Jihlava – Jastrzębie 3:1 (kon.) | Vítkovice – Lev 1:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (kon.)
Nitra – Doněck 1:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 6:3 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:1 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 3:5 (kon.)
K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:4 (kon.)
Olomouc – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 0:1 (kon.) | Osvětim – Šumperk 4:6 (kon.)
Znojmo – Jesenice 6:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 09.08.2011, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Pokud Vary nepředvedou závěr jako s Kadaní, tak dnes vyhrají. Skuhravého střelu v přesilovce u pravé tyče pod víko tečoval PETR KUMSTÁT. Asistence: Václav Skuhravý, David Nosek.
     
    48:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Začaly nám padat góly v přesilovkách a Vary si berou zpět dvougólový náskok. Parýzkovu dobrou ránu od modré Adam Svoboda vyrazil k levé tyči, kde pohotově ze vzduchu puk dorazil MARTIN ZAŤOVIČ. Asistence: Martin Parýzek.
     
    48:05
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ještě to bude drama. MARTIN STRAKA si najel na střed modré čáře, jeho střelu Mensator vyrazil do tyčky, od které se puk doklouzal za čáru. Asistence: Jan Kovář.
     
    37:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energii poprvé v zápase vyšla přesilovka. Dej vystřelil ze středí vzdálenosti, vyražený puk v závaru před brankou Skladaný posunul na MARKA MELENOVSKÉHO, který si připisuje svůj druhý gól a třetí bod v dnešním utkání. Asistence: František Skladaný, Rastislav Dej.
     
    33:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Skladaný objel branku a jeho střelu z úhlu vyrazil Svoboda k Melenovskému. Ten nebyl v ideální pozici, tak udělal další dva kroky za branku, nečekaně poslal puk zpátky a RASTISLAV DEJ z voleje vstřelil druhý gól Energie. Asistence: Marek Melenovský, František Skladaný.
     
    25:26
    Plzeň právě vstřelila branku!

    V oslabení ujel sám na Mensatora GEOFF KINRADE. Před brankou prudce zabrzdil a dal tak šanci Noskovi, aby jej poslal k ledu nedovoleným zákrokem. Sudí nařídil trestné střílení, které Kinrade se štěstím procpal mezi betony Mensatora. Bez asistence.
     
    22:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Při hře ve čtyřech jeden z Plzeňáků ve středním pásmu podklouzl, a MARKU MELENOVSKÉMU se tak otevřela volná cesta až ke Svobodovi. Karlovarský útočník zakončil ukázkovým blafákem pod horní tyčku. Bez asistence.

    Michal Slavík

    Branky a nahrávky: 23. Melenovský, 34. Dej (Melenovský, Skladaný), 38. Melenovský (Skladaný, Dej), 49. Zaťovič (Parýzek), 53. Kumstát (Skuhravý, Nosek) - 26. Kinrade, 49. Straka (Kovář)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Závorka) - Gulaši, Nosek, Parýzek, Gřegořek, Gründling, Prošek, Látal, M.Rohan - Košťál, Skuhravý, Kumstát, Zaťovič, Pech, Bartánus, Skladaný, Melenovský, Dej, Vachovec, Kuběna, Zucker, Polák, Kupec, L.Klíma
    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Adamec) - Hanzlík, Kinrade, F.Kaberle, Frolo, Jeřábek, Růžička, Dresler, Kratěna - Hlinka, Vlasák, M.Heřman, Straka, Duda, Johnson, Kovář, Vostřák, Dvořák, J.Heřman, Mrňa, Lev, Petruška, Stránský, Pitule
    bahis siteleri