Jihlava – Jastrzębie 3:1 (kon.) | Vítkovice – Lev 1:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 2:1 (kon.)
Nitra – Doněck 1:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 6:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 6:3 (kon.) | Kadaň – Beroun 2:1 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 3:5 (kon.)
K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:4 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:4 (kon.)
Olomouc – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Opava 0:1 (kon.) | Osvětim – Šumperk 4:6 (kon.)
Znojmo – Jesenice 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:3 (0:0, 4:1, 2:2)
IHC Králové Písek
Úterý 09.08.2011, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    Hadrava (HBR) našel bekhendem mezírku mezi Sedláčkovými betony - 1:0!
     
    58:53
    Písek právě vstřelil branku!

    A jihočeši ukrojili další část ze svého velkého manka! po Josefu Lukáčovi se chopil kotouče RADEK VOLF, kterému se vydal vstříc brankář Neruda až do mezikruží, jenže písecký útočník to udělal jako starý lišák a chytrým obloučkem poslal puk do opuštěné brány! Asistence: Josef Lukáč.
     
    55:46
    Po souboji před píseckou brankou putují na trestnou lavici na 2 plus 2 minuty za hrubost J. Kolář (PIS) a A. Jelínek (HBR). Hraje se ale 5 na 5.
     
    53:53
    V středu hřiště padl při útočné akci k ledu Václav Meidl, kterého zastavil Polodna (PIS) a je vyloučen za držení protihráče. Urostlý forvard Rebelů se držel s bolestivou grimasou za nohu a odkulhal na střídačku, snad to nebude nic vážnějšího.
     
    49:11
    Písek právě vstřelil branku!

    Jihočeši si vytvořili souvislejší tlak, který přetavili ve svou druhou branku, když se po Petru Markulincovi ujal puku VOJTĚCH MRKVIČKA a střelou z levého kruhu našel mezírku mezi Nerudovými betony! Asistence: Petr Markulinec.
     
    47:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vytvořili kolem písecké brány pořádný zmatek, který využil ALEXANDR BABURIN, jenž se dostal mezi kruhy k puku a pohotovou střelou těsně nad pravým Sedláčkovým betonem skóroval! Asistence: Petr Štěpánek, Svatopluk Měrka.
     
    40:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nádherný hokejový moment opět viděla havlíčkobrodská Kotlina! Martin Zábranský vyhrál vhazování v levém kruhu píseckého pásma a MILAN KOSTOUREK stejně jako proti brněnské Kometě potvrdil, že se v tomto prostoru cítí jak ryba ve vodě, když okamžitě napálil puk a přesně vymetl vzdálenější horní roh brány! Asistence: Martin Zábranský.
     
    35:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové si teď udělali ze soupeře trhací kalendář! V situaci 2 na 1 se po nahrávce Davida Jonáše opřel do puku z první VOJTĚCH NĚMEC a s pořádnou dávkou štěstí, když gólman Sedláček si srazil betonem sám puk do brány, navyšuje vedení svého týmu! Asistence: David Jonáš.
     
    33:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nádherné sólo teď předvedl VÁCLAV MEIDL, který se statečně pustil mezi přesilu píseckých hráčů a doslova si z nich udělal slalomové tyčky, když se prokličkoval až před bránu a zblízka propálil brankáře Sedláčka! Bez asistence.
     
    32:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dokázali i další hru v početní převaze využít a přetavit ji v těsné vedení! Písku se podařilo po buly vyhodit, jenže Rebelové se nastěhovali zpět do útočných pozic, kde se po Aleši Jelínkovi dostal ke střele z pravého kruhu osamocený JAN KNOTEK a přízemní ranou pohotově uklidil puk ke vzdálenější tyčce! Asistence: Aleš Jelínek, Tomáš Protivný.
     
    31:09
    Za krosček je navíc vyloučen Všetečka (PIS).
     
    31:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Rebelové využili přesilovou hru, když tvrdou ránu od modré čáry gólman Sedláček vyrazil jen do prostoru před sebou, kde číhali brodští útočníci a po vítězném souboji s píseckou obranou nakonec dotlačil puk za brankovou čáru VÁCLAV MEIDL! Asistence: Milan Kostourek.
     
    30:19
    Rebelové si vynucovali velkou převahu kolem písecké branky a vše vyřešil faulem Kudrna (PIS), který je vyloučen za pád pod nohy.
     
    25:46
    Markulinec se probil k zakončení v mírném úhlu na pravé straně, ale nastřelil jen padajícího gólmana Nerudu. Hosté udrželi puk a faulem se provinil v obranném pásmu Jonáš (HBR), který jede na lavici hanby kvůli hákování.
     
    23:26
    Písek právě vstřelil branku!

    A Jihočeši se nakonec překvapivě ujímají vedení! Puk putoval v útočném pásmu po ose Jakub Kolář - Jiří Kudrna, PETR MARKULINEC a posledně jmenovaný zblízka procedil puk přes Nerudovy betony do sítě! Asistence: Jiří Kudrna, Jakub Kolář.
     
    13:17
    Uvolňujícího se útočníka Jonáše fauloval Bača (PIS), který si odsedí 2 minuty za hákování. Rebelové při signalizované výhodě nevymysleli nic nebezpečnějšího.
     
    02:43
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu se stává Zíb (PIS), jenž se provinil faulem loktem.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 32. Meidl (Kostourek), 33. Knotek (A. Jelínek, Protivný), 34. Meidl, 36. Voj. Němec (Jonáš), 41. Kostourek (Zábranský), 48. Baburin (Štepánek, Měrka) - 24. Markulinec (Kudrna, J. Kolář), 50. Mrkvička (Markulinec), 59. Volf (Lukáč)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Opršal) - Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík, Sova, Morava (C), Zítka, Yindiphol - Vondráček, Knotek, Musil, V. Meidl, Zábranský, Kostourek, Hadrava, Voj. Němec, Jonáš, Baburin, Štěpánek, Měrka.
    IHC Králové Písek: Klestil (Sedláček) - Všetečka (C), Kanov, Pavlíček, Husák, Zíb, J. Kolář, Bača, Lukáč - Mrkvička, D. Nedorost, Ferebauer, Slavík, S. Polodna, Kudrna, Homolka, Volf, Bernad, Markulinec, Hrubant.

    Rozhodčí: Kukeně - Kubát, Stehlík
    bahis siteleri