Mladá Boleslav – Plzeň 2:3 (kon.) | Trenčín – Spartak Moskva 4:5 (po pr.) | Petrohrad – Třinec 1:0 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
4:5 (1:0, 1:2, 2:2)
Spartak Moskva
sk Středa 03.08.2011, 17:30 • Zimný štadión v Trenčíne • Přípravné zápasy
Partner:
     
    00:65
    Hossa rozhodol premeneným nájazdom.
     
    57:02
    Tvrdoň - 2 min - podrazenie
     
    52:31
    Ďalšia šarvátka. Radulay sa zamotal s Piganovičom, ktorý však chytil domáceho hráča neférovo odzadu a získal tak v bitke výhodu. Rozhodca mu udelil trest 5 a DKZ, Radulay odchádza na 2 minúty.
     
    49:42
    Chovan prepadol v útočnom pásme a do brejku sa vyrútili traja ruskí hráči na jediného obrancu Dukly. Denežkin z ľave strany prihral pred bránku Pavlovovi, ktorý "Pavlovovým reflexom" tečoval puk a so šťastím prekonal Hiadlovského.
     
    48:40
    Využitá presilovka Spartaka. Baranka posunul Ružičkovi, ktorý našiel ideálne postaveného Hossu pri pravej tyčke, pre ktorého už nebol problém prekonať bezmocného Hiadlovského.
     
    48:10
    Gabriš, 2 min, nedovolene branenie
     
    47:34
    Ešte neutíchla radosť z tretieho gólu a štadión explodoval nadšením štvrtýkrát. Tybor prekorčuľoval do pásma s pukom, korčuľoval sám na jedného beka, hodil si puk na forhend a prudkou delovkou vymietol horný roh Kasutinovej bránky.
     
    47:06
    Aj tretí gól Dukly strieľa prvý útok. Center Andrej Šťastný skúsil šťastie z pravej strany z uhla, no Kasutinovi vypadol a ostal stáť na bránkovej čiare. Najrýchlejšie sa zorientoval Melichárek a dopravil ho do siete.
     
    39:33
    Ďalšia ukážková kombinácia ruského tímu. Ružička posunul puk v útočnom pásme obrancovi Piganovičovi, ktorý s ním korčuľoval po pravej strane, videl pred bránkoui ideálne postaveného Baranku a naservíroval mu gól ako na podnose. Hiadlovský opäť bez šance.
     
    38:03
    Nádherný gól Moskovčanov. Trojica Denežkin-Batrak a Pavlov dokonale rozobrali obranu Dukly a Iľja Pavlov zakončoval do prázdnej bránky po spätnej Batrakovej prihrávke.
     
    36:04
    Prvý útok Dukly zabojoval v pásme. od Šťastného sa dostal puk pred bránku k Pardavému, a ten opäť vymietol horný roh bránky. Tentoraz pravý.
     
    31:59
    Želdakov, 2min - sekanie
     
    31:59
    Novákovi sa hra vymyká z rúk. Ignoroval držanie Baranku na Radulaya, domáci útočník si to pri mantineli nenechal páčiť a vznikla z toho šarvátka. Obaja hráči sú vylúčení.
     
    29:57
    Tvrdoň, 2 min - podrazenie
     
    27:52
    Hlubuček, 2 min - hákovanie
     
    24:29
    Palenga, 2 min - podrazenie
     
    17:37
    Prvý úrok Dukly zatlačil Spartak do obrany. Najprv vyskúšal dvakrát pozornosť Kasutina Melichárek, vzápätí spoza bránky prihral puk Pardavému, ktorý z ľavého kruhu trafil švihom nádherne do vinkla nad vyrážačku brankára.
     
    12:29
    Obranca Jevgenij Kasutin - 2 min - hákovanie
    Branky a nahrávky: 18. Pardavý (Melichárek, Šťastný), 37. Pardavý (Šťastný, Melichárek), 48. Melichárek (Šťastný), 48. Tybor - 39. Pavlov (Batrak, Denežkin), 40. Baranka (Piganovič, Ružička), 49. Hossa (Ružička, Baranka), 50. Pavlov (Denežkin), 2. Hossa


    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský – Chovan, Bednár, Trefný, Gabriš, Štindl, Hlubuček, Kudělka, Imrich – Pardavý, Šťastný, Melichárek – Tybor, Gašparovič, Tvrdoň – Ďuriš, Kopecký, Koložváry – Radulay, Sojčík, Lelkeš. Tréner: Dušan Gregor
    Spartak Moskva: Ivan Kasutin – Piganovič, Baranka, Palenga, Jevgenij Kasutin, Seleznev, Makarov – Marcel Hossa, Stumpel, Ružička – Belokoň, Radivojevič, Žukov - Pavlov, Batrak, Denežkin. Tréner: Viktor Pačkalin

    Rozhodčí: Novák - Nosek, Brath

    Diváci: 2500
    bahis siteleri