Jihlava – Jastrzębie 3:1 (kon.) | Vítkovice – Lev 1:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (kon.)
Nitra – Doněck 1:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 6:3 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:1 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 3:5 (kon.)
K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:4 (kon.)
Olomouc – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 0:1 (kon.) | Osvětim – Šumperk 4:6 (kon.)
Znojmo – Jesenice 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
IHC Králové Písek
Úterý 09.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod vítězí nad Pískem 6:3, přičemž radovat se může také po samostatných nájezdech, které stejně jako proti brněnské Kometě vyhrál. Tentokrát v poměru 1:0, jediným úspěšným exekutorem se stal Martin Hadrava. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (19:42:41)
     
    Meidl (HBR) si najel až do předbrankového prostoru, ale gólman Sedláček mu puk pohotově vypíchl z hole.
     
    Polodna (PIS) zvolil střelu nad beton, ale brankář Neruda ho zvedl a puk vyrazil.
     
    A. Jelínek (HBR) neprocedil puk ze strany před Sedláčkovy betony.
     
    D. Nedorost (PIS) trefil jen padajícího gólmana Nerudu.
     
    Hadrava (HBR) našel bekhendem mezírku mezi Sedláčkovými betony - 1:0!
     
    Mrkvička (PIS) si zkoušel rozhýbat brankáře Nerudu a pálil při zemi, ale trefil jen betony.
     
    Na řadu ještě přicházejí samostatné nájezdy, k vidění budou tři série.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:53
    Písek právě vstřelil branku!

    A jihočeši ukrojili další část ze svého velkého manka! po Josefu Lukáčovi se chopil kotouče RADEK VOLF, kterému se vydal vstříc brankář Neruda až do mezikruží, jenže písecký útočník to udělal jako starý lišák a chytrým obloučkem poslal puk do opuštěné brány! Asistence: Josef Lukáč.
     
    58:30
    Písek ujel do situace 2 na 2? ale Polodnovu střelu z levého kruhu zblokoval Štěpánek a puk zamířil mimo branku. Gólman Neruda tak zasahovat nemusel.
     
    57:30
    Oba týmy se střídají v útočné aktivitě, ale ani jednomu z nich se nedaří vytvoření souvislejšího tlaku či nebezpečnější šance. Sledujeme především boj o střed hřiště.
     
    56:40
    Markulinec nahazoval puk na branku od pravého mantinelu a gólman Neruda měl zakrytý výhled, naštěstí pro domácí ale puk nezamířil mezi tři tyče jeho branky.
     
    55:46
    Po souboji před píseckou brankou putují na trestnou lavici na 2 plus 2 minuty za hrubost J. Kolář (PIS) a A. Jelínek (HBR). Hraje se ale 5 na 5.
     
    55:20
    Tak přeci jen se Rebelové dostali do přesilovkového postavení a v ochozech Kotliny to teď dvakrát pořádně zahučelo, když dvě tvrdé střely od modré čáry proletěly těsně vedle Sedláčkovy svatyně. Domácí zůstávají v útočném pásmu.
     
    54:40
    Písku se podařilo dvakrát v krátkém časovém sledu vyhnat Rebely i s pukem k brankáři Nerudovi. Domácí se zatím pokoušejí o ohrožení gólmana Sedláčka neúspěšně.
     
    53:53
    V středu hřiště padl při útočné akci k ledu Václav Meidl, kterého zastavil Polodna (PIS) a je vyloučen za držení protihráče. Urostlý forvard Rebelů se držel s bolestivou grimasou za nohu a odkulhal na střídačku, snad to nebude nic vážnějšího.
     
    53:10
    Havlíčkův Brod po delší odmlce vymyslel nebezpečnější akci, ovšem opět zůstalo jen u náznaku. v předbrankovém prostoru se nenašel nikdo, kdo by ohrozil brankáře Sedláčka.
     
    52:20
    Písecký tlak výrazně opadl, nyní je hra naprosto vyrovnaná, oba soupeři se střídají při pobytu v útočném pásmu, ale šance ani u jedné z branek k vidění nejsou.
     
