Třinec – Lev 3:4 (kon.) | Most – Volžsk 2:3 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
Lev Praha
Středa 10.08.2011, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Další vyloučení na straně Popradu! Vysokou holí hrál Tomáš Netík, který tak posílí svůj tým do tří! Třinec 5/3 52 vteřin.
     
    55:29
    Uvidíme další přesilovku Třince! Vysokou holí hrál Martin Chabada, který si půjde odpočinout na dvě minuty.
     
    53:12
    Popradští si hru v pěti neužili příliš dlouho, jelikož za další prohřešek je vyloučen Emil Lundberg.
     
    50:47
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Popradští hráli v šesti, na trestnou lavici usedl Jiří Sekáč.
     
    49:48
    Další pokus Popradu o rychlý přechod střední třetiny končí faulem jednoho z třineckých hráčů. Za hákování byl vyloučen Lukáš Havel.
     
    43:28
    Rozhodčí přehlédli faul na Hrabala. Svého kolegu se snažil pomstít David Květoň, vše končí vyloučením na obou stranách. Za domácí je vyloučen David Květoň, na straně hostů pak Andre Hult. Oba na dvě minuty za hrubost. Hraje se 4/4.
     
    38:27
    Uvidíme další přesilovku Třince. V rohu u Hamerlíkovy branky si nedovoleně počínal Martin Chabada, který se provinil napadením.
     
    34:10
    V šanci se ocitl Da Silva. Domácí obraně nezbývalo nic jiného, než použít zákrok za hranicí pravidel. Vyloučen byl Mario Cartelli.
     
    31:22
    Uvidíme další vyloučení na straně týmu HC LEV! Adamský se probíjel do útočného pásma a Jaroslavu Kristkovi nezbývalo nic jiného, než ho faulovat. Třinec 47 vteřin 5/3.
     
    29:49
    V tlaku jsou opět domácí a minimálně další dvě minuty v něm budou pokračovat! Davidu Květoňovi vysekl hůl Karel Pilař, který si tak půjde odsedět dvě minuty.
     
    24:58
    Hosté se snažili o rychlý přechod střední třetiny. Domácím nezbývalo nic jiného, než faulovat. Na trestnou lavici usedá Bryan McGregor, který se provinil hákováním.
     
    17:56
    Oceláři dostanou příležitost ke korekci stavu. Za podražení byl vyloučen Tomáš Netík.
     
    10:15
    Formace vedená Peterkem pořádně motala hlavy hostující obraně. Nakonec Vladimír Michalík, s cílem zastavit tlak domácích, posunul svou bránu, za což mu hlavní rozhodčí udělil dvě minuty.
     
    06:50
    Orsava se probíjel skrz střední pásmo, tam byl ale hákován. Oceláři si zahrají přesilovku, když na trestnou lavici usedá Rastislav Špirko.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Zíb (Bonk, Květoň), 29. Peterek (Orsava), 57. Hrabal (Zíb, Bonk) - 2. Špirko (Michalík), 2. Da Silva (Hunkes), 17. Fabricius (Hunkes), 52. Novotný (Da Silva)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Lojek, Hudec, Seman, Richter, Cartelli, Pavlík - McGregor, Bonk, Květoň, Kohn, Polanský, Adamský, Peterek, Hrňa, Orsava, Hampl, Ostřížek, Havel
    Lev Praha: Laco (Duba) - Sigalet, Lewis, Mezei, Jank , Michalík, Hunkes, Hellström, Pilař - Novotný, Špirko, Huna, , Fabricius, Kristek, Da Silva, Lundberg, Achmetov, Hult, Sekáč, Chabada, Netík
    bahis siteleri