. Gabriš a Žukov si posedia dve minúty.
     
    31:59
    Novákovi sa hra vymyká z rúk. Ignoroval držanie Baranku na Radulaya, domáci útočník si to pri mantineli nenechal páčiť a vznikla z toho šarvátka. Obaja hráči sú vylúčení.
     
    31:59
    Lelkeš dostal dobrú prihrávku pred bránku, položil si brankára, tesne pred zakončením do odkrytej svätyne ho seknutím zastavil Želdakov.
     
    31:59
    Želdakov, 2min - sekanie
     
    33:17
    Gašparovič vykúzlil šikovnú prihrávku na ľavé krídlo, kde si nabehol Kudělka, no puk dobre netrafil. Kasutin sa ešte len presúval k tyčke.
     
    33:58
    Hlubuček od modrej pálil na bránku, jeho strela len tesne minula pravú tyčku ruskej bránky.
     
    34:30
    Sojčík s Tyborom v prečíslení 2 na 1. Sojčík potiahol puk a rozhodol sa sám vysteliť z ľavého kruhu. Jeho švih minul bránu.
     
    35:19
    Kudělka ako falošné pravé krídlo prekorčuľoval po pravej strane a servíroval puk na ľavé krídlo Lelkešovi, Sojčík stojaci pred bránkou skúsil tečovať, no nepresne.
     
    36:04
    Prvý útok Dukly zabojoval v pásme. od Šťastného sa dostal puk pred bránku k Pardavému, a ten opäť vymietol horný roh bránky. Tentoraz pravý.
     
    37:05
    Tybor v dvoch príležitostiach za sebou. Najprv ho zastavila obrana, keď si položil gólmana, jeho druhý pokus o malú chvíľu letel tesne mimo Kasutinovu bránku.
     
    38:03
    Nádherný gól Moskovčanov. Trojica Denežkin-Batrak a Pavlov dokonale rozobrali obranu Dukly a Iľja Pavlov zakončoval do prázdnej bránky po spätnej Batrakovej prihrávke.
     
    39:00
    Tvrdý hit Imricha. Jeho "strom" v strednom pásme zastavil Hossu.
     
    39:33
    Ďalšia ukážková kombinácia ruského tímu. Ružička posunul puk v útočnom pásme obrancovi Piganovičovi, ktorý s ním korčuľoval po pravej strane, videl pred bránkoui ideálne postaveného Baranku a naservíroval mu gól ako na podnose. Hiadlovský opäť bez šance.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    41:30
    Úvod tretej tretiny rozháraný.
     
    41:50
    Koložváry našiel pred bránkou Tybora, ktorého strelu Kasutin vyrazil. Vzápätí sa od modrej do puku oprel Hlubuček, no jeho rana minula bránku Moskovčanov.
     
    43:00
    Baranka s pukom na modrej čiare, strieľanou prihrávkou vyzval na teč Ružičku, tomu sa aj podarilo puk stečovať, no minul bránku.
     
    43:45
    Pri mantineli dobre zabojoval Lelkeš, puk získal Radulay a posunul ho na Sojčíka. Nevysoký Sojčík nebojácne prenikol s pukom pred bránku, kde bekhendom skúšal prekonať Kasutina ponad lapačku. Ruský gólman vyrazil puk ramenom.
     
    44:53
    Batrak potiahol puk cez stredné pásmo, obrana Dukly ho s námahou zastavila, no puk sa odrazil k rozbehnutému Denežkinovi. Ten nakočuľoval s pukom do pásma a vyskúšal Hiadlovského. Domáci gólman skryl puk v náruči.
     
    45:50
    Po strele Makarova od modrej veľa toho Hiadlovský nevidel, puk tečoval so šťastím mimo.
     
    46:20
    Dukla stratila puk na modrej, do útoku vyrazil rýchlonohý Belokoň. Zrazu ho však zozadu dostihol obranca Kudělka a puk mu vzal. Belokoň sklamane odišiel striedať.
     
    47:06
    Aj tretí gól Dukly strieľa prvý útok. Center Andrej Šťastný skúsil šťastie z pravej strany z uhla, no Kasutinovi vypadol a ostal stáť na bránkovej čiare. Najrýchlejšie sa zorientoval Melichárek a dopravil ho do siete.
     
    47:34
    Ešte neutíchla radosť z tretieho gólu a štadión explodoval nadšením štvrtýkrát. Tybor prekorčuľoval do pásma s pukom, korčuľoval sám na jedného beka, hodil si puk na forhend a prudkou delovkou vymietol horný roh Kasutinovej bránky.
     
    48:10
    Gabriš, 2 min, nedovolene branenie
     
    48:40
    Využitá presilovka Spartaka. Baranka posunul Ružičkovi, ktorý našiel ideálne postaveného Hossu pri pravej tyčke, pre ktorého už nebol problém prekonať bezmocného Hiadlovského.
     
    49:42
    Chovan prepadol v útočnom pásme a do brejku sa vyrútili traja ruskí hráči na jediného obrancu Dukly. Denežkin z ľave strany prihral pred bránku Pavlovovi, ktorý "Pavlovovým reflexom" tečoval puk a so šťastím prekonal Hiadlovského.
     
    50:13
    Spartak posmelený dvoma gólmi naďalej zatápa obrane Dukly. Hiadlovský teraz obetavo zachránil pred dobiedzajúcim Voroninom.
     
    50:37
    Hrá sa hore-dolu, na jednej strane sa nepresadil Belokoň, na druhej Tybor.
     