    51:15
    Rebelům se podařilo na chvíli utlumit útočnou snahu svého soupeře a vyvézt puk až k brankáři Sedláčkovi, jenže zde se dlouho neohřáli a znovu museli zařadit zpátečku, neboť hokejisté z jižních Čech opět pílí s kotoučem kupředu.
     
    50:30
    Písek je na koni a neustále doráží na brankáře Nerudu, jehož obrana se snaží uklidnit situaci, ale zatím neúspěšně. Jihočeši stále drží puk na svých holích.
     
    49:11
    Písek právě vstřelil branku!

    Jihočeši si vytvořili souvislejší tlak, který přetavili ve svou druhou branku, když se po Petru Markulincovi ujal puku VOJTĚCH MRKVIČKA a střelou z levého kruhu našel mezírku mezi Nerudovými betony! Asistence: Petr Markulinec.
     
    47:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vytvořili kolem písecké brány pořádný zmatek, který využil ALEXANDR BABURIN, jenž se dostal mezi kruhy k puku a pohotovou střelou těsně nad pravým Sedláčkovým betonem skóroval! Asistence: Petr Štěpánek, Svatopluk Měrka.
     
    46:51
    Kanov zavezl puk do útočného pásma a chystal se ke střele, jenže netrefil v tísni puk, o který ho domácí připravili a sami se nadýchli k rychlému brejku. Měrka se ale dostal do postavení mimo hru.
     
    45:45
    Hadrava posunul puk z pravého kruhu do předbrankového prostoru Jonášovi, jenž se v tísni dokázal s kotoučem na holi otočit a vypálil těsně vedle pravé Sedláčkovy tyčky.
     
    45:34
    V rohu píseckého pásma zřejmě zůstala po ležícím Kostourkovi krev, kterou teď jeden z ledařů odstraňuje. Po krátké přestávce se bude znovu pokračovat ve hře.
     
    45:34
    Kostourek vedl útok rebelů podél levého mantinelu, ale právě v tomto prostoru byl tvrdě zasažen píseckým hráčem. Dlouho ležel na ledové ploše, ale nakonec se sám zvedl a za potlesku fanoušků zamířil otřesený na střídačku.
     
    45:20
    Hra má rychlý a hraje se nahoru - dolů. Po odražení havlíčkobrodského průniku zakončoval z pravého kruhu obránce Zíb, jenže trefil jen Nerudův vystrčený beton u vzdálenější tyčky.
     
    44:20
    Jihočeši se také naladili na příznivou útočnou vlnu a zle dotírají na gólmana Nerudu, jehož obrana má před ním plné ruce práce, aby se hosté neprobili k nebezpečnější střele z dobré pozice.
     
    43:20
    Měrka si narazil ve středním pásmu puk s Baburinem a do koncovky se ještě tlačil po objetí brány třetí forvard Štěpánek, jenže v tísni a zblízka nevyprodukoval nebezpečnější projektil
     
    42:45
    Rebelové zastavili písecký nájezd na své území a zakládali od gólmana Nerudy další útočnou akci, jenže puk vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    41:57
    Havlíčkův Brod stále dotíral na píseckou branku a s pukem na holi se pokoušel o další přesný zásah, jenže hosté učinili jeho snaze přítrž a sami se nastěhovali do útočného pásma.
     
    40:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nádherný hokejový moment opět viděla havlíčkobrodská Kotlina! Martin Zábranský vyhrál vhazování v levém kruhu píseckého pásma a MILAN KOSTOUREK stejně jako proti brněnské Kometě potvrdil, že se v tomto prostoru cítí jak ryba ve vodě, když okamžitě napálil puk a přesně vymetl vzdálenější horní roh brány! Asistence: Martin Zábranský.
     
