Třinec – Lev 3:4 (kon.) | Most – Volžsk 2:3 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
Lev Praha
Středa 10.08.2011, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí opět snižují na rozdíl jediné branky! Tentokrát se ke střele přihlásil JOSEF HRABAL, jeho nekompromisní dělovka orazítkovala horní tyč a zapadla za záda bezmocného gólmana Laca! Asistence: Lukáš Zíb, Radek Bonk.
     
    51:11
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek! Krásnou souhru při přečíslení dvou na jednoho předvedli Dan Da Silva a ŠTĚPÁN NOVOTNÝ. První jmenovaný nejprve povodil obránce domácích aby pak předložil Novotnémugól na zlatém podnose! Asistence: Dan Da Silva.
     
    28:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět snižují na rozdíl jediné branky! Po krásném pasu Jakuba Orsavy se ke střele dostal třinecký matador JAN PETEREK! Jeho střela zápěstím zapadla do víka Lacovy branky! Asistence:
     
    16:48
    Lvi právě vstřelili branku!
    A tak se z rychlého protiútoku prosadili hosté! Jiří Hunkes přihrál CARLU FABRICIUSOVI a ten potřetí propálil Hamerlíka! Asistence: Jiří Hunkes.
     
    03:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Výbornou práci za brankou Laca předvedl Radek Bonk, který přesně namazal na hůl LUKÁŠI ZÍBOVI, který z mezikruží propálil brankáře Laca! Asistence: Radek Bonk, David Květoň.
     
    01:44
    Lvi právě vstřelili branku!
    Neuběhla ani půlminuta a HC LEV vede jíž o dvě branky! Obranou Ocelářů se prokličkoval DAN DA SILVA a střelou z mezikruží podruhé prostřelil domácího gólmana! Asistence: Jiří Hunkes
     
    01:22
    Lvi právě vstřelili branku!
    A máme tady první branku zápasu. Do rychlého protiútoku se pustili Vladimír Michalík a RASTISLAV ŠPIRKO. Druhý jmenovaný nedal Hamerlíkovi žádnou šanci! Asistence: Vladimír Michalík.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Zíb (Bonk, Květoň), 29. Peterek (Orsava), 57. Hrabal (Zíb, Bonk) - 2. Špirko (Michalík), 2. Da Silva (Hunkes), 17. Fabricius (Hunkes), 52. Novotný (Da Silva)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Hrabal, Zíb, Lojek, Hudec, Seman, Richter, Cartelli, Pavlík - McGregor, Bonk, Květoň, Kohn, Polanský, Adamský, Peterek, Hrňa, Orsava, Hampl, Ostřížek, Havel
    Lev Praha: Laco (Duba) - Sigalet, Lewis, Mezei, Jank , Michalík, Hunkes, Hellström, Pilař - Novotný, Špirko, Huna, , Fabricius, Kristek, Da Silva, Lundberg, Achmetov, Hult, Sekáč, Chabada, Netík
    bahis siteleri