    52:27
    Výborné nasadenie štvrtého útoku Dukly. Pri mantineli zabjovoal Radulay, získal puk pre Sojčíka, ktorý potom vypracoval šancu pre dvojicu Lelkeš-Radulay. Ani jednému sa však nepodarilo puk dostať do siete.
     
    52:31
    Ďalšia šarvátka. Radulay sa zamotal s Piganovičom, ktorý však chytil domáceho hráča neférovo odzadu a získal tak v bitke výhodu. Rozhodca mu udelil trest 5 a DKZ, Radulay odchádza na 2 minúty.
     
    53:16
    Makarov strieľal od modrej, domáci vyčistili výhľad Hiadlovskému, ktorý bez problémov vyrazil.
     
    54:21
    Výborná práca Andreja Šťastného pri mantineli. Pretlačil dvoch hráčov Spartaka, posunul obrancovi, ktorý našiel voľného Tvrdoňa pred bránkou. Ten však už bol príliš blízko bránky, aby dokázal skórovať.
     
    56:23
    Po návrate Radulaya hrá Dukla trojminútovú presilovku, nehrá ju však dobre, naopak Spartal zahrozil v útočnom pásme.
     
    56:50
    Tvrdoň prebral puk na útočnej modrej, nakorčuľoval s ním do pásma, a snažil sa prihrať pred bránku Tybrovi. Puk skončil na korčuli hráča Spartaka.
     
    57:02
    Tvrdoň - 2 min - podrazenie
     
    58:06
    Pardavý a Melichárek výborne bránili v oslabení a uhrali cenné sekundy.
     
    58:30
    Veľká šanca Dukly v oslabení. Do prečíslenia 2 na 1 vyrazili Gašparovič a Tybor. Jakub Gašparovič na pravom krídle zvolil strelu švihom, tá zazvonila o tyč!
     
    59:40
    Ešte jedna šanca Spartaka, Stumpel ťahal puk po pravom krídle, hľadal spoluhráča na ľavej strane, no výborne sa vrátil do obrany Sojčík.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Rozhodne sa v nájazdoch.
     
    1.séria - Pardavého blafák končí v lapačke Kasutina.
     
    1.séria - Hossa skúšal medzi nohy Hiadlovského, ten dobre zasiahol.
     
    2.séria - Sojčík strelou na lapačku neprekvapil Kasutina.
     
    2.séria - Radivojevič trafil tyčku.
     
    3.séria - Šťastný pomedzi nohy prestrelil Kasutina, puk mieril tesne vedľa.
     
    3.séria - Ružička skúšal prestreliť Hiadlovského, ten stlmil na hrudi.
     
    4.séria - Stumpel opečiatkoval hornú tyčku Hiadlovského.
     
    4.séria - Tybor skúsil strelu, no len do betónov.
     
    5.séria - Ružička skúšal strelu pod hornú žrdku, no trafil privysoko.
     
    5.séria - Gašparovičovi zastal puk, rozhodca mu ukázal, že môže pokračovať, no rozhodený už dobre nezakončil.
     
    6..séria -Pavlov do lapačky Hiadlovského
     
    6.séria - Tvrdoň skúsil prudkú strelu, no trafil len do hrude brankára.
     
    7.séria -Baranka sa pokúsil o blafák, netrafil bránku.
     
    7.séria - Chovan neprestrelil Kasutina pomedzi nohy.
     
    8.séria - Radivojevič trafil len do tela Hiadlovského
     
    8.séria - Pardavý skúsil prekvapivé zakončenie, neuspel.
     
    9.séria - Hossa premenil pona vyrážačku - 0:1
     
    9.séria - Melichárek nepremenil, Spartak vyhráva na nájazdy.
     
    00:65
    Hossa rozhodol premeneným nájazdom.
     
    65:00
    Koniec zápasu.
     
    Konečný výsledok 4:5 po nájazdoch Góly: 18. Pardavý (Melichárek, Šťastný), 37. Pardavý (Šťastný, Melichárek), 48. Melichárek (Šťastný), 48. Tybor - 39. Pavlov (Batrak, Denežkin), 40. Baranka (Piganovič, Ružička), 49. Hossa (Ružička, Baranka), 50. Pavlov (Denežkin), rozh.nájazd Hossa (19:48:30)
    Branky a nahrávky: 18. Pardavý (Melichárek, Šťastný), 37. Pardavý (Šťastný, Melichárek), 48. Melichárek (Šťastný), 48. Tybor - 39. Pavlov (Batrak, Denežkin), 40. Baranka (Piganovič, Ružička), 49. Hossa (Ružička, Baranka), 50. Pavlov (Denežkin), 2. Hossa


    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský – Chovan, Bednár, Trefný, Gabriš, Štindl, Hlubuček, Kudělka, Imrich – Pardavý, Šťastný, Melichárek – Tybor, Gašparovič, Tvrdoň – Ďuriš, Kopecký, Koložváry – Radulay, Sojčík, Lelkeš. Tréner: Dušan Gregor
    Spartak Moskva: Ivan Kasutin – Piganovič, Baranka, Palenga, Jevgenij Kasutin, Seleznev, Makarov – Marcel Hossa, Stumpel, Ružička – Belokoň, Radivojevič, Žukov - Pavlov, Batrak, Denežkin. Tréner: Viktor Pačkalin

    Rozhodčí: Novák - Nosek, Brath

    Diváci: 2500
    bahis siteleri