    40:45
    Písek dlouho držel puk v útočném pásmu, ale Rebelové se osvobodili a nahození Zábranského od pravého mantinelu ještě tečoval zblízka do Sedláčkových betonů Musil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po bezbrankové první třetině se v prostřední části doslova strhla kanonáda. Písek se dostal do vedení zásluhou Petra Markulince, jenže Rebelové odpověděli hned čtyřmi zásahy, o které se podělili Václav Meidl (2 branky), Jan Knotek a Vojtěch Němec. před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 19:07, vede Havlíčkův Brod nad Pískem 4:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Písek se nastěhoval do útočného pásma, kde kombinoval chvíli kolem brankáře Nerudy. o puk sice přišel, jenže domácí neudrželi touš dlouho a opět se ho zmocnili Jihočeši. Od modré čáry tahem vystřelil Lukáč, ale gólman Neruda měl betony připravené včas a přízemní střelu vyrazil.
     
    38:30
    Voj. Němec zachytil nepřesnou rozehrávku Písku a po naražení se svým spoluhráče tvrdě střílel z úhlu na pravé straně, ale trefil jen připravenou hruď gólmana Sedláčka.
     
    37:39
    Havlíčkův Brod sice vstřelil branku, když odražený puk dotlačil do brány útočník Musil, jenže u bližší tyčky si při tomto úkonu si úmyslně pomohl bruslí.
     
    36:29
    Markulinec se pokusil odpovědět na gólovou smršť Rebelů a při rychlém útoku v pádu střílel z vrcholu kruhů, jenže dostal se do postavení mimo hru.
     
    35:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové si teď udělali ze soupeře trhací kalendář! V situaci 2 na 1 se po nahrávce Davida Jonáše opřel do puku z první VOJTĚCH NĚMEC a s pořádnou dávkou štěstí, když gólman Sedláček si srazil betonem sám puk do brány, navyšuje vedení svého týmu! Asistence: David Jonáš.
     
    34:30
    Havlíčkův brod je při chuti a pokoušejí se ze své psychické výhody vytěžit co nejvíce. písecká obrana má teď plné ruce práce, aby udržela ve svém pásmu havlíčkobrodské střelce na uzdě.
     
    33:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nádherné sólo teď předvedl VÁCLAV MEIDL, který se statečně pustil mezi přesilu píseckých hráčů a doslova si z nich udělal slalomové tyčky, když se prokličkoval až před bránu a zblízka propálil brankáře Sedláčka! Bez asistence.
     
    33:30
    Hra je teď hodně neurovnaná, puk se stěhuje rychle po ledě a střídá svého majitele. Ke střele se na pravé straně nakonec probil Mrkvička, ale trefil jen gólmana Nerudu.
     
    32:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dokázali i další hru v početní převaze využít a přetavit ji v těsné vedení! Písku se podařilo po buly vyhodit, jenže Rebelové se nastěhovali zpět do útočných pozic, kde se po Aleši Jelínkovi dostal ke střele z pravého kruhu osamocený JAN KNOTEK a přízemní ranou pohotově uklidil puk ke vzdálenější tyčce! Asistence: Aleš Jelínek, Tomáš Protivný.
     
    31:09
    Za krosček je navíc vyloučen Všetečka (PIS).
     
    31:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Rebelové využili přesilovou hru, když tvrdou ránu od modré čáry gólman Sedláček vyrazil jen do prostoru před sebou, kde číhali brodští útočníci a po vítězném souboji s píseckou obranou nakonec dotlačil puk za brankovou čáru VÁCLAV MEIDL! Asistence: Milan Kostourek.
     
    30:29
    Po vhazování zakončoval na modré čáře číhající obránce a kapitán Rebelů Morava, ale svůj projektil nasměroval doprostřed brány a gólman Sedláček přes dobrý výhled chytil puk do své náruče.
     
    30:19
    Rebelové si vynucovali velkou převahu kolem písecké branky a vše vyřešil faulem Kudrna (PIS), který je vyloučen za pád pod nohy.
     
    29:47
    Písek sice zachytil havlíčkobrodský útočný nájezd a vybojoval puk, jenže s nadešlou situací nenaložil dobře a vyhodil puk přes všechny čáry na icing.
     
    29:30
    Dlouhý a urputný souboj v rohu havlíčkobrodského pásma nakonec vyzněl příznivěji pro domácí Rebely, kteří doráželi na osamoceného píseckého hráče v notné přesile.
     
    28:46
    Brodská družina si vynutila na svém soupeři drtivý tlak a pálila ze všech možných koutů útočného pásma. Jejím projektilům však scházela potřebná přesnost, a tak brankář Sedláček přestál spršku nepříjemných střel bez úhony.
     
    28:13
    Obránce Morava pálil od modré čáry a rychle letící puk zkoušeli domácí před brankou ještě tečovat, gólman Sedláček byl ale na místě a připravený schovat puk ve své náruči.
     
    27:46
    Havlíčkův Brod je v plném poštu hráčů na ledové ploše, v závěru přesilovky se hnal do útoku Meidl, jenže nepodpořil ho nikdo z jeho spoluhráčů a o puk přišel.
     
    27:10
    Písek se nakonec dostal do útočného pásma a zaujal přesilovkové postavení. Po nahrávce zpoza brány pálil v pravém kruhu bez přípravy volný Volf, ale gólman Neruda betony stihl utěsnit prostor u bližší tyčce a domácí se osvobodili.
     
    26:15
    Rebelové sice hrají oslabení, ale jsou to právě oni, kdo tahá za delší konec pomyslného provazu a hýří nebezpečím. Po vyvezení puku do útočného pásma střílel z levé strany ve velkém úhlu Hadrava, ale jen do Sedláčkových betonů u bližší tyčky.
     
    25:46
    Markulinec se probil k zakončení v mírném úhlu na pravé straně, ale nastřelil jen padajícího gólmana Nerudu. Hosté udrželi puk a faulem se provinil v obranném pásmu Jonáš (HBR), který jede na lavici hanby kvůli hákování.
     
    25:12
    Havlíčkův Brod dostává svého soupeře z jižních Čech pod vytrvalejší tlak. Další střelecký pokus měl na svědomí Zábranský, jenže z mezikruží nastřelil jen betony gólmana Sedláčka.
     
    24:19
    Rebelové se pokusili o rychlou odpověď a pořádně zatlačili píseckou defenzívu do úzkých. Dvakrát zahrozil útočník Musil, který nejdříve zblízka vyprášil Sedláčkovy betony a poté pálil z levého kruhu jen do hole hostujícího hráče, odkud puk skončil v ochranné síti.
     
    23:26
    Písek právě vstřelil branku!

    A Jihočeši se nakonec překvapivě ujímají vedení! Puk putoval v útočném pásmu po ose Jakub Kolář - Jiří Kudrna, PETR MARKULINEC a posledně jmenovaný zblízka procedil puk přes Nerudovy betony do sítě! Asistence: Jiří Kudrna, Jakub Kolář.
     
    22:39
    Jonáš Nejdříve vypálil z vrcholu levého kruhu do připravených Sedláčkových betonů, na což Rebelové ještě udrželi útočné pásmo a po další střele, zblokované píseckými hráči, se tlačili do koncovky zblízka, jenže ve skrumáži před bránou nezakončili důrazněji.
     
    22:03
    Jihočeši se ale nedohodli při přechodu do útoku a vyhodili puk přes všechny čáry, až na odpískané zakázané uvolnění. Vhazuje se v jejich pásmu.
     
    21:45
    Rebelové drželi dlouho puk na holích ve svém obranném pásmu a od gólmana Nerudy zakládali postupný útok, jenže tomu vystavila stopku zformovaná písecká obrana.
     
    20:50
    Havlíčkův Brod se usadil na souvislejší časový úsek v útočném pásmu a po sérii přihrávek si vytvářel slibnou pozici pro zakončení, jenže nikdo v jeho dresu se ke střele nakonec neprobil a Písek vyvezl puk do bezpečí.
     
    20:12
    Nahozený puk si zastavil betonem u své levé tyčky gólman Sedláček, na což ho před dojíždějícími útočníky Rebelů ukryl pod lapačkou a přerušil hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovku máme již za sebou, ale žádné vstřelené branky jsme se nedočkali. Slibné šance si dokázaly vytvořit oba tábory, jenže s koncovkou si nedokázaly poradit na jedničku. Svůj díl na bezbrankovém stavu nesou také oba maskovaní muži, havlíčkobrodský Neruda a písecký Sedláček. Před prostřední části, jež začne zhruba v 18:17, platí v Kotlině bezbrankový stav 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Vondráček se při rychlém útoku svého týmu probil k nepříjemné střele z pravého kruhu, jenže puk vytěsnili hosté z původní trajektorie ještě před gólmanem Sedláčkem.
     
    19:08
    Soubor trenérského tandemu Petr Novák - Jaroslav Benák znovu dostal Písek pod zámek, ale z rohu pásma se nedokázal s pukem vymanit a ohrozit brankáře Sedláčka.
     
    18:10
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného postavení, jenže v území Písku spíše sváděl tuhý boj o puk, který nakonec prohrál. K útoku se nadýchli také Jihočeši, ale jejich snaha s sebou nic závažnějšího pro brankáře Nerudu nepřinesla.
     
    17:00
    Aktivní Polodna na sebe opět upozornil střelbou, když po závaru kolem brodské brány pálil z pravé strany jen do ležícího gólmana Nerudy. Hrát mohou domácí.
     
    16:33
    Po vyhraném buly v útočném pásmu pálil ihned z vrcholu pravého kruhu Měrka, jenže našel jen připravené Sedláčkovy betony. Písecký gólman si puk přidržel a přerušil hru.
     
    15:30
    Havlíčkův Brod sevřel svého soka do pevného objetí a tlačil se do zakončení, které ale postrádalo potřebnou přesnost. Naposledy nahazoval puk zpoza brány do ohně před Sedláčkovým brankovištěm Kostourek, jenže nenašel nikoho v brodském dresu.
     
    14:50
    Nejdříve pálil od modré čáry nepřesně obránce Protivný, po čemž hosté vyhodili. Poté nahazoval puk z pravého kruhu před bránu Kostourek, ale gólman Sedláček vyrazil puk betony před dojíždějícím Meidlem do bezpečí.
     
    14:07
    Jihočeši dlouho drželi kotouč v uctivé vzdálenosti od své brány, ale Rebelové už získali pásmo a kombinují v postavení velkého obdélníku.
     
    13:20
    Protivný po vyhraném buly dlouho váhal na modré čáře a i když z mohutného nápřahu pálil, trefil jen nohy před sebou stojícího hráče Písku. Hosté dostali díky tomu puk ven z pásma.
     
    13:17
    Uvolňujícího se útočníka Jonáše fauloval Bača (PIS), který si odsedí 2 minuty za hákování. Rebelové při signalizované výhodě nevymysleli nic nebezpečnějšího.
     
    12:40
    Havlíčkův brod zkusil štěstí střelou od modré čáry z hole obránce Poskočila, jenže puk minul pravou tyčku gólmana Sedláčka a zaduněl o zadní mantinel.
     
    12:20
    Ten měl ale jepičí život, když brodská defenzíva zapracovala bezchybně a dostala kotouč daleko od brankáře Nerudy. Písek poté vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    11:50
    Meidl držel puk za Sedláčkovou brankou a pokoušel se rychlým pohybem setřást ze svých zad písecké beky, ale neúspěšně. Hosté získali puk a zakládají útok.
     
    11:08
    Hra se nám v těchto chvílích přelévá ze strany na stranu a připomíná přesýpací hodiny. Naposledy zkoušeli něco neúspěšně vymyslet domácí, jenže zastavil je odpískaný icing.
     
    10:20
    Z bezprostřední blízkosti střílel po odraženém puku volný Měrka, jenže v úhlu na levé straně nastřelil jen hruď gólmana Sedláčka, odkud se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    09:45
    Nejdříve pálil po buly v levém kruhu nepřesně Hrubant, po čemž se k zakončení dostal v úhlu na pravé straně i Markulinec, jenže ztroskotal na připravených betonech brankáře Nerudy, jenž číhal u bližší tyče.
     
    09:29
    Havlíčkův Brod sice vyhrál buly před gólmanem Nerudou, jenže neporozuměl si při přechodu do ofenzivní fáze a jen vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    09:19
    Kotouč se rychle stěhoval po ledové ploše a měnil svého majitele. Nakonec se přerušuje až po zakázaném uvolnění brodské družiny, jež odrazila písecký útok.
     
    08:15
    Kostourek se hnal za dlouhým pasem, ale nakonec byl odzbrojen soupeřovými zadáky, kteří se stihli vrátit. Následný urputný souboj u mantinelu vyhráli Rebelové a střílel z vrcholu kruhů Zábranský, jenže jeho přízemní dělovka letěla těsně vedle Sedláčkovy svatyně.
     
    07:00
    Havlíčkobrodští se nenechali na dlouho zahanbit. Po obkroužení brány hledal svým pasem z mezikruží volného Knotka útočník Musil, jenže jeho spoluhráč nedokázal razantněji zakončit z pravého kruhu. Poté se už Rebelové do koncovky neprobili.
     
    06:13
    Polodna teď nebezpečně zahrozil střelou z bezprostřední blízkosti, jenže brankář Neruda předvedl první skvělý zákrok, když se roztáhl na brankové čáře a záhadným způsobem zachytil puk ve své výstroji.
     
    05:25
    Kudrna se při přečíslení dostal do koncovky, jenže mířil těsně vedle. Gólman Neruda chvíli nevěděl, kde je puk, ale nakonec se zorientoval a přerušil u své pravé tyčky hru, když ukryl volně ležící puk.
     
    04:43
    Hosté jsou už v plném počtu, ale Havlíčkův Brod se stále drží v útočném pásmu a hledá skulinku v obranném bloku svého soupeře, za nímž gólman Sedláček zatím vážněji zasahovat nemusel.
     
    04:20
    Hokejisté od řeky Otavy opět vybojovali kotouč v hloubi svého obranného pole a dostali ho daleko, až k brankáři Nerudovi. rebely následně zastavil při přechodu do útoku ofsajd.
     
    04:05
    Po sérii několika nahrávek pálil z mezikruží Vondráček, jenže jeho střelu stihla písecká obrana zblokovat a letící puk doplachtil až do ochranné sítě.
     
    03:40
    Jihočeši opět vyhodili puk přes všechny čáry až do blízkosti gólmana Nerudy, jenže domácí opět dobyli útočné pásmo a kombinují kolem písecké branky.
     
    3:10
    Hosté se dokázali po zisku kotouče osvobodit, ale Rebelové jsou zpět v útočném pásmu a snaží se o rychlou kombinaci v Sedláčkově blízkosti.
     
    02:43
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu se stává Zíb (PIS), jenž se provinil faulem loktem.
     
    02:10
    Rychlou akci Havlíčkova Brodu zastavilo postavení mimo hru, protože Rebelové byli příliš rychlí při přechodu přes modrou čáru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    1:55
    Polodna pálil z úhlu na pravé straně, ale v bezprostřední blízkosti. Gólman Neruda utěsnil prostoru u bližší tyčky včas a letící puk vyrazil betony do bezpečí za svou brankou.
     
    01:35
    Hosté získali puk, ale osvobodili se jen za cenu zakázaného uvolnění, po němž se vhazuje v kruhu po pravé ruce gólmana Sedláčka.
     
    00:20
    Vondráček si nabruslil po levé straně do pásma a z kruhu pálil, jenže jeho střelu zblokoval obránce Písku. Rebelové zůstávají v útočném pásmu u puku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Opršal) - Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Sova, Morava (C), Zítka, Yindiphol - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Baburin, Štěpánek, Měrka.

    IHC KOMTERM Písek: Klestil (Sedláček) - Všetečka (C), Kanov, Pavlíček, Husák, Zíb, J. Kolář, Bača, Lukáč - Mrkvička, D. Nedorost, Ferebauer, Slavík, S. Polodna, Kudrna, Homolka, Volf, Bernad, Markulinec, Hrubant.

    Rozhodčí:
    Kukeně - Kubát, Stehlík.
     
    Už i Písek je na hřišti, utkání za pár okamžiků začne.
     
    Rebelové už za potlesku fanoušků vjíždějí do ledového kolbiště, ještě se čeká na hosty z Písku.
     
    V sestavě Jihočechů také registrujeme oproti prvnímu utkání četné změny. V brance se zřejmě představí od začátku Tomáš Klestil, jemuž bude dělat dvojku Vojtěch Sedláček. Mezi obránci se poprvé objevuje David Všetečka, v útoku potom nově figuruje Radek Volf.
     
    Sestava Rebelů je dnes oproti prvnímu utkání plná změn. Do branky se zřejmě postaví Stanislav Neruda, kterému bude krýt záda Petr Opršal. V obraně chybí jména Radka Novotného, kterého nahradil Jordan Yindiphol, nová tvář v havlíčkobrodském kádru. V útočných řadách došlo ke změně pouze ve formaci Petra Štěpánka, kde Ondřeje Stehlíka a Jonáše Fiedlera nahradili Alexandr Baburin a Svatopluk Měrka, další nováček v brodské družině.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Neruda (Opršal) - Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Sova, Morava "C", Zítka, Yindiphol - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Baburin, Štěpánek, Měrka.

    IHC KOMTERM Písek:
    Klestil (Sedláček) - Všetečka "C", Kanov, Pavlíček, Husák, Zíb, J. Kolář, Bača, Lukáč - Mrkvička, D. Nedorost, Ferebauer, Slavík, S. Polodna, Kudrna, Homolka, Volf, Bernad, Markulinec, Hrubant.

    Rozhodčí: .
     
    Oba dnešní soupeři se už v rámci rozbruslení prohánějí po ledové ploše Kotliny, jejíž tribuny oproti minulému střetnutí s brněnskou Kometou, které navštívilo 896 fanoušků, zatím zejí prázdnotou. Na vyšší návštěvu to dnes příliš nevypadá...
     
    Příjemný úterní podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině se vám hlásím u komentování přátelského zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - IHC KOMTERM Písek. Domácí Rebelové si přesně před týdnem odbyli úspěšnou premiéru, když v domácím prostředí zahájili novou sezonu atraktivním a prestižním soubojem proti Kometě Brno, jíž po mohutné přestřelce nakonec podlehli 4:6. V dobrém světle se na úvod blýskl také Písek, který skolil klub Ariada-Akparks Volžsk, který hraje druhou ruskou ligu, v poměru 3:1. Uvidíme, jakou podívanou nám dnes oba tábory nabídnou a kdo se bude radovat po závěrečné siréně. Pokud by se znovu urodily gólové hody provázené zajímavým hokejem jako při utkání domácích s Brnem, nikdo by se určitě nezlobil. Utkání začíná v 17:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 32. Meidl (Kostourek), 33. Knotek (A. Jelínek, Protivný), 34. Meidl, 36. Voj. Němec (Jonáš), 41. Kostourek (Zábranský), 48. Baburin (Štepánek, Měrka) - 24. Markulinec (Kudrna, J. Kolář), 50. Mrkvička (Markulinec), 59. Volf (Lukáč)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Opršal) - Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Sova, Morava (C), Zítka, Yindiphol - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Baburin, Štěpánek, Měrka.
    IHC Králové Písek: Klestil (Sedláček) - Všetečka (C), Kanov, Pavlíček, Husák, Zíb, J. Kolář, Bača, Lukáč - Mrkvička, D. Nedorost, Ferebauer, Slavík, S. Polodna, Kudrna, Homolka, Volf, Bernad, Markulinec, Hrubant.

    Rozhodčí: Kukeně - Kubát, Stehlík
    bahis siteleri